Σκυλίσια διπλωματία…

Must Read

Οταν επικράτησε η 21η Απριλίου, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία των πρωτεργατών με τον βασιλέα Κωνσταντίνο. Οι αναλυτές της εποχής (υπήρχαν και τότε τέτοιοι…) απεφάνθησαν ότι ο Κωνσταντίνος φωτογραφήθηκε «ρουτζωμένος», διότι δεν συμφωνούσε με την κίνηση ή κατ΄ άλλους επειδή τον πρόλαβαν οι Συνταγματάρχες.

Βλέποντας στις φωτογραφίες τις εκφράσεις του Ερντογάν, δίπλα σε αυτές του «περιχαρούς» πρωθυπουργού, διακρίνω την ίδια ρούτζα. Αν έλειπαν οι χαριτωμενιές του Πίνατ και οι τεμενάδες, θα έλεγα ότι κάθε άλλο παρά μια χαρούμενη ατμόσφαιρα επικρατούσε.

Πάντως, σίγουρα περάσαμε σε μια νέα εποχή. Ετσι μετά τη διπλωματία των σεισμών, του ζεϊμπέκικου, της κουμπαριάς και του χαλβά (αλήθεια, τη συνταγή τη στείλαμε τελικώς στον Ερντογάν;) περάσαμε στη διπλωματία των σκυλιών. Την άλλη φορά καλό θα ήταν να έχει μαζί του ο Τούρκος πρόεδρος και τη σκύλα του, μπας και συμπεθεριάσουμε, έστω και… σκυλικώς. Τέλος, δεν ξέρω ποιανού ήταν η ιδέα της συμμετοχής μόνο του Πίνατ στην υποδοχή.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το φάουλ έγινε. Θα έπρεπε να έχει κληθεί και η Φάρλι, η 4ετής πλέον σκυλίτσα του κ. Κασσελάκη, ράτσας Portuguese Water Dog (πορτογαλικό νερόσκυλο), γιατί μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουμε στα βαθιά. Αλλωστε, πάντα ο αμερικανικός παράγων είναι χρήσιμος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελληνοαμερικανίδα δήμαρχος του Σόμερσβιλ των ΗΠΑ – Τι λέει για την πατρίδα

Πριν δύο χρόνια στην πόλη Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης, η οποία ουσιαστικά είναι προάστιο της Βοστώνης με την οποία και...

More Articles Like This