Κίσινγκερ: Ο άρχων του σκότους

Υπήρξε ο ιδεολογικός πατέρας της παγκοσμιοποίησης. Η πρώτη δημόσια τηλεοπτική τοποθέτησή του επί θεμάτων παγκοσμιοποίησης έγινε στις 13 Ιουλίου του 1958 στην εκπομπή του Mike Wallace

Must Read

Θεωρήθηκε αρχιτέκτονας γενοκτονιών, ο απόλυτος άρχοντας του σκότους, o βασιλιάς του χάους, ο θεός του πολέμου και η ενσάρκωση του κακού επί της Γης. Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ ο Κίσινγκερ υπήρξε αποκλειστικά υπεύθυνος για τους μαζικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Καμπότζης και τον θάνατο 500.000 ανθρώπων. Κάτω από τις εντολές του εντός λίγων μηνών τα αμερικανικά βομβαρδιστικά έριξαν στην Καμπότζη ισόποσες βόμβες με αυτές που έπεσαν στην Ιαπωνία καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το δόγμα Κίσινγκερ περί «χάους και θανάτου» ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή της γεωργικής παραγωγής, τον επακόλουθο λιμό, τη μαζική μετακίνηση και τη δολοφονία 2.000.000 Καμποτζιανών από τους Ερυθρούς Χμέρ. Το δόγμα Κίσινγκερ επαναδιατυπώθηκε αργότερα από τους A. Cebrowski και D. Rumsfeld ως «ανάγκη διαρκούς πολέμου» (T.M.P. Barnett, The Pentagon’s New Map) και αφού υιοθετήθηκε από τις αμερικανικές ελίτ, απετέλεσε τον ιδεολογικό μανδύα των επεμβάσεων στον Κόλπο, στη Μέση Ανατολή, στο Αφγανιστάν και στην Ουκρανία. Επειδή ο δικτάτωρ Παπαδόπουλος αρνήθηκε να παράσχει διευκολύνσεις στα αμερικανικά αεροπλάνα και τον 6ο αμερικανικό στόλο κατά τη διάρκεια του πολέμου του Γιομ Κιπούρ, εκτός από τα πραξικόπημα στη Χιλή, ήταν αυτός που επέβαλε τη χούντα του Ιωαννίδη στην Ελλάδα και ενεθάρρυνε την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Τα ανωτέρω είναι κατά το μάλλον ή ήττον γνωστά.

Αυτό, όμως, που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο Κίσινγκερ υπήρξε ο ιδεολογικός πατέρας της παγκοσμιοποίησης. Με αφορμή τον πόλεμο στην Αλγερία, η πρώτη δημόσια τηλεοπτική τοποθέτηση του Κίσινγκερ επί θεμάτων παγκοσμιοποίησης έγινε στις 13 Ιουλίου του 1958 στην εκπομπή του Mike Wallace. Εκεί ο Κίσινγκερ εισηγήθηκε «την ανάγκη μίας παγκόσμιας κυβέρνησης των ελίτ», ισχυριζόμενος ότι η Αλγερία, όπως και άλλα κράτη, δεν μπορεί να επιβιώσει ως ανεξάρτητο κράτος, αλλά μετά την ανεξαρτησία της «θα πρέπει να ενταχθεί σε μία βορειοαφρικανική συνομοσπονδία κρατών». «Η ομοσπονδοποίηση και η ενοποίηση των κρατών», δήλωσε ο Κίσινγκερ, «πρέπει να επεκταθεί σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη του πλανήτη, όπου οι αρχικοί πυρήνες μέσω συνένωσης θα αποτελέσουν το πολιτικό σύστημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης».

Ο Κίσινγκερ υπήρξε επίσης ο εισηγητής της λέσχης Bilderberg και διετέλεσε πρόεδρος των «Αμερικανών φίλων» της τη δεκαετία του 1950. Το 1965 ο Κίσινγκερ αποτύπωσε τις σκέψεις του στο τρίτο βιβλίο του «The Troubled Partnership», διατυπώνοντας την ανάγκη της ύπαρξης μίας «ανεπισήμου λέσχης σημαντικών πολιτικών και διανοητών, οι οποίοι θα συντονίσουν τις δράσεις τους προς την κατεύθυνση της ομοσπονδοποίησης της Ευρώπης». Οι σκέψεις, οι δράσεις και οι συμβουλές του Κίσινγκερ προς την κατεύθυνση της παγκόσμιας διακυβέρνησης των ελίτ, καθώς και οι μέθοδοι αντιμετώπισης των αντιφρονούντων περιγράφονται στο βιβλίο του πρώην συνεργάτη του David RothKopf με τίτλο «Superclass».

Το μεγαλύτερο, όμως, έγκλημα του Κίσινγκερ, το οποίο αποσιωπήθηκε από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, υπήρξε η εισήγηση της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset) και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω του ελέγχου των τροφίμων, της αναγκαστικής ιατρικής και της ενέργειας (National Security Study Memorandum, NSSM 200, Implications of Worldwide Population Growth For USA. Security and Overseas Interests -THE KISSINGER REPORT- December 1974, Classified by Harry S. Blenney III, Subject to General Declassification Schedule of Executive Order 11652 Automatically Down Graded Every Two Year Intervals and Declassified, December 31 1980).

Οι εισηγήσεις του Κίσινγκερ υλοποιούνται σήμερα από τους πολιτικούς επιγόνους του μέσω του ψηφιακού ελέγχου του πληθυσμού, των αναγκαστικών εμβολιασμών, της κλιματικής αλλαγής και του ψηφιακού χρήματος. Παρά το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος υπήρξε ο αρχάγγελος του σκότους, οι πράξεις του βραβεύτηκαν με Νόμπελ ειρήνης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι το κακό πάντα θριαμβεύει και ανταμείβεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτες εικόνες με Ουκρανούς τουρίστες στην Κρήτη!

Αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η Ελλάδα πληρώνει τεράστιο τίμημα, οικονομικό και γεωπολιτικό, για να σταθεί δίπλα στο...

More Articles Like This