Μόνο ο Στρατός μπορεί;

Must Read

Στις 23 Οκτωβρίου, με σχετική «Ριπή» επισημάναμε την ασχήμια που βλέπουμε στη μνημειακή στήλη για τον Μακεδονομάχο Παύλο Μελά στην ομώνυμη πλατεία (δίπλα στη Λέσχη των Ενόπλων Δυνάμεων), αφού οι φοίνικες είχαν πνίξει τη στήλη και την καθιστούσαν αόρατη. Φυσικά ουδείς συγκινήθηκε από τον δήμο.

Μια μέρα βρέθηκα τυχαία εκεί και είδα έναν στρατηγό να μπαίνει στη Λέσχη. Ρώτησα και μου είπαν ότι είναι ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ). Τον πρόλαβα στα σκαλιά και του ανέφερα το πρόβλημα. Ο στρατηγός πήγε, είδε το κακό χάλι και μου είπε ότι θα το δει.

Πέρασα έπειτα από τρεις μέρες και ο χώρος είχε γίνει αγνώριστος. Το μνημείο είχε ευπρεπιστεί, είχαν κοπεί τα κλαδιά που το κουκούλωναν, και ο γύρω χώρος είχε καθαριστεί με επιμέλεια. Μπράβο στον στρατηγό.

Να προτείνω κάτι, ρε παιδιά, και μη με παρεξηγήσετε. Δεν τα δίνουμε όλα στον Στρατό να ησυχάσουμε; Προς Θεού, δεν ζητάω έναν λοχία. Ας είναι και… υποδεκανέας. Πώς το είχε πει ο Κονδύλης;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στυγνή μνημονιακή προπαγάνδα

Σχόλιο του οικονομολόγου και αντιπροέδρου της Βουλής Βασίλη Βιλιάρδου για την ελληνική οικονομία η οποία βυθίζεται χωρίς σωσίβιο και...

More Articles Like This