Μπράβο στον ΓΑΔΑ

Must Read

Από αυτήν εδώ τη στήλη ουκ ολίγες φορές «τα έχουμε χώσει» στη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για λόγους που δεν χρειάζεται να επαναληφθούν.

Τώρα όμως, και αν είναι ακριβείς οι πληροφορίες της «δημοκρατίας» ότι ο «αττικάρχης» υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας σε κάποιους που ζητούσαν διευκρινίσεις για τις εντολές του στον αγώνα βόλεϊ ΟλυμπιακούΠαναθηναϊκού απάντησε: «Θα κατέβουν όλες οι διμοιρίες και δεν θα φύγει κανείς. Είναι εντολή μου και ας με κρίνετε μετά. Εγώ είμαι ο ΓΑΔΑ!», είμαστε υποχρεωμένοι να τον συγχαρούμε μέσα απ’ την καρδιά μας.

Είναι βέβαιο ότι χάρη στην αποφασιστικότητα του στρατηγού η Αστυνομία μας έχει στα χέρια της τον φυσικό και βρίσκεται πολύ κοντά και στους ηθικούς αυτουργούς. Αυτή την Αστυνομία θέλουμε και είναι βέβαιο ότι και η Αστυνομία αυτή την Αστυνομία θέλει.

Κάποτε ένας αστυνομικός μού είχε πει: «Εάν μας αφήσουν, σε 10 λεπτά, όχι σε 11, σε 10», διευκρίνισε, «θα ξεκαθαρίσουμε όλες τις περίεργες εστίες, αλλά…» Ε, αυτό το «αλλά» δεν πτόησε τον Στρατηγό Μαντζιώκα και είδαμε τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πάπας Φραγκίσκος ευχήθηκε στους απανταχού Ορθοδόξους για το Πάσχα

O πάπας Φραγκίσκος απηύθυνε μήνυμα την Κυριακή του Πάσχα στους ορθόδοξους πιστούς ανά τον κόσμο στέλνοντας ευχές για τις...

More Articles Like This