Εθνικό χαρακίρι!

Ο σχεδιασμός της μαζικής νομιμοποίησης λαθραίων βλάπτει πολύ σοβαρά τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Και υποθηκεύει το μέλλον της πατρίδας

Must Read

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Ο Γιώργος Χαρβαλιάς είναι δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής, εξειδικευμένος σε θέματα γεωστρατηγικής. Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη. Ολοκλήρωσε τον προπτυχιακό κύκλο σπουδών του στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε για μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας.

Κάποια σπουδαία αποστολή έχουν αναλάβει ο Καιρίδης με τον Αδωνι παρέα. Περί τούτου δεν υπάρχει αμφιβολία. Οταν τους βλέπεις να συναγωνίζονται στις κουτοπόνηρες επινοήσεις, στα κραυγαλέα ψέματα, στα εκατέρωθεν κομπλιμέντα και στις τσαχπινιές με αγωνία να πείσουν το πόπολο για να εξυπηρετήσουν ακριβώς τον ίδιο βρόμικο στόχο, σημαίνει ότι έχουν συντονιστεί σε δίδυμο.

Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο εντολέας τους; Ο Μωυσής πρωθυπουργός που θέλει σώνει και καλά να μας «μπολιάσει» με φρέσκο ασιατικό και αφρικανικό αίμα για να γίνουμε υβρίδια σαν κι αυτά που οραματιζόταν ο υποκόμης Καλλέργης; Κάποιο ξένο κέντρο παγκόσμιας εξουσίας που έχει αποφασίσει να κάνει τη χώρα χαβούζα μουσουλμάνων λαθρομεταναστών με απώτερη επιδίωξη να διαλύσει την κοινωνική και πληθυσμιακή της συνοχή; Η μήπως συμβαίνουν και τα δύο σε απόλυτη αλληλουχία και αλληλεξάρτηση;

Απ’ όπου κι αν προέρχεται ο σχεδιασμός, το μόνο βέβαιο είναι ότι βλάπτει πολύ σοβαρά τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Και υποθηκεύει το μέλλον της πατρίδας.

Εννοείται και εξυπακούεται ότι η μαζική νομιμοποίηση λαθραίων, την οποία μέχρι τώρα ξόρκιζαν και αποκήρυσσαν οι αδίστακτοι κυβερνητικοί ψευταράδες, δεν έχει καμία σχέση με την κάλυψη «εργασιακών κενών» στην πρωτογενή παραγωγή. Πρόκειται για μια άθλια δικαιολογία που επινοήθηκε από το «δίδυμο», προκειμένου να προσδώσει χαρακτήρα «αναγκαιότητας» στη χορήγηση άδειας παραμονής στους λαθραίους. Και όχι, φυσικά, σε 30.000 που υποτίθεται χρειάζονται ως «εργατικά χέρια» στις ελιές και στα θερμοκήπια, αλλά στις εκατοντάδες χιλιάδες εισβολέων που έχουν συρρεύσει παράνομα στη χώρα και παραμένουν «αόρατοι». Αόρατοι στα χαρτιά, βεβαίως, γιατί εμείς τους βλέπουμε καθημερινά στα φανάρια, στα χωράφια και στα γκέτο των αστικών κέντρων.

Είχε το θράσος να ισχυριστεί αυτός ο αδίστακτος Μινχάουζεν, ο Καιρίδης, που συναγωνίζεται σε ξιπασιά τον Αδωνι, ότι η ρύθμιση αφορά τάχα…παλιούς γνώριμους: Αλβανούς, Φιλιππινέζους και Γεωργιανούς που κατοικούν χρόνια στη χώρα μας και παλιά είχαν άδεια παραμονής, αλλά… οι φουκαράδες δεν κατάφεραν να την ανανεώσουν. Την ξέχασαν στο λεωφορείο, έπεσε καφές και λερώθηκε, τη μάσησε το κουταβάκι του γείτονα και πάει λέγοντας…

Η κοροϊδία όμως έχει και ένα όριο. Ασφαλώς και η ρύθμιση ΔΕΝ αφορά ανθρώπους με παλαιότερη άδεια παραμονής που έτυχε να εργαστούν στη χώρα. Δεν αφορά εργαζομένους γενικά. Ετσι τους βάφτισε για προσχηματικούς λόγους ο Αδωνις.

Αντίθετα αφορά το «κάθε καρυδιάς καρύδι» που μπούκαρε στη χώρα τα τελευταία χρόνια και επειδή, ένας Αλλάχ γνωρίζει τι αμαρτίες κουβαλάει από τον τόπο του, δεν τόλμησε ούτε αίτηση χορήγησης ασύλου να υποβάλει, μέσω της οποίας θα έπαιρνε αυτομάτως προσωρινή άδεια παραμονής.

Είναι αμφίβολο αν όλοι αυτοί που σήμερα κρύβονται και αύριο με τη ρύθμιση του Καιρίδη θα παρελάσουν στα αστυνομικά τμήματα να πουν «γειά σας», έχουν εργαστεί έστω και μια μέρα στην ελληνική μαύρη αγορά. Θα εμφανίσουν όμως μια πλαστή ή αγορασμένη βεβαίωση εργοδότη για να πάρουν την άδεια παραμονής. Θα καταγραφούν δηλαδή και από κει και πέρα θα συνεχίσουν την παρασιτική τους διαμονή μαζί με τις πολυπληθείς οικογένειες τους, οι οποίες επίσης θα αποκτήσουν δικαίωμα νόμιμης παραμονής στη χώρα!

Μιλάμε για ένα πραγματικό εθνικό χαρακίρι. Ουδείς γνωρίζει πόσοι είναι οι «αδήλωτοι» λαθρομετανάστες αυτή τη στιγμή σε ελληνικό έδαφος. Αν μεθαύριο παρουσιαστούν 100.000 από δαύτους και μεταξύ αυτών παραβατικοί, σεσημασμένοι τζιχαντιστές ή μισθοφόροι προερχόμενοι από χώρες που δεν δικαιούνται άσυλο, δηλώνοντας πρόθυμοι να… εργαστούν, η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να τους νομιμοποιήσει.

Σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του δυτικού ημισφαιρίου η παράνομη είσοδος αποτελεί αδίκημα και διώκεται αναλόγως. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να επιβραβεύεις τους λαθρομετανάστες δίνοντάς τους άδεια παραμονής και… πράσινη κάρτα. Αυτοί που περνούν σύνορα στα κρυφά έχουν τους λόγους τους. Και σίγουρα δεν πλήρωσαν μερικές χιλιάδες ευρώ στους δουλεμπόρους, διέσχισαν δύο και τρεις ηπείρους και θαλασσοπνίγηκαν στο Αιγαίο για να έρθουν να μαζέψουν ελιές στην Καλαμάτα.

Δεν πρόκειται λοιπόν για μία απλή αστοχία. Πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα εις βάρος των συμφερόντων της πατρίδας που μόνο επίορκοι και ξενόδουλοι πολιτικοί μπορούσαν να επινοήσουν. Αποτελεί πραγματικό όνειδος ότι μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, με την εξαίρεση του Αντώνη Σαμαρά που αίφνης αφυπνίστηκε για τους δικούς του λόγους, κανείς από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει αντιδράσει σε αυτό το ανοσιούργημα που αποτελεί και κατάφωρη αθέτηση των προεκλογικών εξαγγελιών Μητσοτάκη.

Ας μη γελιόμαστε. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Αν μπορούν να περάσουν τέτοιες αντεθνικές μεθοδεύσεις χωρίς να βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους, μεθαύριο θα φέρουν και τις Πρέσπες του Αιγαίου. Διερωτώμαι πλέον αν τα αργύρια της βουλευτικής αποζημίωσης εξασφαλίζουν σιωπή και σε προδοσία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Είναι κατάντια ο Αρχιεπίσκοπος να συμπεριφέρεται λες και η κυβέρνηση τον… κρατά από κάπου

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος αυτές τις ημέρες έχει εμπλακεί άμεσα στην προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, παίρνοντας μαχητικά τη...

More Articles Like This