Μπράβο, ρε Ζητάδες

Must Read

Η σκηνή κάπου στην Αθήνα έξω από μία εκκλησία που εορτάζει. Κάποια στιγμή σταματούν δύο δικυκλιστές της Ομάδας Ζ, αποθέτουν τα κράνη τους και προσέρχονται να προσκυνήσουν την εορτάζουσα αγία. Πέραν των θερμών συγχαρητηρίων των οποίων αξίζουν αυτά τα δύο παιδιά με τη βαθιά χριστιανική πίστη, δεν μπορείς παρά να σκεφτείς ότι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Θεό ώστε να τους φυλάει από κάθε κακοτοπιά -και η δουλειά τους μόνο κακοτοπιές έχει-, διότι αν περιμένουν να τους προστατεύει η ηγεσία τους, τότε σίγουρα την έχουν βάψει.

Φυσικά και δεν περιμένει κάποιος να αποκαλύψω την ώρα, την ημέρα και τον τόπο όπου έλαβε χώρα το γεγονός, διότι κινδυνεύουν τα δύο Ελληνόπουλα να βρεθούν κατηγορούμενοι ότι άφησαν την υπηρεσία τους και ασχολήθηκαν με αλλότρια.

Α, και κάτι ακόμα. Ενώ αποχωρούσαν από τον ιερό ναό, έτρεξε ξωπίσω τους να τους προλάβει ένας επίτροπος για να τους δώσει άρτους, τους οποίους παρέλαβαν με μεγάλη ευλάβεια. Πόσο μας έχουν λείψει αυτές οι εικόνες. Μπράβο, ρε μάγκες Ζητάδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Με αφήσατε χωρίς πλοία» η προειδοποίηση του Έλληνα διοικητή για την «Ασπίδες»

Κραυγή αγωνίας από τον επιχειρησιακό διοικητή της ευρωπαϊκής ναυτικής δύναμης, αντιναύαρχο Βασίλειο Γρυπάρη, για την Επιχείρηση «Ασπίδες» στον Κόλπο...

More Articles Like This