Η αδιαφορία για τη Σχολή Ευελπίδων

Must Read

Σύντροφοι, χρόνια πολλά. Στις 21 Δεκεμβρίου έγινε στη Σχολή Ευελπίδων η ορκωμοσία των πρωτοετών της τάξεως του 2027, που φέρει το όνομα «Τάξη Αντιστρατήγου Νικολάου Κατούντα», του «Λεωνίδα της Κερύνειας».

Στην τελετή παρέστη σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία, ενώ η πολιτική τοιαύτη έλαμψε διά της απουσίας της. Τη Βουλή και όλους τους άλλους εκπροσώπησε ο Γ΄ αντιπρόεδρος Αθανάσιος Μπούρας (ούτε καν ο Α΄…). Του χρόνου προβλέπω να τους εκπροσωπήσει ο καφετζής του κυλικείου του Κοινοβουλίου.

Εντάξει, η κυρία Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είχε να στολίσει το Προεδρικό για να ευχηθεί «καλά Χριστούγεννα» σε όσους την επισκεφθούν. Ο κ. πρωθυπουργός, ο οποίος ούτως ή αλλέως δεν έχει ποτέ του πατήσει σε ανάλογη τελετή, θα είχε να δουλέψει πάνω στους γάμους των ομοφυλοφίλων, ώστε να μπορέσουν, χωρίς συνειδησιακά προβλήματα, να το ψηφίσουν οι κ. Αδωνις, Βορίδης και Πλεύρης, όπως ψήφισαν και για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.

Όμως η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ γιατί απουσίασε; Οπως και να σκέφθηκαν, σκέφθηκαν λάθος. Αγνόησαν και σνόμπαραν έναν σημαντικό σταθμό στη ζωή 199 νέων ευελπίδων, Ελλήνων (εξ Ελλάδος και Κύπρου) και 10 αλλοδαπών.

Δύο εξηγήσεις μπορώ να δεχθώ. Ή ότι είχαν δουλειές ή ότι η Βάρη κείται μακράν. Μάλλον το δεύτερο…

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση της Καίτης Γραμπή για τα 27 χρόνια γάμου με τον Διονύση Σχοινά

Η Καίτη Γαρμπή έκανε μια τρυφερή ανάρτηση το Μεγάλο Σάββατο για την επέτειο 27 χρόνων γάμου με τον Διονύση...

More Articles Like This