Ανοίξτε τα γήπεδα και κλείστε τη Βουλή

Must Read

Είναι γεγονός ότι η απόφαση της κυβέρνησης να σφραγίσει για δύο μήνες τα γήπεδα, θεωρώντας ότι έτσι θα καταπολεμήσει τη βία, κινείται στα όρια του γελοίου.

Ουδείς ποτέ θα συνετιστεί, διότι του απαγορεύεις για δύο, τρεις ή δεκατρείς μήνες να πάει στο γήπεδο.

Μόλις τα ξανανοίξεις, θα «επαναδραστηριοποιηθεί», όπως ο Αλβανός πιστολέρο στο Γκάζι, που είχε συλληφθεί πέντε έξι φορές και αφέθηκε ελεύθερος άλλες τόσες, διότι προφανώς υποσχόταν ότι δεν θα το ξανακάνει και κάθε φορά το ξανάκανε.

Την οργή τους για το λουκέτο στα γήπεδα ποδοσφαίρου και για άλλα κοινωνικά ζητήματα εξέφρασαν οπαδοί με ένα πανό που αναρτήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη γέφυρα υπογειοποίησης.

Οι οπαδοί και όχι μόνο της ΑΕΚ εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα κλειστά γήπεδα, μα και για μια σειρά άλλων σοβαρών θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία, αλλά η κυβέρνηση αγρόν αγοράζει.

Γράφει το πανό: «Φτώχεια, πείνα, ανεργία και παιδεραστία. Νεκροί από φωτιές, πλημμύρες στα τρένα και σε πλοία, αυτή είναι η Ελλάδα το ’23. Αν θέλετε το πρόβλημα όντως να λυθεί, ανοίξτε τα γήπεδα και κλείστε τη Βουλή».

Ακούει κανείς; Μπα, ο άλλος θα υπερηφανεύεται: «Αγάπη μου, έκλεισα τα γήπεδα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ομολογία για παρενέργειες από τα εμβόλια!

Διαβάστε σήμερα στη «δημοκρατία»: H AstraZeneca παραδέχτηκε σε δικαστικό έγγραφο ότι το εμβόλιό της κατά του Covid προκαλούσε θρομβώσεις...

More Articles Like This