Περίεργες συμμαχίες

Must Read

Παλιά, όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερνε κάποιο νομοσχέδιο στη Βουλή και το υπερψήφιζε η Χρυσή Αυγή, οι νεοδημοκράτες βουλευτές έσκιζαν τις δαντέλες τους και την ξεφώνιζαν ως δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο είχε κρυφές συμμαχίες, ότι τα ‘πιανε από το Βόρειο Βιετνάμ και τους Ερυθρούς Χμερ, ενώ είχε βάλει πλάτη και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Παπαδόπουλος, γνωστός και από την πρόσφατη υποψηφιότητά του με το ΚΚΕ.

Βεβαίως, τον ρόλο της έχει παίξει και η κλιματική αλλαγή, η οποία, ως γνωστόν, είναι υπεύθυνη για όλα στην Ελλάδα 2.0.

Τούτων δοθέντων και Χρυσής Αυγής τελούσης σε καταστολή, τι θα σκεφτούμε τώρα, όταν προχθές η κυβέρνηση έφερε προ ψήφιση την τροπολογία για χορήγηση τριετούς άδειας (σε… πρώτο χρόνο) παραμονής στους λαθρομετανάστες για να… μαζέψουν τις ελιές και την ψήφισαν μαζί με συμπούπουλη (και οι… διαφωνούντες μαζί) τη ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και η Πλεύση; Συνοδοιπορία του κερατά, δηλαδή.

Όμως, λένε ότι, όταν σε επιβραβεύει ο εχθρός σου (λέμε τώρα εχθρός), να προβληματίζεσαι. Αλλά ποιος να το σκεφτεί αυτό;

Όσον αφορά τους «δεξιούς» βουλευτές της Ν.Δ., γιατί εμένα μου ‘ρχονται στον νου οι στίχοι του Κώστα Βάρναλη «Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα…»;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΟΔΥ: Ένας θάνατος και μειωμένη θετικότητα COVID – Επιμένει η γρίπη

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ για το διάστημα 22 έως 28 Απριλίου, μείωση παρουσίασε η θετικότητα κορονοϊού...

More Articles Like This