Εκανε η μύγα…

Ο Δούκας δεν έχει ευθύνη φύλαξης των συνόρων ούτε μπορούν να επιβάλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας στους απρόσκλητους μουσαφιραίους, που σιγά σιγά γεμίζουν τη χώρα

Must Read

Βγήκε ταλαίπωρος πασόκος να κατηγορήσει συλλήβδην όσους έκαναν κριτική στον Χάρη Δούκα για την αραβοπακιστανική γιορτή της αλλαγής του χρόνου στο Σύνταγμα ως «ακροδεξιούς» και «ρατσιστές». Εκανε η μύγα…

Προκαταβολικά να πω πως ο Δούκας, όπως και ο προκάτοχός του, ο Κώστας Μπακογιάννης, δεν έχουν ευθύνη φύλαξης των συνόρων ούτε μπορούν να επιβάλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας στους απρόσκλητους μουσαφιραίους, που σιγά σιγά γεμίζουν τη χώρα. Οι Δήμαρχοι δεν ελέγχουν τη Συνοροφυλακή, το Λιμενικό ή τα φυλάκια του Στρατού μας στον Εβρο ούτε καν ερωτώνται για την πολιτική όσον αφορά την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Το ότι φυσικά ο Δούκας έχει απόψεις «μπάτε, σκύλοι, αλέστε» για το ζήτημα, το γνωρίζουν και οι πέτρες, όμως δεν μπορούμε να του αποδώσουμε ευθύνη για τη σύνθεση του πλήθους γύρω από την εξέδρα. Η Πλατεία Συντάγματος δεν έχει πόρτα, να κάνουν διαλογή των «πελατών».

Οι Ελληνες πολίτες χρόνια τώρα αποφεύγουν την πλατεία αυτήν τη βραδιά, έπειτα από έκτροπα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Η μεγάλη ντροπή και αθλιότητα ήταν οι παλαιστινιακές σημαίες στο φόντο, που ανέμιζαν, δηλαδή η τοποθέτηση υπέρ της πλευράς που στη Γάζα εξέλεξε συντριπτικά την ισλαμοναζί Χαμάς, φονιάδες αμάχων, ανάμεσά τους βρέφη, βιαστές παιδιών, γυναικών και ανδρών, σημαία αυτών που πανηγύριζαν στους δρόμους και προπηλάκιζαν τους ομήρους τις πρώτες ώρες, ώρες ευφορίας γι’ αυτούς, για το απίστευτης διαστροφής και αγριότητας μακελειό που προηγήθηκε.

Τα συμφέροντά μας δεν είναι με φιλότουρκους τζιχαντιστές, που είχαν υποδεχθεί τον Ερντογάν με πανό «Καλώς ήλθες, νέε Πορθητή», ευθεία προσβολή σε εμάς. Τα συμφέροντά μας δεν είναι με αυτούς που πανηγύριζαν και στη Γάζα και τη Δυτική Οχθη για τη μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί. Και, παρότι στην πολιτική δεν χωρούν αναφορές σε συναισθήματα, οι Παλαιστίνιοι απεδείχθησαν και βαθιά αχάριστοι απέναντι στην Ελλάδα, αφού καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν τους είχε δώσει, ανοήτως, τόση υποστήριξη στα πιο δύσκολα χρόνια.

Τώρα προκάλεσαν την τύχη τους με τη βαρβαρότητα των πράξεών τους, που στηρίζεται στις γενοκτονικές θέσεις τους κατά των Εβραίων, με διακηρυγμένο στόχο την πλήρη καταστροφή του κράτους του Ισραήλ και τη σφαγή όλων των Εβραίων, όπου γης. Και εμείς επιτρέπουμε να ανεμίζεται αυτή η νέα σβάστικα σε κεντρική εορταστική εκδήλωση στην πρωτεύουσα της χώρας;

Από εκεί και πέρα, το ουσιαστικό πρόβλημα -όχι μόνο για εμάς, για όλη την Ευρώπη- το περιγράφουν αμείλικτα οι αριθμοί. Διαβάζω σε πρόσφατη έρευνα πως το 90% των λαθρομεταναστών είναι μουσουλμάνοι, συντριπτικά νέοι άντρες, και πως πάνω από 60% από αυτούς δηλώνουν φίλα προσκείμενοι στην πιο ριζοσπαστική μορφή του Ισλάμ. Γι’ αυτό σε πολλές φωτογραφίες στα μονοπάτια των συνόρων ή μέσα στις βάρκες τούς βλέπετε να σηκώνουν ψηλά τον δείκτη, συμβολική κίνηση των μουσουλμάνων, που σημαίνει «Ενας είναι ο Αλλάχ».

Οι ειδικοί, επίσης, λένε πως πως όταν φτάσουν πάνω από ένα ποσοστό, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα και προσπαθούν να επιβάλουν τον δικό τους κώδικα αξιών και τρόπο ζωής. Δείτε τι συμβαίνει στη Σουηδία, στη Γαλλία, την Αγγλία. Θυμηθείτε τα γεγονότα πριν από λίγα χρόνια, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία και άλλες πόλεις της Γερμανίας, με τις ομαδικές σεξουαλικές κακοποιήσεις και βιασμούς.

Δεδομένου, δε, πως το Ισλάμ δεν είναι απλά θρησκεία, αλλά ολοκληρωτική ιδεολογία και πολιτικό σύστημα, με κανόνες για τα πάντα, μέχρι τις διαπροσωπικές σχέσεις, ασύμβατους με το δίκαιό μας, το αξιακό μας σύστημα και τον τρόπο ζωής μας, είναι φανερό και επιτακτικά αναγκαίο πως πρέπει η οργανωμένη Πολιτεία να ανασχέσει την εισβολή. Δεν μπορούμε να αφομοιώσουμε τους αναφομοίωτους.

Ο Δούκας, λοιπόν, να κάνει τις ισλαμοναζί σημαίες των Παλαιστινίων σφουγγαρόπανα και πρέπει όλοι να απαιτήσουμε από την κεντρική κυβέρνηση να πράξει το καθήκον της, ήτοι σύλληψη, καταδίκη και κράτηση έως την απέλαση για κάθε παράνομα εισερχόμενο, όλοι δε οφείλουμε να στηλιτεύουμε τα πολιτικά και καλλιτεχνικά νούμερα, όπως πρόσφατα ανθυποηθοποιό, που λειτουργούν ως χρήσιμοι ηλίθιοι των δουλεμπόρων – διακινητών και τους βαθέος τουρκικού κράτους, το οποίο χρησιμοποιεί τη λαθρομετανάστευση ως όπλο εναντίον μας.

Οποιον τολμάει να σας βρίσει ως «ακροδεξιό» ή «ρατσιστή» γιατί δεν συναινείτε στην ισλαμοποίηση της χώρας, να τον ξεφτιλίζετε ανελέητα. Οφείλουμε να τσαλακώνουμε τη γελοία έπαρση που επιδεικνύουν διάφορα εκούσια ή ακούσια γιουσουφάκια του Ερντογάν, νομίζοντας πως είναι «προοδευτικοί», επειδή υποστηρίζουν τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας ή τους Παλαιστίνους τζιχαντιστές φονιάδες.

Υπάρχει, δε, και η καινούργια μόδα, που με κάνει να πιστεύω πως το σύγχρονο σύμβολο του κρετίνου είναι η παλαιστινιακή μαντίλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την πρώτη Ειδική Οικονομική Ζώνη δημιούργησε η Αλβανία στα Τίρανα

Το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΤΑ) ενημέρωσε πως στα Τίρανα δημιουργείται η πρώτη ειδική οικονομική ζώνη στην Αλβανία.Ο Δήμος Τιράνων...

More Articles Like This