Οι άλλοι είπαν. Εσείς;

Must Read

Διαβάζω στη «δημοκρατία» της 4η Ιανουαρίου: «…να γνωρίζουν ότι, όσο προετοιμάζουν τον ελληνικό λαό μέσω τέτοιων δηλώσεων, θα τον βρουν σύσσωμο απέναντί τους. Εμείς δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παρέκκλιση ούτε κατά ένα εκατοστό από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα…»

Επίσης: «…Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι αμφίσημες δηλώσεις, όπως οι πρόσφατες του κ. Συρίγου. Θα έπρεπε να είναι σαφές σε όλους και κυρίως στους βουλευτές της Ν.Δ. ότι δημόσιες τοποθετήσεις τους μπορούν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από την τουρκική πλευρά…»

Ποιος τα είπε αυτά; Ο κ. Κασσελάκης και ο κ. Δημήτριος Μάντζος.

Κατόπιν αυτών, να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους νεοδημοκράτες που έφτασαν το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε τέτοιο έσχατο σημείο κατάπτωσης, ώστε να δέχεται μαθήματα πατριωτισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τους βουλευτές της Ν.Δ., στους οποίους αναφέρεται ο κ. Μάντζος, αυτοί απέδειξαν ότι «δεν μασάνε», όταν ψήφισαν ομοθυμαδόν τον νόμο για τους λαθρομετανάστες.

Αλήθεια, το θυμάστε εκείνο το σκυλάκι μπροστά στο χωνί του γραμμοφώνου και από κάτω το θρυλικό «His Master’s voice»; Τι πάω και θυμάμαι τώρα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ σήμερα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Ανοιχτά είναι σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ προκειμένου οι πολίτες να κάνουν τα τελευταία ψώνια...

More Articles Like This