Μέθοδοι ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Αυτή η απόφαση, συριζαϊκής εμπνεύσεως, για διακοπή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, λόγω των τελευταίων επεισοδίων (θετικό είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ εις βάρος του τραυματισθέντος αστυνομικού…), είναι ακόμα μία απόδειξη της παντελούς ανεπαρκείας της κυβερνήσεώς μας, η οποία εφαρμόζοντας την τακτική πονάει μάτι κόβει κεφάλι προσπαθεί να κυβερνήσει.

Δηλαδή όταν κάτι δεν μπορούμε να το προστατεύουμε, διότι έχουν προλάβει κάποιοι άλλοι να το «προστατευόσουν», το ξεθεμελιώνουμε.

Να με συγχωρείτε, αλλά αυτά δεν είναι λύσεις και παραπέμπουν σε μεθόδους εκλιπόντων καθεστώτων εμπνεύσεως Στάλιν και των επιγόνων αυτού.

Ένα σοβαρό κράτος (ποιο;) έχει τα μέσα και προπαντός τα κότσια να επιβάλει τον νόμο και την τάξη σε οτιδήποτε τα απειλούν και όχι να καταφεύγει στην εύκολη λύση της κατάργησης. Αλήθεια, μήπως να κλείσουμε και την Αλβανία που μας προμηθεύει κακοποιούς Α’ Εθνικής; Μάλλον καλύτερα είναι να κλείσουμε το κράτος (ποιο;).

Πάντως, προς το παρόν το μόνο που έχει αντιμετωπιστεί επιτυχώς είναι ο… αποκλεισμός από τις εκλογές του Ηλία Κασιδιάρη. Δεν υπάρχει η συνταγή;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάθανε πως…

Δεν ξέρω, αλλά τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι ότι έχω ψηλώσει δέκα μπόγια από τη μεγαλοψυχία που επιδεικνύει η πατρίδα...

More Articles Like This