Χέρι χέρι σε πηγαίνω και με πας…

Must Read

Δεν νομίζω, αγαπητοί φίλοι, να υπάρχει κάποιος εξ υμών που να μην έχει πειστεί ότι το πολιτικό δημοκρατικό μας τόξο μάς δουλεύει ασύστολα.

Εχουμε μία κυβέρνηση η οποία με ένα πραγματικό ποσοστό της τάξεως του 25% (αν υπολογίζουμε το 46,26% που ήταν η αποχή και βάσει του συνόλου των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων) παίζει χωρίς αντίπαλο.

Από την άλλη, έχουμε μία αξιωματική αντιπολίτευση που συγκέντρωσε το 9,4% στις εκλογές. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 6,2% και το «τιμημένο» με 4%.

Τα δύο κόμματα εξουσίας, λοιπόν, που μισούνται (και καλά…) θανάσιμα, πιασμένα χέρι χέρι, καταπώς έλεγε το τραγούδι του Γεράσιμου Λαβράνου, σε στίχους Κώστα Πρετεντέρη, ψηφίζουν όλα τα σοβαρά νομοσχέδια, που αργά, αλλά σταθερά θα καταστρέψουν την πατρίδα μας.

Ετσι, μετά τον νόμο για τους λαθρομετανάστες, επίκειται και η ψήφιση του νόμου περί του γάμου των ΛΟΑΤΚΙ από τα συνεταιράκια. Με διάφορες πονηρούτσικες ανακοινώσεις απήλλαξαν τους βουλευτές της Ν.Δ. πάνω που θα… ξεσηκώνονταν (!), αφού έχουν σίγουρη την υπερψήφιση, μια και ο σ. Κασσελάκης έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας, κοινώς εφαρμογής του «νόμου μαντρώματος».

Κρίμα, διότι έχασαν την ευκαιρία να γίνουν ήρωες οι κ. Βορίδης, Αδωνις, Πλεύρης, καθώς και οι «σκληροί παλιοί Δεξιοί», όπως οι κ. Τραγάκης, Κακλαμάνης κ.λπ. Μίαν ετέραν φορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με σκαμπανεβάσματα και σήμερα ο καιρός – Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Με σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη οι καιρικές συνθήκες, με συννεφιά και τοπικές βροχές να συνθέτουν το σκηνικό...

More Articles Like This