Ρε, δεν θα ντραπείτε το πλατάνι;

Must Read

«Βρε, πώς θα γυρίσεις στο χωριό;» «Με το τρένο. Πώς θα γυρίσω;» «Με τι μούτρα;». «Με τα μούτρα τα δικά μου, ρε θεια». «Κι όταν θα κατέβεις στον σταθμό, δεν θα ντραπείς το πλατάνι

Αυτός ήταν ο διάλογος μεταξύ της θείας Παρασκευούλας (Τζόλυ Γαρμπή) και του ανιψιού της Θωμά Μακρυκώστα (Κ. Χατζηχρήστο), που προσπαθούσε να τον πείσει να ξεπλύνει την ντροπή από το κακό που είχε κάνει στη φαμίλια του η οικογένεια των Κοντογιώργηδων.

Επίκαιρος διάλογος, που μπορεί να απευθυνθεί, καταλλήλως διαμορφωμένος, προς τους βουλευτές της Ν.Δ. εν όψει της υπερψήφισης (γατί θα υπερψηφιστεί και να μου το θυμηθείτε, ασχέτως αν μερικοί νεοδημοκράτες προτιμήσουν το σωσίβιο του «στρίβειν διά της αποχής») του νόμου για τους γάμους των ομοφύλων.

Τώρα στη θέση του πλατανιού βάλτε «τον παπά του χωριού» ή «τους γκαγκαραίους δεξιούς που θα αισθάνονται προδομένοι» και πάει λέοντας. Πάντως, να σας εξομολογηθώ κάτι; Οπως δεν θα αντιδράσουν οι βουλευτές της Ν.Δ., το ίδιο θα σιωπήσουν και οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τόση ταύτιση πια; Πανομοιότυπες ανακοινώσεις των ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας για τη συνάντηση Φιντάν-Γεραπετρίτη

Στις αγωνιώδεις προσπάθειες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να παραμυθιάσει τους Έλληνες πολίτες ότι όλα πάνε καλά με την Τουρκία, ότι...

More Articles Like This