Είναι ο Μπακασέτας προδότης;

Must Read

Δύο είναι τα καυτά θέματα των ημερών. Το ένα είναι, φυσικά, ο γάμος των ομοφυλοφίλων, διακαής πόθος των κ. Μητσοτάκη, Πατέλη και των όψιμων νεοταξιτών βουλευτών της Ν.Δ.

Τα δεύτερο είναι αν είναι ή όχι προδότης ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, πήγε στην τουρκική Τραμπζονσπόρ και επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά στον… Παναθηναϊκό. Το πρώτο θέμα έχει πάρει τον δρόμο του, αλλά, παρά το φροντιστήριο, θα ορθώσουν άπαρτα κάστρα ο κ. Ιερώνυμος και οι «δεξιοί» βουλευτές της Ν.Δ. (μην το δένετε και κόμπο).

Το δεύτερο θέμα σηκώνει πολλή συζήτηση. Είναι λοιπόν προδότης ο συμπαθής «Μπάκα»; Για μένα όχι. Του έδωσε πιο πολλά ο Παναθηναϊκός, επαγγελματίας είναι, το συμφέρον του κοίταξε. Τότε; Γιατί γκρινιάζουν μερικοί; Δικαιολογημένα γκρινιάζουν και οι «μερικοί», αφού ο Τάσος όλον αυτόν τον καιρό που αγωνιζόταν στην Τουρκία δήλωνε (και είναι) οπαδός της ΑΕΚ και συχνά πυκνά παρακολουθούσε τα παιχνίδια της στην «Opap Αρένα».

Το ίδιο δήλωνε παλιότερα και ο Σωκράτης Παπασταθοπουλος: «Αν γυρίσω στην Ελλάδα, μόνο στην ΑΕΚ θα πάω». Και πήγε στον Ολυμπιακό… Αρα λοιπόν δεν είναι προδότες, είναι απλώς επιπόλαιοι. Εδώ μωρέ έγιναν νεοδημοκράτες ο Χρυσοχοΐδης και ο Φλωρίδης. Ο Μπακασέτας μάς μάρανε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λέσβος: ΙΧ παρέσυρε πεζούς μετά από τροχαίο – Ένας νεκρός

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή Παναγιούδα της Λέσβου, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν δύο πεζή,...

More Articles Like This