Κύριε Χρυσοχοΐδη, βουρ

Must Read

Δεν σας κρύβω ότι, όταν ξαναανέλαβε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. ο κ. Χρυσοχοΐδης, εξέχων αστέρας των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ αρχικώς και αναντικατάστατο στέλεχος των κυβερνήσεων Μητσοτάκη μεταγενεστέρως, αισθάνθηκα ένα αίσθημα ασφαλείας να με πλημμυρίζει, δοθέντος ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν αυτός που εξάρθρωσε τη 17Ν και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό!

Τώρα ο κ. υπουργός θα πρέπει να συνδέσει το όνομά του με νέους άθλους. Δεν λέμε να βρει τους δολοφόνους των Καπελώνη και Φουντούλη. Αυτοί ήταν φασίστες και… καλά τους κάνανε… Λέμε όμως για την άνευ ουδεμιάς αντιδράσεως, καίτοι υπήρχε σωρεία πληροφοριών, εισβολή των Κροατών χούλιγκαν και την ακόμη μη σύλληψη των δολοφόνων του Μιχάλη. Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 2-3 «μουσαντάδες ύποπτοι», που ήταν αλλού γι’ αλλού την ώρα της δολοφονίας!

Λέμε για τα Τέμπη, που τσιμεντώθηκαν, ενδεχομένως ατράνταχτες, αποδείξεις ενοχής υψηλά ισταμένων. Λέμε για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη, που ακόμα να βρεθεί ο «καθοδηγητής», καίτοι βρίσκονται «μια ανάσα»… Λέμε για τον Καραϊβάζ. Λέμε για τη σύντροφο του αναπληρωτού προέδρου της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου. Λέμε για τα δεκάδες τροχαία στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπαίνουμε στα σκοτεινά νερά της Greek Μafia, που σκοτώνει και… κατά λάθος! Βουρ, κ. Χρυσοχοΐδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γκρίνμπεργκ και οι «περίεργες» part time υπηρεσίες του

Τι τραβούν κι αυτοί οι σύμβουλοι, ακόμη κι αν θεωρούνται «γκουρού» στον τομέα της επικοινωνίας!Αναφέρομαι στον συμπαθέστατο κ. Σταν...

More Articles Like This