Λύσεις για να μη χαθεί η εξεταστική περίοδος

Must Read

Ενα από τα ζητήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, φίλοι μου, εκτός από το καίριο του γάμου των ομοφυλοφίλων, είναι και οι εξετάσεις στα πανεπιστήμια, οι οποίες πάνε προς ματαίωση από τις καταλήψεις αυτών που διαμαρτύρονται για τα ιδιωτικά, αλλά έτσι τα σιγοντάρουν, διότι δεν καταλαβαίνουν (εκτός κι αν καταλαβαίνουν…) ότι η διάλυση των δημοσίων πανεπιστημίων φέρνει τα ιδιωτικά.

Οι «Ριπές», για να βοηθήσουν την κατάσταση και ιδίως τον συμπαθέστατο κ. Πιερρακάκη, προτείνουν μερικές εναλλακτικές λύσεις, για να στέλνουν τις απαντήσεις οι φοιτητές, ώστε για να μη χάσουν την εξεταστική:

1. Με ταχυδρομικά περιστέρια. 2. Με σημαίες, όπως οι σηματωροί στο Ναυτικό (η χαρά του Κοκκώνη). 3. Με σήματα καπνού, σαν τους Απάτσι, Σιού κ.λπ. Προς τούτο, θα απαιτηθεί να κατασκευάσουμε τούμπες (υψωματάκια), όπως ο Μέγας Αλέξανδρος. 4. Με καθρεφτάκια. 5. Για τους νησιώτες χρήση μπουκαλιών, μέσα στα οποία να τοποθετηθούν οι απαντήσεις, 6. Με πελαργούς (για το διάστημα των εξετάσεων, να επιστρατευτούν οι πελαργοί που φέρνουν τα παιδιά, οι δε έγκυοι να «ρουφήξουν», για όσο διάστημα χρειασθεί, τα κυοφορούμενα). 7. Με δρομείς σαν τον Φειδιππίδη. 8. Με καραβάνια Βεδουίνων (είναι η ύστατη λύση, διότι ούτε Βεδουίνους έχουμε, ούτε καμήλες).

Και μη ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει και η δύναμη του Μωυσή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλαν οι αγγειοχειρουργοί για την επίθεση που δέχτηκαν από τον Γιάννη Καλλιάνο

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό έστειλαν, χθες, Κυριακή οι αγγειοχειρουργοί με αφορμή τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την περασμένη εβδομάδα με...

More Articles Like This