Ένας καλός άνθρωπος…

Must Read

Αυτός ο καλός άνθρωπος, που τον λένε και «Αλλον Ανθρωπο», κακώς κατηγορείται και καλώς δεν θα μπει και φυλακή, αφού έχει δηλώσει, εκτός των άλλων, και φανατικός αντιφασίστας, όσο ήταν και φανατικός… κουμαρτζής (αυτό δεν το δήλωσε, μετά βγήκε). Είχε αποφανθεί λοιπόν ο σύγχρονος Καραμουρτζούνης ότι όλους μπορούσε να τους βοηθήσει, εκτός από τους φασίστες.

Εγώ τώρα έχω μια απορία: πώς ο καλός μας άνθρωπος, που ήτανε «Αλλος Ανθρωπος», ξεχώριζε τους φασίστες από τους κομμουνιστές, τους οποίους βέβαια βοηθούσε, διότι, ως γνωστόν, ο κομμουνισμός είναι το αγλάισμα της δημοκρατίας; Και μετά μας πείραξε το… predator. Εδώ μας είχε φακελωμένους ακόμα και ο καλός μας άνθρωπος, που τον λέγανε «Αλλον Ανθρωπο».

Πάντως, πολύ πετυχημένο το «Αλλος Ανθρωπος», αφού φιλάνθρωπο τον βλέπαμε, τζογαδόρος μάς βγήκε, και μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ως επιχείρημα της αθωότητάς του: «Εγώ το δήλωσα ότι είμαι άλλος άνθρωπος και είμαι εν τάξει». Και, μια και δήλωσε και αντιφασίστας, βλέπω να… μπαζώνονται όλες οι εναντίον του κατηγορίες.

Τελικώς, ό,τι λάμπει δεν είναι απαραιτήτως χρυσός και όποιος αυτοβαφτίζεται αλληλέγγυος και αντιφασίστας δεν σημαίνει κιόλας ότι είναι, έστω και αν τον τίμησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ωραίο σύστημα πληροφοριών έχουν εκεί στην Προεδρία).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι να πει κανείς για το τεράστιο χοτ ντογκ στη μέση της Times Square…

Άφωνοι μένουν όσοι βλέπουν ένα τεράστιο…  χοτ ντογκ να δεσπόζει στην Times Square στο κεντρικό τμήμα του Μανχάταν της...

More Articles Like This