Αγοραπωλησίες ανθρώπων ξανά!

Οταν η ιδέα της μάνας καταντά παρένθεση για να ικανοποιηθούν τα γούστα των αγοραστών παιδιών, η δουλεία γίνεται νόμος και τον ψηφίζει η Βουλή!

Must Read

Το πνεύμα του νομοσχεδίου για τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων αλλά και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που το επέβαλε στην κοινωνία, στηρίζεται σε δύο κατσικοπόδαρα με αιχμηρές οπλές. Το κατσικοπόδαρο νο 1 είναι η βεβήλωση του μυστηρίου του γάμου. Το κατσικοπόδαρο νο 2 είναι η επαναφορά της δουλείας από το παράθυρο.

Ο νόμος στο άρθρο 11 που τιτλοφορείται «Γονεϊκή σχέση που έχει δημιουργηθεί στο εξωτερικό» σού λέει με λίγα λόγια ότι, αν σκοπεύεις να πας στο εξωτερικό να νοικιάσεις μήτρα ξένης (μαζί με την ξένη, ασφαλώς) για να σου ξεφουρνίσει παιδί, το οποίο θα πληρωθεί αδρά για να σ’ το πουλήσει, σπεύσε! Εχεις πλέον την κάλυψη του νόμου. Αγοράζεις το παιδί και, μόλις περάσει τα σύνορα, αναγνωρίζεται ότι είναι δικό σου, όπως δικά σου είναι το αυτόματο ποτιστικό στον κήπο, το μπρελόκ με τα κλειδιά του εξοχικού, η τοστιέρα που ψώνισες πρόσφατα και τα ρούχα που αγόρασες στο Μιλάνο.

Ακολουθούν τα σχετικά αποσπάσματα από το άρθρο 11:

«1. Σχέση γονέα ή γονέων και τέκνου που έχει καταχωριστεί σε δημόσια έγγραφα ή δικαστική απόφαση τρίτης χώρας αναγνωρίζεται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως του φύλου τού ενός ή των δύο γονέων και της πρόβλεψης ή μη του τρόπου δημιουργίας της ως άνω σχέσης στο εσωτερικό Δίκαιο. Αν η γονεϊκή σχέση του πρώτου εδαφίου βασίζεται σε δικαστική απόφαση, η απόφαση αναγνωρίζεται κατ’ εφαρμογή των διατάξεων για την αναγνώριση δικαστικών αποφάσεων. Δημόσια Αρχή, δικαστήριο ή τρίτος δεν δύναται να αντιταχθεί στην αναγνώριση της ανωτέρω γονεϊκής σχέσης που έχει δημιουργηθεί στο εξωτερικό ή στις συνέπειες από την αναγνώριση αυτή για λόγους που ανάγονται στο φύλο του ενός ή των δύο γονέων και στην πρόβλεψη ή μη του τρόπου δημιουργίας της σχέσης στο εσωτερικό Δίκαιο. […]

2. Ειδικά στην περίπτωση υιοθεσίας από συζύγους του ίδιου φύλου ή υιοθεσίας του παιδιού του ενός συζύγου από τον άλλον σύζυγο του ίδιου φύλου, που έχει τελεστεί στο εξωτερικό κατά το Δίκαιο του τόπου τέλεσής της, η υιοθεσία αναγνωρίζεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις».

Επανερχόμεθα, δηλαδή, στην εποχή της αγοραπωλησίας ανθρώπων. Η δημοκρατία ήταν μία παρένθεση, σαν τις μανάδες που νοικιάζουν τις μήτρες τους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δελφίνι βγήκε στα ρηχά στο Ναύπλιο και το έσωσαν λουόμενοι

Οι λουόμενοι στην παραλία των Ιρίων Αργολίδας είδαν έκπληκτοι το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ένα δελφίνι να έχει βγει...

More Articles Like This