Οι «107»

Must Read

Κάθομαι και χαζεύω το προχθεσινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» με τις φωτογραφίες των «107» βουλευτών της Ν.Δ. που «υπερψήφισαν τη διάλυση της οικογενείας». Δεν συμφωνώ με αυτήν τη θέση.

Βλέποντας τις φάτσες των… προοδευτικών σκέπτομαι ότι μερικοί ψήφισαν υστερόβουλα («ε, να μπει και ο γιος μου στα ψηφοδέλτια, να πάρει σειρά»). Αλλοι διότι είναι εξαρτημένοι («Ξέρετε, σούρνονται και εξεταστικές». Μάπα δηλαδή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Αλλοι ψήφισαν για να τους αγαπήσει η κυρία ΠτΔ, η οποία εόρτασε τη νίκη.

Μερικοί επειδή βολεύτηκαν προσφάτως και δεν είναι ώρα για μαγκιές. Μερικοί ψήφισαν διότι πλησιάζει την ιδεολογία τους (πρώην κνίτες, πασόκοι, ποτάμια κ.λπ.). Αλλοι διότι ψιλοσυμπαθούν (ή χοντροσυμπαθούν) το… κίνημα. Αλλοι (οι περισσότεροι) διότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ετσι, συνεχίζοντας την ένστασή μου κατά της «δημοκρατίας», μπορώ να πω ότι τρεις υπήρξαν οι σταθμοί του Εθνους. Ενας το 1821, που απελευθερωθήκαμε από τους Οθωμανούς.

Ο άλλος η Μεταπολίτευση, που διπλασιάσαμε τον πληθυσμό της Ελλάδος (τα ‘χουμε πει αυτά, 9.000.000 χουντικοί και άλλοι τόσοι αντιστασιακοί) και η 15η Φεβρουαρίου (ώρα είναι να την κάνουμε και εθνική εορτή), που δικαιώθηκε το κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ κι ο ουρανός αγάλλεται και χαίρει η φύσις όλη… (Πάσα ομοιότης με ονόματα που σας έρχονται στον νου μόνο τυχαία δεν είναι…)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Θρύλος» ο Αλέξης Κούγιας για το… τριφύλλι!

Γούρι τελικώς δεν μπόρεσε να φέρει στην ομάδα που σχετίζεται μαζί της εργασιακά, αλλά στην ομάδα της καρδιάς του.

More Articles Like This