Μπούρδες Μπιμπίλα (μέρος 3ο)

Η τριλογία της μπιμπίλειας λαχανολογίας ολοκληρώνεται με την περί φύσεως ανάλυση του βουλευτού

Must Read

Ξεκινάμε δυνατά σήμερον με μια κολοσσιαία μπαλαφάρα του κλαίοντος πολιτικού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ομιλία του στη Βουλή της 15ης Φεβρουαρίου είπε: «Δεν υπάρχουν εμπειρικά δεδομένα ότι η παρουσία τόσο του αντρικού όσο και του γυναικείου προτύπου στο σπίτι αυτά είναι που προάγουν την προσαρμογή και την ευεξία των παιδιών και των εφήβων».

Οχι, μωρέ, προς Θεού! Δεν υπάρχουν εμπειρικά δεδομένα ότι το να υπάρχουν στο σπίτι ανδρικό και γυναικείο πρότυπο είναι ευεργετικό για τα παιδιά. Τίποτε αξιοσημείωτο – αν εξαιρέσεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης του είδους μας. Ο ανθρώπινος πολιτισμός, που βασίστηκε πάνω στο ανδρικό και στο γυναικείο πρότυπο που έβλεπαν τα παιδιά στα σπίτια τους, δεν είναι δα και κάτι σημαντικότερο από όσα έχει ο Σπύρος Μπιμπίλας στον νου του.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή. Ομως, όχι. Η φύση το έκανε. Αυτό είπε ο Μπιμπίλας στην ομιλία του: «Ο νους του ανθρώπου έκανε και τα εμβόλια, ο νους του ανθρώπου προσπαθεί να κατανικήσει κάθε είδους ασθένεια, ο νους του ανθρώπου φροντίζει να δώσει λύση ακόμα και στο πώς θα έρθουν στον κόσμο παιδιά, ακόμα και από αυτούς που δεν μπορούν, είτε πρόκειται για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που βιολογικά δεν μπορούν είτε για ομοφυλόφιλα ζευγάρια που δεν μπορούν, αφού η φύση τούς έβαλε να έχουν έλξη από το ίδιο τους φύλο και όχι από το αντίθετο.

Η φύση οδήγησε τον νου του ανθρώπου να μπορέσει να φθάσει επιστημονικά στο αποτέλεσμα ωάρια και σπερματοζωάρια να τοποθετούνται σε μήτρες γυναικών, να γίνονται παρένθετες για να μπορούν κάποιοι άλλοι που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά να τα αποκτούν. Και αφού αυτό επετεύχθη από τον άνθρωπο, κανένα πολιτικό σύστημα και καμία θρησκεία δεν μπορεί να τον σταματήσει».

Η φύση, λοιπόν, από τη μία υποχρέωσε κάποιους να νιώθουν έλξη για το ίδιο φύλο κι από την άλλη φώτισε τους νόες των ερευνητών για να κάνουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι νοικιάζοντας μήτρες από «παρένθετες» μητέρες.

Μια που συμπεριφέρεται έτσι η… φύση. ας μας εξηγήσει ο πολυπράγμων βουλευτής για ποιο λόγο η φύση δεν έδινε εξαρχής τη δυνατότητα στα ζευγάρια των ομοφυλοφίλων να κάνουν παιδιά χωρίς να νοικιάζουν μήτρες; Η φύση, δηλαδή, μερολήπτησε υπέρ των ετεροφυλοφίλων; Είναι μήπως… αντιδραστικιά και ρατσίστρια;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μ. Παγώνη για υπόθεση Καλλιάνου: «Προφανώς είναι αδύνατον να μπουν όλοι οι ασθενείς σε ΜΕΘ»

Αναφορά στην υπόθεση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου και στην αντιπαράθεση που ξέσπασε μετά τις καταγγελίες για τις ευθύνες των...

More Articles Like This