Καμαρώστε τον ευρωϋποψήφιο Αυτιά!

Επαιρνε επί διήμερο συνέντευξη από… βίντεο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον επιβραβεύει με τη χρυσοφόρο θέση του ευρωβουλευτή

Must Read

Οι «Ράδιο Αρβύλα» τον Οκτώβριο του 2009 αποκάλυψαν μία από τις χυδαιότερες δημοσιογραφικές απάτες που έχουν γίνει ποτέ σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Γιώργος Αυτιάς έβγαλε στην εκπομπή του στο Alter τον τότε νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη για να του πάρει μια «πιπεράτη» συνέντευξη για τα εσωκομματικά της Ν.Δ., η οποία μόλις είχε χάσει τις εκλογές και αναζητούσε την επόμενη ηγεσία της. Την πρώτη ημέρα η συνέντευξη διεξήχθη κανονικά.

Τις επόμενες δύο ημέρες ο Γιώργος Αυτιάς έπαιρνε συνέντευξη από τον… βιντεοσκοπημένο Παναγιώτη Ψωμιάδη! Στην εικόνα No 1 βλέπετε στιγμιότυπο από την κανονική συνέντευξη και στις εικόνες 2 και 3 στιγμιότυπα από τις συζητήσεις με το… βίντεο.

Οι απαντήσεις του Αυτιά, όπως και το ντύσιμό του άλλαζαν, αλλά ο βιντεοσκοπημένος Ψωμιάδης δεν μπορούσε να αλλάξει. Την απάτη την εντόπισε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», η οποία… κρέμασε κουδούνια στον Γιώργο Αυτιά, που ξέρετε τι υπέστη για αυτή την αθλιότητά του; Τίποτα!

Σε άλλη χώρα, ακόμα και σε λατινοαμερικανική μπανανία, «δημοσιογράφος» που θα έκανε κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν θα έβρισκε δουλειά σε τηλεοπτικό κανάλι, αλλά ούτε ημιαπασχόληση σε τοπική εφημερίδα για να καλύπτει τις περιοδείες και τις συναντήσεις του δημάρχου. Φυσικά, το προεδρείο του δημοσιογραφικού συνδικαλιστικού οργάνου άλλης χώρας θα είχε αποφασίσει να διαγράψει οριστικά από τις τάξεις του τον διαπράξαντα τέτοια τηλεοπτική απάτη.

Στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε παραδειγματικά αυτή η αθλιότητα, αλλά ο εμπνευστής της εργάστηκε κανονικά στην τηλεόραση επί σειρά ετών, παραδίδοντας μαθήματα για το πώς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ασκείται η τηλεοπτική δημοσιογραφία.
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να του απονείμει το βαρύτιμο τρόπαιο μιας ευρωβουλευτικής έδρας. Ο μισθός στην Ευρωβουλή είναι περίπου τριπλάσιος από εκείνον του βουλευτή στο ελληνικό Κοινοβούλιο και τα προνόμια αυτοκρατορικά.

Ομως, ας βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και ας αναγνωρίσουμε κάτι θετικό σ’ αυτή την υπόθεση.

Η εκλογή του Γιώργου Αυτιά στην Ευρωβουλή θα είναι μία έμπρακτη αναγνώριση της σημασίας που δίνει ο λαός μας στην κωμωδία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αρχιεπίσκοπος έγινε «κλακαδόρος» του Κυριάκου

Ολες οι εκτιμήσεις και οι δημοσκοπήσεις «συμφωνούν» πως οι διαρροές ψηφοφόρων της Ν.Δ. εν όψει ευρωεκλογών καταλήγουν κυρίως στην...

More Articles Like This