Ο γαλαντόμος κ. Κεφαλογιάννης

Must Read

Κάθε πολιτικός αστέρας, όταν αναλαμβάνει πόστο στις Ενοπλες Δυνάμεις (υπουργός, υφυπουργός), θεωρεί ότι ο Στρατός τού ανήκει. Κάτι σαν πατρική κληρονομιά, ένα πράγμα. Μόλις, λοιπόν, «ανοίξει» τα μάτια του ή και νωρίτερα, αρχίζει τις δωρεές και τις παραχωρήσεις. Και να παλιά αεροσκάφη για να στολίσουν τις πλατείες τους οι δήμαρχοι (κυρίως οι ημέτεροι), και να οχήματα και, προπαντός, φιλέτα οικόπεδα ή στρατόπεδα σε… αναξιοπαθούντες δήμους ή Περιφέρειες.

Εσχάτως, ο ΥφΕΘΑ Κεφαλογιάννης το προχώρησε… Οπως διαβάζω στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, ο υφυπουργός εξήγγειλε ότι από τις 700 κατοικίες που θα κατασκευασθούν σε νησιά και στον Εβρο, το 15% θα δοθεί για στέγαση… εκπαιδευτικών και γιατρών! Ετσι, μετά τις διάφορες εξυπηρετήσεις (ντάντεμα λαθραίων, εμβολιασμοί, διακομιδές, θεομηνίες κ.λπ.), τώρα ο Στρατός θα στεγάζει και προσωπικό άλλων υπουργείων.

Το στεγαστικό πρόγραμμα των Ε.Δ. δεν είναι χάρισμα, αλλά υλοποιείται και από τις κρατήσεις στις οποίες υποβάλλονται τα στελέχη. Πάντως, θα ήταν πράγματι ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποια θα είναι η ανταποδοτικότητα εκ μέρους των εξυπηρετουμένων υπουργείων και αν έχουν καλυφθεί πλήρως οι στεγαστικές ανάγκες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές αυτές, ώστε να περισσεύουν και οικήματα για άσκηση… κουμπαροπολιτικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυμα στον Κυριάκο μέσω Ανδρέα

Ξεσηκωμένο πληροφορούμαι πως είναι ένα μεγάλο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.Στις τάξεις των γαλάζιων παραδοσιακών δεξιών υπάρχει μεγάλη...

More Articles Like This