Είμαστε πειθαρχημένος λαός

Must Read

Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους Ελληνες, εκτός από το ότι ήμαστε λαός απείθαρχος. Τουναντίον, είμαστε ίσως ο πιο πειθαρχημένος λαός του πλανητικού μας συστήματος, μπορεί και των διπλανών. Τόσο πειθαρχημένος, που τύφλα να ‘χουν τα Waffen SS. Παραδείγματα άπειρα και αναφέρουμε τα δύο, τα πιο φρέσκα. Ο νεαρός δολοφόνος του υπαρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη είπε ότι έπαιρνε εντολές από τον «καθοδηγητή», τον οποίο φυσικά ούτε είχε δει ούτε είχαν μιλήσει.

Επαιρνε εντολές, όπως οι Αγγελοι του Τσάρλι. Ο «καθοδηγητής» αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα παραμένει ασύλληπτος προς δόξαν του κυρίου Χρυσοχοΐδη, των προηγηθέντων αλλά και των επομένων αυτού κι άμα τον πιάσουν, να μου γράψετε στα αραμαϊκά.

Ακολουθεί ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κύριος Αγοραστός. Αλλος πιστός και φιλότιμος στρατιώτης, ο οποίος στην αξιοπρεπέστατη χαροκαμένη μάνα κυρία Καρυστιανού, που τον κατηγόρησε για το μπάζωμα στοιχείων, απάντησε ότι «εγώ ακολουθούσα εντολές», χωρίς βέβαια να κατονομάσει τον εντολέα του. Τι βλέπουμε εδώ; Οτι οι εκτελεστές, πέραν του ότι εκτελούν «προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς» των «καθοδηγητών» τους, όταν έλθουν σε δύσκολη θέση, κοινώς βρεθούν με τη γίδα στην πλάτη, δεν τους κατονομάζουν, τηρώντας Κύριος οίδε ποιους άγραφους νόμους. Πάντως, είναι απορίας άξιον πώς με τόση πειθαρχία αυτό το κράτος πάει κατ’ ανέμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενδοοικογενειακή βία: Στατιστικό-σοκ μόνο στη Λάρισα – 109 περιστατικά σε 109 μέρες το 2024!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η ελληνική κοινωνία, με τα φαινόμενα παραβατικότητας κάθε είδους να κλιμακώνονται συνεχώς και...

More Articles Like This