Συνελήφθησαν μεν, αλλά δεν…

Must Read

Από το αστυνομικό δελτίο: «Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν επιθέσεις σε πελάτες νυχτερινών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και σε φιλάθλους κατά τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου εντός των αγωνιστικών χώρων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής».

Οταν άρχισα να διαβάζω την είδηση, νόμιζα ότι επιτέλους είχε εξαρθρωθεί η εγκληματική οργάνωση η οποία όπλισε το χέρι του νεαρού δολοφόνου που σκότωσε τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Λυγγερίδη. Δυστυχώς, διαψεύστηκα.

Επιτυχία μεν της Αστυνομίας, αλλά και πάλι, δυστυχώς, επιτυχία Γ’ Εθνικής. Επιασε κάτι τύπους που πούλαγαν μαγκιά σε γήπεδα της αθηναϊκής γειτονιάς. Το «μεγάλο ψάρι» εξακολουθεί να ξεφεύγει (;) και όχι μόνο αυτό, αλλά ακολουθείται κι εδώ η γνωστή συνταγή που απευθύνεται σε χαχόλους: «Σιγά σιγά θα ξεχαστεί κι αυτό και ο “καθοδηγητής”, που μάλλον θα καλύπτεται από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, όχι κατ’ ανάγκην πολιτικά, θα εξακολουθεί να κυκλοφορεί άσπιλος και αμόλυντος στην κοινωνία, και θα συνεχίσει να καθοδηγεί εγκληματίες και να κουνάει το δάχτυλο σε όλους, ο ίδιος ή αντιπρόσωποί του».

Ως πότε, όμως, οι Αρχές θα «δουλεύουνε» την κοινωνία και ως πότε οι γνωστοί άγνωστοι «νονοί» θα σκορπούν ακόμη και τον θάνατο ανεξέλεγκτοι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρέντη: Ελεύθερος με όρους ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που φυλακίστηκε για την δολοφονία Λυγγερίδη

Εξελίξεις υπάρχουν στην διερεύνηση του θανάτου του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.Νωρίτερα σήμερα μια ομάδα από τους 67 χούλιγκαν που...

More Articles Like This