Παρωδία θητείας σε παρωδία χώρας

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ανακοινώνεται στους πληβείους ότι οι πατρίκιοι είναι πιο ίσοι από αυτούς

Must Read

Αρχικά υπολογίζαμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα μας έκανε την τιμή να υπερασπιστεί επί 20ήμερον την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας. Οι υπολογισμοί μας ήτο εσφαλμένοι, διότι θα πάρει και 5 ημέρες άδεια, οπότε μόνο για ένα δεκαπενθήμερο δικαιούμεθα να αισθανόμεθα απρόσβλητοι από πάσα εξωτερική απειλή.

Επίσης υπολογίζαμε πως το καμποτίνικο (ήτοι αγύρτικο) κράτος θα τηρούσε τα προσχήματα, τον δημοκρατικό φερετζέ που συνηθίζει να φορά για να μας κατακλέβει και να καλοζούν οι οικογένειες των διάσημων βδελλών. Κι εδώ πέσαμε έξω. Ο κ. Κασσελάκης ούτε τύποις θα αντιμετωπιστεί όπως η… μάζα. Θα διαθέτει, καθώς ανακοινώθηκε, και δικό του γραφείο για να μπορεί να εκτελεί τα προεδρικά του καθήκοντα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, ένα κόμμα είναι σημαντικότερο από την εθνική άμυνα και για χάρη του προέδρου του παραβιάζεται το Σύνταγμα που προβλέπει (άρθρο 4.1): «Οι Ελληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Αν είσαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και θέλεις να ανεβάζεις σαχλαμαρίτσες στο διαδίκτυο και να συνεχίζεις να κάνεις κομπαρσιλίκια και χαριτωμενιές, δεν θα αντιμετωπίζεσαι όπως το μπούγιο των φαντάρων. Θα σου δώσουν και γραφείο, μη στενοχωριέσαι.

Φυσικά, ουδείς είχε αυταπάτες πως υπήρχε η δυνατότητα έστω και για τα μάτια του κόσμου ο Κασσελάκης να αντιμετωπιστεί από τον Στρατό ισότιμα με τους άλλους. Αυτό σπάνια γίνεται, από συστάσεως κράτους. Δεν υπάρχει ούτε ένας οπλίτης ή αξιωματικός, που μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν περνάει το βύσμα στο Στράτευμα – από το «φλέγον» ζήτημα των μεταθέσεων μέχρι το πιο… δευτερότριτο, μια έξοδο ή μια διανυκτέρευση.

Κι εγώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου είδα αρκετές φορές το ονοματάκι μου στη λίστα των εξοδούχων να έχει σβηστεί με μπλάνκο και να έχει προστεθεί στη λίστα των σκοπών, αγγαρειομάχων, περιπόλων και άλλων τινών υπηρεσιών.

Αυτό συμβαίνει, δυστυχώς, επειδή η άμεση εξυπηρέτηση των βουλήσεων και των… εντολών των πολιτικών (στους οποίους περιλαμβάνονται και οι εκλεγμένοι στην Αυτοδιοίκηση) θεωρείται δεδομένη από πλείονες υψηλόβαθμους αξιωματικούς.

Ηθικό δίδαγμα: Στην Ελλάδα ζεις, δεν υπάρχει ελπίς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Ελληνικός Στρατός τελικά κάνει μεγάλες βλακείες και με προσβάλλει προσωπικά σαν Έλληνα που κατατάχθηκα να υπηρετήσω κι εγώ και τα δύο παλλικάρια μου χάνοντα; 2 χρόνια από την ζωή μας για κάποιους τέτοιους μπούμπληδες και φλούφληδες με τις ειδικές ρυθμίσεις που έχουν για επωνύμους όπως τότε με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά και τόσους και τόσους άλλους. Αίσχος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Αυξάνεται ο ρυθμός εγγραφών των εκλογέων για την επιστολική ψήφο όσο πλησιάζει η λήξη της σχετικής προθεσμίας που είναι...

More Articles Like This