Μπέος μαινόμενος (μάλλον δικαίως…)

Must Read

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ειλικρινής, ντόμπρος και δεν μασάει τα λόγια του. Εφαγε μια καμπάνα για κάτι που είπε, έκανε έφεση η οποία απορρίφθηκε και ο δήμαρχος του Βόλου σχολιάζοντας έκανε λόγο για «Ελλάδα της διαπλοκής και των συμφερόντων».

Πάραυτα, η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων ορθώς παρενέβη, και μεταξύ των άλλων τόνισε: «…Ο δήμαρχος Βόλου ενοχλείται από την αποτελεσματική, ανεξάρτητη και εγγυήτρια των δημοκρατικών ελευθεριών Δικαιοσύνη, και ονειρεύεται αλλιώς τη λειτουργία των θεσμών. Ας αναζητήσει το όνειρό του σε άλλη χώρα. Η ελληνική Πολιτεία διέπεται από την αρχή του κράτους δικαίου…».

Ολα καλά και το μέλι γλυκύτατο (Ν. Τσιφόρος). Ομως, έρχεται καπάκι η εισαγγελέας κυρία Νικολού, η οποία στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό ζήτησε την καταδίκη της… μητέρας του θύματος και τη σχεδόν αθώωση του Ηλία Μίχου, εκ των πρωταγωνιστών της υποθέσεως, αλλά με ισχυρά στηρίγματα ολούθε.

Αυτή η πρόταση προκάλεσε έκρηξη του δημοσίου αισθήματος, με εντάσεις και επεισόδια μεταξύ της Αστυνομίας και διαμαρτυρομένων. Επίσης, καυτηριάστηκε με πρωτοσέλιδα από σχεδόν το σύνολο του Τύπου, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Ακόμα και η κυρία Ντόρα τσαντίστηκε. Τώρα τι να πεις στον κ. Μπέο; Προσωπικώς ουδέν… Πού είναι κι εκείνη η ευρωδικαστίνα η κυρία Κοβέσι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λάβρος ο αδερφός του Καλλιάνου: Δεν υπάρχει ΕΣΥ – Ας πουν ό,τι θέλουν πρωθυπουργός και υπουργός Υγείας

Για τις αδιανόητες συνθήκες που επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία μίλησε ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου, γιατρός καρδιολόγος ο ίδιος,...

More Articles Like This