Αγνοήστε τους, επιτέλους

Must Read

Μήπως κάτι δεν γίνεται καλά; Στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης προβλήθηκε η ταινία «Αδέσποτα Κορμιά» τα κυρίας Ψύκου. Το ντοκιμαντέρ συνόδευε μια αφίσα, που είχε όλα τα στοιχεία της ασέβειας.

Το γεγονός ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από μέρους πολιτών της συμπρωτεύουσας. Ξέρετε, από αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα διά να ομιλούν. Μίλησε και η διευθύντρια του φεστιβάλ και, φυσικά, πήρε το μέρος των… κορμιών και είπε ότι δεν πιστεύει πως η επίμαχη αφίσα προσβάλλει κάτι, ενώ αναφέρθηκε και για ελευθερίες και τα τέτοια. Το ότι ουδείς έτερος έχει δικαίωμα εκφράσεως αντίθετης γνώμης δεν την απασχόλησε. Και τώρα εγώ ερωτώ: ποιος ωφελήθηκε από τη βαβούρα αυτή; Ασφαλώς η κυρία Ψύκου, που ούτε στα πιο τρελά της όνειρα είχε φανταστεί τέτοια διαφήμιση. Εάν δεν συνέβαινε αυτός ο θόρυβος, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η τύχη του ντοκιμαντέρ.

Γιατί, λοιπόν, δεν ακολουθείται και εδώ η μέθοδος που εφαρμόζουν οι πολιτικοί; Τους γράφουν τα μύρια όσα κάθε μέρα. Τι «κλέφτες» τούς αποκαλούν, τι «μαφιόζους» και ό,τι βάλει ο νους σας, είδατε κανέναν να αντιδράσει; Αρα, επειδή όποιες αντιδράσεις σε παρόμοια θέματα θα έχουν την ίδια κατάληξη, το καλύτερο θα είναι να αφήνονται στην ασημαντότητά τους. Αλλωστε, στην Ελλάδα κάθε θαύμα διαρκεί τρεις ημέρες – το μεγάλο, τέσσερις…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Χάγη με τον Μιλόσεβιτς 

Το βιβλίο της, «Αντιγόνη στη Χάγη» που εμπεριέχει την κατάθεσή της στη Δίκη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς παρουσίασε την Τετάρτη...

More Articles Like This