Έξω οι Ρώσοι από τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου 

Must Read

Διερωτώμαι, με απέραντη ντροπή και απελπισία, όπως υποθέτω και ο κάθε Έλληνας, εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, σε τι μονοπάτια αχαριστίας, σκοταδισμού, άγνοιας και ανυπαρξίας οδεύει η πατρίδα μας. Διότι, αν δεν πρόκειται για φαρσοκωμωδία, δεν υπάρχουν όντως λόγια για να χαρακτηριστεί αυτό που αποφάσισε η ελληνική Κυβέρνηση, σχετικά με τον εορτασμό των 204 ετών από την Παλιγγενεσία.

  • Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Να διαγράψει δηλαδή, και μάλιστα με τον πιο βίαιο, με τον πιο άκομψο αλλά και με τον πλέον αφελή τρόπο, τη Συνθήκη της Αδριανούπολης, με την οποία επικυρώθηκε η ανεξαρτησία του Έθνους μας. Και να διαγράψει αυτή την διπλωματική απόδειξη της απελευθέρωσής μας, επειδή (άκουσον-άκουσον) ήταν Ρώσοι αυτοί που την υπέγραψαν! Και εμείς, επειδή θέλουμε να είμαστε «με τη σωστή πλευρά της ιστορίας», εξαφανίζουμε την παρουσία Ρώσων, από τους αγώνες της ανεξαρτησίας μας! Διαγράφουμε την ύπαρξή τους!

Με βάση αυτές τις σκέψεις (προφανώς, όχι αυτόβουλες) αποφασίστηκε από την ελληνική Κυβέρνηση «η απαγόρευση συμμετοχής ρωσικής αντιπροσωπείας στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου», απανταχού της Γης!!!!!

Θα έπρεπε, ίσως, να είχαμε προβλέψει μια, ακόμη χειρότερη περίπτωση εορτασμού της επετείου του 1821, από αυτήν που υπέστη η πατρίδα μας το 2021, για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Όπως είναι γνωστό (Τιμή στο 1821, και υπό έκδοση το σχετικό βιβλίο), η επέτειος πριν από 3 χρόνια σκοταδιάστηκε, εξαιτίας της πρόσκλησης στην κυβερνητική, προς τούτο, ορισθείσα επιτροπή, Ελλάδα 1821, επιστημόνων που αρνιόταν την Επανάσταση, που εβριζαν τους ήρωες του 21, που ήθελαν τους Έλληνες χωρίς ρίζες με την αρχαιότητα και άλλα τινά.

Και, καθώς, για το φιάσκο του εορτασμού του 2021 δεν κρίθηκε αναγκαία η οποιασδήποτε μορφής δικαιολογία, θα έπρεπε να γίνει από τότε αντιληπτό ότι επρόκειτο για την αίσοδο της χώρας σε μια νέα εποχή, στην οποία θα απεμπολείται σταδιακά η ιστορία μας, και θα μετατρέπεται σε κουρελόχαρτο. Όπως, περίπου, η μετατροπή της σημαίας μας σε πολύχρωμη.

Περιττό να υπενθυμίσω ότι Έθνος που βγάζει τα μάτια του, διαγράφοντας το παρελθόν του, δεν έχει ούτε μέλλον. Και στην πορεία του, μέχρι την εξαφάνιση, δεν χαίρει υπόληψης ούτε από φίλους, ούτε από εχθρούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είμαστε γνωστοί γλυφτες.
    Επειδή σταθήκαμε στις… Σωστές πλευρές της ιστορίας. Στον β κριμαικο πόλεμο στείλαμε στρατό μαζί με ποιους άλλους? Τους Γάλλους που την κοπανησαν δια θαλάσσης και άφησαν τι ελληνικό εκστρατευτικό σώμα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
    Το αποτέλεσμα ήταν να κεράσει ο Στάλιν τους Τούρκους πυροβόλα να εξαφανίσει τα χωριά του Πόντου από τον χάρτη.
    Επίσης οι Γάλλοι φίλοι μας για να μας ευχαριστήσουν για την θυσία 285 στρατιωτών στην προηγούμενη κοπάνα τούς.
    Πήγαν και τα βρήκαν με τον Κεμάλ. Με την περίφημη συμφωνία της Άγκυρας ο αντάρτης εκτός νόμου Κεμάλ
    Απέκτησε υπόσταση. Επειδή τα βρήκαν τόσο πολύ έφυγε το γαλλικό σώμα από την Κιλικία που μέχρι εκείνη την ώρα κρατούσε αφήνοντας τον οπλισμό της σε ποιον άλλον… Τον Κεμάλ Ατατούρκ
    Επειδή όσοι δεν διαβάζουν ιστορία απλώς την επαναλαμβάνουν σαν ηλίθιοι
    Δείτε που βρισκόμαστε. Μας δίνουν πάλι όπλα. Για ποιο λόγο? Να την πέσουμε στους Τούρκους και τους Ρώσους?
    Μάντεψε ποιοι θα την κοπανησουν πάλι και εμείς θα μείνουμε με την σωστή πλευρά της ιστορίας… Πάλι.-

  2. Λακεδες της Ευρώπης που ποτέ δεν μας υποστήριξε.Δυστυχως αυτή η κυβέρνηση μας πάει όλο και χειρότερα.

  3. Οι εντολοδόχοι που παριστάνουν τους κυβερνήτες εμάς τους παραδοσιακούς της Δεξιάς παράταξης, να μας διαγράψουν από τα κατάστιχά τους. ‘Ερχεται “χαλαρή ψήφος”…!!

  4. Το μεγάλο μέρος του λαού των Ελλήνων νοιώθει ντροπή για τις ανιστόρητες γελοιότητες που μια ομάδα πολιτικών φελλών (αριστερών και δεξιών), υποχείριων της υστερικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, επιχειρούν εντελώς γελοία και παιδικά, να αντιστρέψουν την ήδη καταγεγραμμένη ιστορία του έθνους μας.

  5. Να μας συγχωρούν οι αδελφοί μας από την Ρωσία, δεν έχει σχέση ο λαός μας με αυτά τα ρατσιστικά σκουπίδια, τέτοιο μίσος ο λαός μας ποτέ δεν εκδήλωσε ούτε καν για τους Τούρκους τους Γερμανούς τους Άγγλους για τους οποίους θα είχε σοβαρό λόγο να το κάνει μετά από εκατομμύρια θύματα απο δαύτους.Δεν
    είναι οι Έλληνες ρατσιστές, ούτε μισούν λαούς. Συγνώμη λοιπόν αγαπητέ λαέ της Ρωσίας. Άλλωστε τον ίδιο ρατσισμό δείχνουν αυτοί και εναντίον ημών των Ελλήνων, δεν ανέχονται ελεύθερους ανθρώπους. Δεν είπε τυχαία άλλωστε ο πρωθυπουργός της χώρας μας ότι πάει
    κόντρα στην τυραννία της πλειοψηφίας!!!!!!!!! Δεν αντέχουν την δημοκρατία!!. Δεν έχουν καμία σχέση με τον λαό μας. Λυπούμαι ειλικρινά για την κατάντια μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο νοσοκομείο ο Χάρβεϊ Γουάινστιν μετά την άφιξή του στην Νέα Υόρκη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, μετά την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για το #MeToo και την επιστροφή...

More Articles Like This