Καταστρέψτε την Ελλάδα!

Must Read

Στη φωτογραφία βλέπουμε τραβεστί, ομοφυλοφίλους και συντελεστές στην πρεμιέρα του φιλμ «Avant-Drag!», που προβλήθηκε στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στις 14 και 15 Μαρτίου. Κρατούν πανό που γράφει το σύνθημα «Destroy Greece», δηλαδή «Καταστρέψτε την Ελλάδα». Το βαστούν χαρούμενοι/ες/α και υπερηφάνως. Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απένειμε τη διάκριση της «Ειδικής Μνείας» στο «Avant-Drag!» με το ακόλουθο σκεπτικό: «Για την ανατρεπτική, εικονοκλαστική του προσέγγιση, η οποία προσκαλεί το κοινό να φανταστεί από την αρχή την ελληνική κοινωνία».

ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης είναι θεσμός που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος από την τσέπη του (μέσω του προϋπολογισμού του υπουργείου Πολιτισμού). Ο άγρια χαρατσωμένος Ελληνας, λοιπόν, έχει την ατυχία να χρηματοδοτεί με το υστέρημά του τους μηχανισμούς που φιλοδοξούν να καταστρέψουν την πατρίδα του.

Ας διαβάσουμε την άποψη του Φιλ Ιερόπουλου, του δημιουργού του «Avant-Drag!», για την Ελλάδα, όπως την εξέφρασε στο διαδικτυακό περιοδικό Αθηνόραμα: «Η Ελλάδα είναι μια παραδοσιακά, εθιμοτυπικά, θεσμικά φασιστική χώρα. Αν δεν ανήκεις στο μεγάλο ποσοστό, καλή τύχη. Η βαρβαρότητα της Ελλάδας ξεκινάει από την οικογένεια, συνεχίζει στα σχολεία και διατρέχει όλα τα κοινωνικά στρώματα. Οι Ελληνες διακατέχονται από κόμπλεξ ανωτερότητας (λόγω υποτιθέμενης σχέσης με την αρχαία Ελλάδα), που τους δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρονται κακοποιητικά όποτε γουστάρουν. Είναι σημαντικό αυτό, επιτέλους, να το πει η Χ – Y Αριστερά ανοιχτά στον εαυτό της: η Ελλάδα είναι μια φασιστική χώρα και γι’ αυτό ευθύνονται όλοι οι κάτοικοί της. Ας μην μπερδευόμαστε από τα περί γκέι γάμου κ.λπ.· δεν τα στηρίζει αυτά η ελληνική κοινωνία ούτε για αστείο. Ολο αυτό το επικοινωνιακό παραμύθι είναι απλά μια επίφαση της τωρινής κυβέρνησης να μοιάζει προοδευτική για να μπορέσει να επιβάλει την υπόλοιπη νεοφιλελεύθερη ατζέντα της».

Η κυρία Μενδώνη και ο κ. Μητσοτάκης τι έχουν να σχολιάσουν για το συγκεκριμένο «ντοκιμαντέρ» και τη χρήση των χώρων του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης για τη διάδοση μισελληνικών συνθημάτων;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η απάντηση στο σχόλιο σας, κύριε Λιάκο, βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της Καθημερινής της 3ης Απριλίου στο σχόλιο του Παπαχελά “η παγίδα της ρουτίνας”.

  2. Μόνο και μόνο από αυτό θα έπρεπε να απαγορευτούν και τα pride. Δηλαδή ήρθατε Ελλάδα για να την καταστρέψετε δεν σας αρκουν τα δικαιώματα που σας έδωσαν, αυτό θα έπρεπε να το λάβουν υπόψιν τους οι ηγέτες αυτής της χώρας αν ενδιαφέρονται για το καλό της.

  3. Διακρίνω μία αριστερή τοποθέτηση. Σας ενοχλούν οι νεοφιλελευθερες πολιτικες…
    Γιατί δεν πάτε σε καμία σοσιαλιστική χώρα να δείτε πόσα απίδια πιάνει ο σακκος;

  4. Να πάτε να γαμηθειτε όλα παλιό άρρωστα καθάρματα κωλοτραβελια παλιο ανώμαλοι και ανώμαλες,να φύγετε όλοι από εδώ παλιό άρρωστα άτομα και να αφήσετε ήσυχο αυτόν εδώ τον αγιασμένο τόπο να πάει μπροστά,κωλο ρεζιλια της κοινωνίας πάρτε και τον Κασελακη μαζί σας να σας αντιπροσωπεύσει και να κάνετε όλοι μαζί παρτούζες, άρρωστα καθάρματα να πεθάνετε όλοι ρε, φωτιά να πάρετε και να πεθάνετε ρε βρωμες του κερατά,ψοφατε ρε καθίκια

  5. Μην τους παιρνεις στα σοβαρα.. δε μπορουν να δεχτουν οτι γεννηθηκαν ελαττωματικοι εξου και το μισος τους για τους υπολοιπους που γεννηθηκαν φυσιολογικοι.Παντα πουστηδες θα ειναι για την κοινωνια.

  6. Για αυτό όταν θέλουμε να βρισουμε λέμε είσαι πούστης . Ξεφωνιμενες πουστρες που πήρατε πάνω σας με κασσελλακηδες και άλλους αριστερούς φασίστες.

  7. Να πάτε σε άλλη χώρα …κορίτσια.
    Υπάρχει η Νιγηρία, η Τουρκία, η Ρωσία, & άλλες πολλές ελεύθερες χώρες για τα γούστα σας.
    Εμείς εδώ στην Ελλάδα θα σας κράζουμε & θα σας ……!!!!

    • ΣΤΗΝ ΡΩΣΊΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΤΈΤΟΙΑ
      Ο ΠΟΎΤΙΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΆΕΙ. ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΉΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΊ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΊ

  8. Όλοι αυτοί που έβρισαν την Ελλάδα ήταν και αυτοί Έλληνες, και επομένως όλα οι χαρακτηρισμοί ισχύουν και για τους ίδιους.

    • Να επέμβει ο στρατός με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτός που λέει ότι η Ελλάδα είναι φασιστική χώρα εννοεί προφανώς ότι οι Έλληνες είναι εθνικιστές. Να μην ενδιαφέρεται. Το αξίζουμε με το ένδοξο παρελθόν μας. Και η σχέση που έχουμε με την Αρχαία Ελλάδα δεν είναι υποτιθέμενη αλλά είμαστε οι απόγονοί τους. Οι τραβεστί είναι έκφυλοι και αηδείς. Δεν θέλω να τους βλέπω και να ακούω για αυτούς. Είναι ανώμαλοι και θα χρειαστεί να το καταλάβουν και να το αποδεχτούν.

      • Πεστα χρυσοστομε , πολυ σωστα τα λες . Εχουν κανει μια ελλαδα σαν τα μοτρατους ,για να το πω ποιο κοσμια … και θελουν ολοι οι υπόλοιποι ελληνες που δεν συμφωνουν μαζιτους , να γίνουμε ιδιοι μαυτους ….

      • Σωστός !!!!
        Αλλά τι να το κανεις….. σε λίγο θα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι εμείς δεν είμαστε φυσιολογικοί.
        Από μπεγλέρι και κομπολόι … σε I liner και μάσκαρα.
        Κατάντια🙁🙁🙁

  9. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι θέλεις να καταστρέψεις κάτι ήδη κατεστραμμένο. Μην ασχολείσαι. Δεν έχεις ακούσει το τραγούδι “πόσο μ… είσαι, μαζί μου ασχολείσαι”; Και (ήδη) κατεστραμμένοι μπορούμε να τα κάνουμε χειρότερα μόνοι μας. Δεν χρειάζεται βοήθεια.

  10. Προκειμένου να καταστρέψω αυτή την σκατόχωρα θα συμμαχούσα ακόμα και με τους τούρκους. Είμαι αυτός που θα φορούσε κουκούλα στην γερμανική κατοχή δείχνοντας με το δάχτυλο όσους πουσταράδες ήταν εναντίον Των γερμανικών συμφερόντων. Είμαι αυτός που σας σιχαίνεται έναν έναν από τα βάθη της ψυχής μου. Είστε τα αποβράσματα της γης. Και να σας υπενθυμίσω ότι δεν έχετε καμία σχέση με τους αρχαίους έλληνες, των οποίων τα κοκαλάκια τρίζουν… Είστε ανίκανοι να διοικήσετε ακόμα και ένα μικρό χωραφάκι πάνω σ’ αυτό τον πλανήτη. Και ενώ νομίζετε ότι είστε οι πιο γαμάτοι, είστε οι πιο γάμα τα…είστε ο περίγελος της γης. Το επίθετο όλων σας θα έπρεπε να είναι Κακομοίρογλου. Δεν έπρεπε ποτέ να είχε γίνει η επανάσταση του 1821. Έτσι κι αλλιώς δεν θα είχε κάποια διαφορά με το τώρα. Έχω βαρεθεί τις συνωμοσιολογίες σας και την εγωκεντρικότητα σας. Νομίζετε ότι όλοι έχουν συμμαχήσει εναντίον σας. Αν δεν αρχίσετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας για την κατάντια σας, δεν πρόκειται ποτέ να βελτιώσετε τα πράγματα. Έχετε πνιγεί σε μια κουταλιά νερό, Γιατί είστε βρωμιάρηδες και Σιχαμένοι, και δεν μπορείτε να δείτε πέρα από τη μύτη σας. Ο πραγματικός κόσμος είναι πολύ μεγαλύτερος από το δικό σας τον μικρόκοσμο. Ρίξατε μια γερή κλανιά στα αρχαία χρόνια, και από τότε κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου, ζωντόβολα! Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι χαίρομαι ιδιαιτέρως για την κατάντια σας, παίρνετε αυτό που σας αξίζει, και με το παραπάνω. Όσο για εμένα, είμαι προϊόν της βρωμο κοινωνία σας, και σας εύχομαι τα χειρότερα! Δεν έχετε καταφέρει στα 46 χρόνια που ζω να με κάνετε περήφανο γι’ αυτό το μέρος ούτε για 1 δευτερόλεπτο, Για αυτό και εγώ από την πλευρά μου κάνω κάθε ημέρα ό,τι περνάει από το χέρι μου για να καταστρέψω την κωλοχώρα σας, και εσάς, τους αυτοαποκαλούμενους «Έλληνες». Και θα κλείσω με μία υπέροχη ευχή από τα βάθη της ψυχής μου: Eat shit and die!

    • Ζεις στον κόσμο σου σε όλον τον πλανήτη δεν υπάρχει αυτό που φαντάζεσαι το πως πρέπει να είναι μια κοινωνία απλά φταίει ο γιατρός που δεν σου ανέβασε την δόση στα ψυχοφάρμακα

    • Φύγε, τι κάθεσαι εδώ και μ@λακιζεσαι .. Πήγαινε αλλού να ξεβρωμιση ο τόπος. Δεν σε κρατάει κανένας είσαι ελεύθερος να την κάνεις.Εμεις οι υπόλοιποι το θέλουμε έτσι και για αυτό μένουμε εδώ . Σταρχιδιαμαςηγνωμησουμαλακισμενο..

      • Πικραμένη ηττημένη από τη ζωή όσο και να προσπαθείς να καταστρέψει την ελλάδα είσαι πολύ μικρός το μόνο μπορείς να κάνεις είναι να μας κλάσεις τα αρχίδια

    • Τα χάπια σου να παίρνεις κ πες στον γιατρό που σε παρακολουθεί να στα αλλάξει η να μεγαλώσει την δόση κ όλα θα πάνε καλά…

    • ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ;;;;
      ΡΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.
      ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ !
      ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ .
      ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .
      ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ.
      ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ,ΣΚΑΤΟ ΕΡΠΕΤΑ .
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΒΡΩΜΟ ΚΩΛΟΥΣ.
      ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
      ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.
      ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
      ΠΑΛΙΟ ΤΟΜΑΡΑ.

    • Όποιος δεν θέλει φεύγει.. Δεν θίγει τα πιστεύω τον άλλων στο βωμό της ελεύθερης έκφρασης..εγώ πάντα σας σεβόμουν.. κ σας υποστηρίζα.Να δω ποιος θα είναι μαζί σας μέχρι το τέλος με αυτά που λέτε.

    • Πως φαίνεται ότι δεν έχεις ζήσει στο εξωτερικό. Όλη η κακομοιριά που μισείς δε βρίσκεται στο ελληνικό στοιχείο της Ελλάδας, βρίσκεται στο κρατισμο και αριστερισμο που επικράτησε απτό 80 που κάτι ζώα σα κι εσένα και τους γονείς σου στήριξαν. Ζουσα χρόνια Αυστραλία και είδα πόσο διαφορετικοί είναι οι Έλληνες από αυτό που βλέπεις στην Ελλάδα και πιο σοβαροί ακόμα και οι χωριάτες Έλληνες από ντόπιους και Άγγλους και αβοριγινες κλπ. Τα κόμπλεξ της παρακμιακης σου οικογένειας μη τα γενικεύεις. Κανένας πολιτισμός δε πορεύεται με τα πιο παρακμιακά της στοιχεία. Πάντα και σε κάθε μα κάθε πολιτισμό θα ήσουν της φάπας και για δούλεμα. Από τη Ρώμη μέχρι την Ινδία και από την Αίγυπτο μέχρι τη Μογγολία. Τα τραύματα που έχεις και το χαλασμένο dna που σου έδωσαν οι γονείς σου καλώς ή κακώς πάντα θα σε έκαναν να μισείς τον εαυτό σου και τους φυσιολογικους να σε κοιτάνε περίεργα. Έτσι είναι η φύση. Και δε μιλάω για την ομοφυλοφιλία /gender issues… Εκτός κι αν θεωρείς ότι ο μόνος πολιτισμός είναι να εξυμνουμε παρτουζες και γκεηλικια, που σου ξαναλέω σε κανένα πολιτισμό δεν το θεωρούσαν καλή εναρετη συμπεριφορά ακόμα και αυτοί που τα έκαναν! Διάβασε κάνα βιβλίο και μετά πες μας αν σου φταίει ο ελληνικός πολιτισμός ή ο πολιτισμός γενικά. Μπορείς να δοκιμάσεις και άλλους πολιτισμούς, Αφρική ή ότι άλλο σου έχουν σπρώξει στα μίντια προβατο. Για να σε δω πως θα σε υποδεχτούν πολιτισμένε…

      • Μπράβο φίλε μου έτσι είναι όπως τα λες. Έλληνας= τα ξέρω όλα κι είμαι ο ποιο έξυπνος στο σύμπαν. Κι όπως έγραψες πολύ σωστά πάντα οι άλλοι μας φταίνε ποτέ εμείς

    • Μπράβο φίλε μου έτσι είναι όπως τα λες. Έλληνας= τα ξέρω όλα κι είμαι ο ποιο έξυπνος στο σύμπαν. Κι όπως έγραψες πολύ σωστά πάντα οι άλλοι μας φταίνε ποτέ εμείς

    • Πικραμένη ηττημένη από τη ζωή όσο και να προσπαθείς να καταστρέψει την ελλάδα είσαι πολύ μικρός το μόνο μπορείς να κάνεις είναι να μας κλάσεις τα αρχίδια

    • Xaxa Πικραμένη ηττημένη από τη ζωή όσο και να προσπαθείς να καταστρέψει την ελλάδα είσαι πολύ μικρός το μόνο μπορείς να κάνεις είναι να μας κλάσεις τα αρχίδια

    • Xaxa ηττημένη από τη ζωή όσο και να προσπαθείς να καταστρέψει την ελλάδα είσαι πολύ μικρός το μόνο μπορείς να κάνεις είναι να μας κλάσεις τα αρχίδια

    • Αν έχεις από αυτά που κρέμονται κάτω από τους άνδρες (που αμφιβάλω…. γιατί μάλλον θα τα έχεις κρύψει στην κω…πίδα σου να μη φαίνονται) σιχαμερό μίασμα και κατάπτυστο σκουλήκι, βγες με το όνομά σου και πες αυτά που λες κρυμμένος υπό την προστασία της ανωνυμίας σου. Δε νομίζω να προκάμεις ούτε μέχρι το μάρκετ της γειτονιάς σου να πας….για να πάρεις σερβιέτες. Θα σε δέρνουν και οι πέτρες βρωμερέ και τρισάθλιε καραγκιοζάκο. Και άμα δε γουστάρεις το μέρος που ζεις, βγάλε διαβατήριο και βουρ για άλλη χώρα που ανέχονται μιάσματα σαν εσένα….. Το παρατσούκλι σου έπρεπε να είναι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΑς αντί για STACDE ROXX. Άιντε μπάσταρδε…. πες μας το ονοματάκι σου και που κατοικείς…..

    • Έχεις το θάρρος να μας δείξεις ποιος είσαι??παλιό λουλου!!μια ζωή θα κρύβεσαι γιατί είσαι σκέτη ντροπή.. για τη χώρα σου,για τους γονείς σου για το χωριό σου,είσαι σκέτη ντροπή…
      Αναρωτήσου τι έχεις κάνει εσύ εδώ και 46 χρόνια, μόνο κρύβεσαι..ψαξτην λίγο..
      Μόνο να κρίνετε ξέρετε…
      Εμείς οι παλιό φασίστες και ότι ακόμα είπες,πληρώνουμε φόρους για να προβάλουμε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ακόμα και εσάς!!!
      Πάντως στο πόλεμο με τους Γερμανούς αν ζούσες,θα γινόσουν απλά σαπούνι…
      Τα δικά σου κόμπλεξ είναι ΜΟΝΟ δικά σου…

    • Απο που το εσκασες; πρεπει να εχεις σιγουρα ψυχολογικα προβληματα….το μονο καλο που μπορεις να κανεις στην Ελλαδα και γενικα στην ανθρωπουητα ειναι να ψοφησεις και σημερα αν γίνεται… τι καλα που θα ητανε.

    • Από τις απαντήσεις λοιπόν στο σχόλιό σου μπορείς να καταλάβεις πόσο δίκιο έχεις.
      Γιατί αντί να σκύψουν και να δούνε μήπως υπάρχει κάποιο ψήγμα αλήθειας σε αυτό που γράφεις, αφορίζουν.
      Και για να τους προλάβω, έφυγα ρε από μόνος μου.

      Και τα όρνια αντί να καταλάβουν ότι το καταστρέψτε την Ελλάδα είναι αλληγορικό και βάση για εσωτερική διερεύνηση λένε ότι μαλακία τους έρχεται στο άδειο κεφάλι.

      Σταματήστε με αυτό το μίσος, δεν χρειάζονται 2 γκεϊ και μια τρανς για να καταστρέψουν την Ελλάδα το έχετε καταφέρει ήδη εσείς.

  11. Εύχομαι να ψοφίσουν τα βρωμισκυλα που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα είτε straight είτε gay. Έρχομαι από το Σαν Φρανσίσκο οπότε η σχέσης μου με τους gay είναι μια χαρά . Αλλά “καταστρέψτε την Ελλάδα”;. ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΨΥΧΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΕΡΟ. Ψοφο όλοι τώρα. Χαμένα κορμισ

  12. Να κα καταστρέψουν τιν Ελλάδα και να τιν κάνουν Περσία για να καλό περάσουν και αρέσει τα κολοπαιδα.να που μετά ότι ήταν παράδεισος αυτό που κατέστρεψαν γάμο τα σπίτια τους.

  13. Ρατσιστές, ελληνοφοβικοί, χριστιανοφοβικοί και φασίστες είναι οι πολιτικοί σε τούτη τη χώρα, μαζί με τους πουλημένους δημοσιογράφους που τους στηρίζουν (και που αμφότεροι οι κλάδοι παρασέρνουν ενίοτε και μέρος του λαού), αλλά και όλες οι δαιμονισμένες λοάτκι (δεν αναφέρομαι σε έναν αξιοπρεπή ομοφυλόφιλο με σεβασμό και διακριτικότητα), όπως δαιμονισμένα φασιστάκια είναι αυτά τα καλλικαντζάρια που εκφράζουν ρητορική μίσους και θανάτου κατά της Ελλάδας και του λαού της! Να ξεχάσουμε το ρατσιστικό και ναζιστικό τους σύνθημα «να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς»; Στα τσακίδια, όποιος δεν νιώθει ωραία διαμένοντας στην Ελλάδα. Τόσες χώρες υπάρχουν: Ιράν, Τουρκία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Νιγηρία, Σουδάν… Άλλωστε, όταν εισβάλλουν από αυτές τις χώρες, ηδονίζονται από χαρά και αγάπη! Γιατί δεν πάνε να ζήσουν σε χώρες με τόσο αγαπημένους λαούς; Το σημαντικό, εν τέλει, είναι γιατί δεν επεμβαίνει ένας εισαγγελέας για τίποτα! Όλοι του καθεστώτος είναι, πια; Αυτός ο Πορτοσάλτε (ο πιο ακέραιος άνθρωπος, κατά Άδωνι Κωλοτούμπα, με σύμφωνη γνώμη του άσπιλου Χατζηνικολάου), μόνο στον Πάνο Βλάχο βλέπει απειλή;
    ✓ Άντε, να χαθείτε, φρικιά…

  14. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι ποιος είχε την ιδέα να λάβουν συμμετοχή στο φεστιβάλ και τι μυνήματα προσπάθησαν να περάσουν μέσα από το ντοκιμαντέρ σε ένα θεσμό που πληρώνει ο Έλληνας.Μηπως όλοι αυτοί που κάθονται στις καρέκλες είναι ξεφωνημενες έχουν και το θράσος να μιλούν για πολιτισμό μήπως υπηρετούν λάθος άνθρωποι τον πολιτισμό σε αυτό τον τόπο; Εξευτελίζουν ότι καλό μας άφησαν κάποιοι;

    • ΚΑΛΆ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ!!!
      ΕΜΕΊΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΊ ΜΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ!!!
      Ο ΛΑΌΣ ΨΗΦΊΖΕΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΤΟΥΣ ΔΊΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ “ΜΗ ΟΜΑΛΟΊ”, ΚΕΛΑΗΔΟΎΝ!
      ΕΠΊΣΗΣ ΦΤΑΊΜΕ ΔΙΌΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ!
      Η ΑΝΟΧΉ ΕΊΝΑΙ ΕΝΟΧΉ!

  15. Είναι φασιστική χώρα λέει και βγαίνει με πανό επίσημα και γράφει καταστρέψτε την. Ο άνθρωπος είναι παράφρων. Φαντάζομαι εδώ ο νόμος περί ρητορικής μίσους και τα άλλα που ψήφισαν δεν εφαρμόζονται περί ρατσισμού και άλλες αηδιες. Μόνο αν βγω εγώ πχ και πω κάτι για αυτούς θα με βάλουν μέσα. Το αντίθετο όμως δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτά είναι

    • Ύστατη επίδειξη της κυριαρχίας και της επιβολής του εχθρού σου επάνω σου, όταν σε καταβάλλει, είναι να σε βάλει να πληρώσεις το μαστίγιο που θα σε μαστιγώσει και το σχοινί που θα σε κρεμάσει.

  16. Αν βγω εγώ αύριο και κρατάω χαρτιά που γράφουν destroy gay trans queer αφυλους και ότι άλλο τους αφορα υπό την κάλυψη του ντοκιμαντέρ ή του κοινωνικού πειράματος τι θα μου κάνει ο εισαγγελέας;;;;Και έτσι διαχωρίζονται μόνοι τους από το κοινωνικό σύνολο, δημιουργούν άσχημο κλίμα εναντίον τους και αν ο κόσμος αρχίσει να τους την πέφτει μετά θα μας ζαλίζουν ότι είναι τα θύματα και τελικά ποιος κερδίζει άραγε από όλο αυτό;;;

  17. Χαχαχα,μόνο γέλια για τα πουσταρια, η Ελλάδα δεν καταστράφηκε τόσους αιώνες πολέμων κι κατακτήσεων θα καταστραφεί από μερικές εκατοντάδες ξεφωνιμενες αδερφές;

  18. Τωρα ολα κομπλε,ετσι????Αλλα αν χαρακτηρισω ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ολα “αυτα” μηπως θα με πουν ομοφοβικο????ΟΧΙ λοιπον…Δεν ειμαι ομοφοβικος,απλα αυτοι ειναι ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ!

  19. Η ιστορια επαναλαμβανεται…πριν 80 χρονια καποιοι κυνηγησαν τους εβραιους ( κακως για μενα )…καποτε θα ερθει η ωρα κ η ιστορια θα επαναληφθει με διαφορετικους κυνηγημενους…κ δεν θα τους κυνηγανε καποιοι…αλλα ολοι που εχουν σιχαθει την ανωμαλια, το διεθνισμο , τη κρεπαλη , το μπασταρδεμα των λαων
    ..κ θα ειμαστε ολοι εκει….

  20. Αν αυτό τό κάνατε στην Τουρκία, τώρα θά είσαστε στο μπουντρούμι, δεν ξέρω αν θα είσαστε καί ζωντανοί!!!!! Σέ κάθε περίπτωση όμως, σταματήστε νά κάνετε προβολή τού εαυτού σας, περί φασισμού!!!!!! Δεν αλλάζει τό ότι είστε Ελληνοφοβικός!!!!! Μόνο τό ότι μπορείτε να εκφράζεστε, στην Ελλάδα τό χρωστάτε!!!!!! Πιστεύω ότι καταλάβατε ήδη ότι έχετε γελοιοποιηθεί!!!!!

  21. Αν αυτό τό κάνατε στην Τουρκία, τώρα θά είσαστε στο μπουντρούμι, δεν ξέρω αν θα είσαστε καί ζωντανοί!!!!! Σέ κάθε περίπτωση όμως, σταματήστε νά κάνετε προβολή τού εαυτού σας, περί φασισμού!!!!!! Δεν αλλάζει τό ότι είστε Ελληνοφοβικός!!!!! Μόνο τό ότι μπορείτε να εκφράζεστε, στην Ελλάδα τό χρωστάτε!!!!!! Πιστεύω ότι καταλάβατε ήδη ότι έχετε γελοιοποιηθεί!!!!!

  22. Κατά την γνώμη το σύνθημα αυτό θα ήταν σωστότερο ως εξής:
    Καταστρέψτε την καπιταλιστική Ελλάδα !
    Γκρεμιστεί την δικτατορίας της πλουτοκρατίας, ξένης και ντόπιας, στην Ελλάδα!
    Ζήτω η δημοκρατία της φτωχολογιά της καπιταλιστικής Ελλάδας !
    Και οι οπαδοί του ναζι-φασισμου και των ταγματασφαλιτών ας πάψουν να διαλαλούν τις εμετικές ηθικές και πολιτικές αξίες τους.

    • Μπράβο Γιάννη, μόνο ή πολιτική του μεγάλου μουστάκια (Στάλιν) φέρνει δημοκρατία, ισότητα καί ηρεμία στους λαούς….

  23. Αν η Ελλάδα ήταν μια φασιστική χώρα εσύ ρε μ@@@ δεν θα είχες βήμα ούτε επιδοτήσεις. Το πρόβλημα τις Ελλάδας είναι κάτι φασιστοειδή σαν εσένα που αλωνίζουν χωρίς πρόβλημα.

  24. Πρέπει να κατανοήσουμε όμως ότι για να έχουν αισθήματα τέτοια για την κοινωνία που ζούνε και την χώρα που τους φιλοξενεί,ότι οι εμπειρίες που πέρασαν στη ζωή τους είναι τραυματικές.Οι περισσότεροι έχουνε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως ανήλικοι,έχουν υποστεί οικογενειακή βία,άλλοι μεγαλώσανε χωρίς οικογένεια η σε οικογένεια με άλλα θέματα που προανέφερα και πολύ περισσότερα.πρεπει να υποστηριχθούν ψυχολογικά προτού φτάσουν σε αυτό το σημείο να κατηγορούν την πατρίδα για όλα τα κακά που τους έχουν συμβεί.

    • Σωστά αυτά που λες, ορθοτατα!
      Μα δεν θα ακολουθήσει κανείς την υπόδειξη σου για ψυχοθεραπεία, γιατί “χάθηκε το τραίνο” και για αυτούς αλλά και για την Ψ.

  25. Τα έχει πει όλα η συχωρεμενη η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΒΙΝΑ πριν από πολλά χρόνια…( Οξω πουστη απ’ την παράγκα)…..!Λες να Είχε δίκιο…;

  26. Αισχος όσοι γράφουν κ υποστηρίζουν το destroy Greece είναι κατευθυνόμενοι από κέντρα ξένα κ βρώμικα σωματεία + ΜΗΚΥΟ!!Έχετε ταξιδέψει σε 30 χώρες όπως εγώ??πάτε κ θα δείτε το μεγαλείο κ το φιλότιμο του Έλληνα.Επισης αν δεν τους αρέσει όπως είναι η χώρα μας ας φύγουν κ να πάνε όπου θέλουμε!!Άνθρωποι κ πολίτες που δεν αγαπούν την χώρα τους είναι διαστραμμενοι κ δεν αγαπούν ούτε τον γείτονά τους ούτε τον συμπολίτη τους.

  27. Αισχος όσοι γράφουν κ υποστηρίζουν το destroy Greece είναι κατευθυνόμενοι από κέντρα ξένα κ βρώμικα σωματεία + ΜΗΚΥΟ!!Έχετε ταξιδέψει σε 30 χώρες όπως εγώ??πάτε κ θα δείτε το μεγαλείο κ το φιλότιμο του Έλληνα.Επισης αν δεν τους αρέσει όπως είναι η χώρα μας ας φύγουν κ να πάνε όπου θέλουμε!!Άνθρωποι κ πολίτες που δεν αγαπούν την χώρα τους είναι διαστραμμενοι κ δεν αγαπούν ούτε τον γείτονά τους ούτε τον συμπολίτη τους: Θα πω ουστ από δω φύγετε!!

  28. Το ότι πασχίζουν να κάνουν το ανώμαλο κανονικό και το κανονικό ξεπερασμένο και ανώμαλο συγχρόνως, πάει πολύ. Όλοι αυτοί καίγονται να πείσουν ότι όλα είναι νορμάλ και θεμιτά στην υπόλοιπη κοινωνία, πράγμα αδύνατο. Ας έβγαινε ένας να πει, ΝΑΙ, είναι ανώμαλο το όλο θέμα μας, αλλά ζητάμε να μας δέχτητε όλοι εσείς οι υπολοιποι κοινωνικά, ένταξη στην καθημερονοτητα. Θα πέσουν να τον φάνε οι όμοιοι του γιατί πολύ απλά, δεν παραδέχονται ότι κάτι λάθος
    υπάρχει μέσα στο μυαλό τους, Έλεος πια. Ακόμη σε όλα τα πρωινάδικα της ελληνικής τηλεόρασης, διαθέτει το πάνελ και από έναν γκει, σύγχρονο και ακόμπλεξάριστο που θρησκεία, πατρίδα και οικογένεια τα έχει ξεχάσει, δεν τα αναγνωρίζει, δεν τα δέχεται γιατί πολύ απλά στο μυαλό του έχει μόνο την ένταξη του, την αποδοχή του, από όλους σαν κανονικός. Έλεος πια με όλη αυτή την πειστική και αρρωστημένη κατάσταση τους…

    • Ναι , να λογοδοτήσουν και να δικαστουν για εξυβρηση, διατάραξη της κοινωνίας, προσβολή προς τους Έλληνες και γενικότερα προς το Έθνος……και επειδή η ανύπαρκτη κυβέρνηση ακολουθεί ατζέντα όπως εκείνοι έτσι και αυτά τα κατακαθια νύχτα θα εξαφανιστούν από την πατρίδα, την Ηρωική Ελλάδα για την οποία έχουν γραφτεί μνειες για την τόλμη το θάρρος και την παλικαριά και της παλιότερης αλλά και της νεότερης ιστορίας.
      Αυτά τα αποβρασματα είναι κλινικά διαταραγμενα και πρέπει να τα κλείσουμε στα ιδρύματα ή καλύτερα στη Γυάρο να σαπίσουν εφόσον δεν μπορούν να πολαπλλασιστουν κιόλας.

  29. Έχετε απόλυτο δίκιο! Η Ελλάδα μας είναι μία τόσο φασιστική χώρα που με χρήματα των πολιτών της που δεινοπαθουν χρηματοδοτεί ” καλλιτέχνες & λοιπούς φάρους του πνεύματος & της διανόησης” να την λοιδορούν.
    Είναι αλήθεια τόσο φασιστική & ρατσιστική που πρώτη νομοθέτησε την τεκνο- αγορά από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
    Αν και είναι δύσκολο καλό θα ήταν να έχετε και λίγη ντροπή πάνω σας…..
    Καί λίγο εγωισμό… και να μη δέχεστε τα χρήματα από μια φασιστική – ρατσιστική κοινωνία.

    • Ύστατη επίδειξη της κυριαρχίας και της επιβολής του εχθρού σου επάνω σου, όταν σε καταβάλλει, είναι να σε βάλει να πληρώσεις το μαστίγιο που θα σε μαστιγώσει και το σχοινί που θα σε κρεμάσει.

  30. Όταν αποκτήσομε οι νεοέλληνες τα κότσια να κοιτάξουμε στον καθρέφτη τον σεμνοτυφο, θρησκοληπτο, υποκριτή, συντηρητικό, ημιμαθή εαυτό μας τότε κάθε 4 χρόνια θα σταματήσει η αμνησία του μαγικού παραβάν της κάλπης. Και τότε ίσως μας συγχωρήσουν τα παιδιά μας…

  31. Τα κλασικά δυσλειτουργικά άτομα τα οποία προσπαθούν να διαχειριστούν το γεγονός του ότι ο πατέρας τους ήταν ένας αλκοολικός χαρτοπαίκτης, η μάνα τους δεν τους έδωσε ποτέ σημασία και αυτά προσπαθούν απελπισμένα να τραβήξουν την προσοχή που ποτέ δεν πήραν στην παιδική ηλικία.

  32. Δυστυχως εχει δικιο για το οτι ειμαστε φασιστικη χωρα…το δειχνουν κ οι εκλογες. Ολοι οι ψεκασμενοι απο ΝΔ κ δεξιοτερα , ειναι το κυριαρχο κομματι του εκλογικου σωματος κ ετσι κανει κουμαντο η οικονομικη ελιτ, με μπροστινους τυπου Μητσοτακη που για ξεκαρφωμα παριστανουν τους δημοκρατες!!!

    • Το αν η φύση που έχει δημιουργήσει τους κανόνες για την τεκνοποίηση και την συνέχεια του κάθε είδους από δύο διαφορετικά φύλα και εξ ανάγκης ο Άνθρωπος και στο ζωικό βασίλειο έχει δημιουργηθεί η οικογένεια ελπίζεις εξ ανάγκης επιβίωσης τότε και η φύση είναι φασιστική έπρεπε να δημιουργήσει αλλιώς ένα φύλο η αντρικό η γυναικειο η ερμαφρόδιτο
      Αλλά τελικά το έκανε δημιούργησε κάτι σαν αόριστο ειδικά αυτόν που είπε αυτά τα πράγματα μαλλων είναι μια γονιδιακή παρεκτροπή ειδικά στην σκέψη εκεί είναι που έχει γίνει χαμός έχουν μπερδευτεί οι νευρώνες με το κολαντερο

      • Που ανεφερα κατι εγω για την τεκνοθεσια? αλλωστε συμφωνω μαζι σου…αλλα δεν παυει να ειναι φασιστικη για τους αλλους λογους που εγραψα, οπως κ για το οτι επεβαλλε την τεκνοθεσια των ομοφυλων ζευγαριων.

  33. Με σουργελα στο κοινοβούλιο και τα 300 μην περιμένετε κάτι καλύτερο. Απορώ για πια πατρίδα υπηρέτησα θητεία και γιατί στην τελική δεν ξέρω. Αισχος

  34. Αυτες οι πολιτιστικες δρασεις την επομενη φορα ας διοργανωθουν σε καμια Αλγερια η Τουρκια η οποιαδηποτε χωρα της Αφρικης Ασιας Λατινικης Αμερικης η Γερμανιας να δουμε ποια θα ηταν η καταληξη ολων αυτων των αχαριστων που βριζουν αυτους που τους πληρωνουν για να εχουν τζαμπα βημα ελευθερης εκφρασης των πιστευω τους. Αχαριστοι τζαμπατζηδες μισανθρωποι ειναι και το αποδεικνυουν περιτρανα

    • Die Deutschen würden klatschen und Recht geben. Die Deutschen lieben ihr Land nicht und schämen sich dafür Deutsch zu sein, schämen sich für ihr Land ihre Kultur. So wurde uns das in der Schule beigebracht.

  35. Εγώ έχω μία άλλη απορία. Εκτός ότι το πληρώσαμε αυτό το σκουπίδι οι Έλληνες πολίτες. Ο εισαγγελέας που βόσκει; Αυτό δεν είναι καταφορος ρατσισμός εναντίον όλων των Ελλήνων; Τους πείραξε το η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες του Λιάκου. Μόνο εμετός.

  36. Ποιο ηλίθιος λαός απο τους Έλληνες δεν πρέπει να υπάρχει. Αντί να τους σαπίσουν στο ξύλο δημοσιεύουμε και τις απόψεις τους. Έχει ο καιρός γυρίσματα που λέει και η παροιμία.

  37. Αδελφοί μου, όλα αυτά δείχνουν την σήψη που έχουμε ως άνθρωποι,όλοι μας.
    Αν σκεφτούμε λίγο τον ΧΡΙΣΤΟ μας και κάνουμε, ότι ελαχιστότερο έχει κάνει για τον συνάνθρωπό Του ,θα αρχίσει να αλλάζει κάτι μέσα μας και στη συνέχεια στην κοινωνία μας και την ΕΛΛΑΔΑ μας.
    Ειρήνη ημίν!!!

    • Φάγανε το Χριστόδουλο γιατί τους χαλούσε τα σχέδια. Μόνο με Πατριώτες θα αποφύγει την καταστροφή η Ελλάδα. Όποιος δεν αγαπάει τη χώρα του και δε θεωρεί τα σύνορα και τη θρησκεία αδιαπραγματευτες αξίες θα πρέπει να μπει στο περιθώριο.

      Οι άλλοι ας περιμένουν τον Κασσελακη με τον Ταυλερ να τους σώσουν…

  38. Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο με τα
    οποιαδήποτε βίτσια του, αλλά όχι αυτούς που δεν σέβονται τους άλλους
    και αυτούς που έπιδιώκουν την
    καταστροφή της Πατρίδας μου.
    Σ’αυτούς εύχομαι να πάθουν αυτό που
    επιδιώκουν για την Πατρίδα μου .

  39. Εκκλησία και κυβέρνηση με έχουν κάνει να Λυπάμαι που λέγομαι Ελληνίδα. Ντρέπομαι ακόμα περισσότερο γιατί ξέρω πως αυτή που ζω δεν είναι Ελλάδα αλλά ούτε και Ευρώπη. Είμαστε κάτι αχανές. Οι ελευθερίες είναι για όλους ,ακόμα και η κριτική. Δεν μπορούμε από τη μια να ζητάμε ελευθερία του σώματός μας ,αλλά από την άλλη να επιτεθομαστε σε κάθε είδους κριτική. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Πόσο μάλλον μια ριζική αλλαγή στη σκέψη.

    • Αν δεν σου αρέσει που είσαι Ελληνίδα ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.Αλλαξε υπηκοότητα ,είναι το πιο εύκολο πράγμα.

    • Αγαπητή Μαρία,όλοι εσείς που ντρέπεστε για την χώρα σας και την Εθνικότητα σας,τι σας κρατάει και δεν φεύγετε να ζήσετε σε οποιοδήποτε μέρος της γης; Επιτέλους αφήστε εμάς να ζήσουμε εδώ,που είμαστε περήφανοι για την πολύπαθη Ελλάδα μας και υποστηρίζουμε το ρητό πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια.

  40. Όλοι αυτοί είναι ελεύθεροι να βρίζουν. Εδώ δεν ισχύει ο αντιρατσιστικός νόμος; Δεν υπάρχει υποκίνηση σε βία;… Αν όμως κάποιος εκφράσει διαφορετική άποψη, τότε είναι ρατσιστής, ομοφοβικός, εθνικιστής κλπ. Αυτή είναι η κατάντια της χώρας μας.

  41. Η λέξη “φουστης” γιατί έτσι λέγονται όλα αυτά τα δίποδα…..αν την ψάξετε θα δείτε ότι σημάνει κάτι κακό…..κρίμα Κυριάκο που σε ψήφησα

  42. Η λέξη “που στης” γιατί έτσι λέγονται όλα αυτά τα δίποδα…..αν την ψάξετε θα δείτε ότι σημάνει κάτι κακό…..κρίμα Κυριάκο που σε ψήφησα

  43. Η λέξη “πουστης” γιατί έτσι λέγονται όλα αυτά τα δίποδα…..αν την ψάξετε θα δείτε ότι σημάνει κάτι κακό…..κρίμα Κυριάκο που σε ψήφησα

    • Η λέξη “πούστης” προέρχεται από το τουρκικό pust, που σημαίνει ντροπή. Στην αρχαία Ελλάδα, τούς αποκαλούσαν κίναιδους, ήτοι αυτούς που κινούν την αιδώ, την ντροπή.

  44. Αχ μπραβο καλε τι ωραια τι προοδος αυτη η αποδομηση της ελληνικης κοινωνιας συγχαρητηρια ανθρωπαρια που επιβιωνετε με βιζιτες…
    Οπως ειχε πει καποτε και μια ψυχη:
    Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους!

  45. Ελευθερια σε καθε μορφη τεχνης και σε οτι αντιπροσωπευει. Τουλαχιστον 9 στους 10 Ελληνες μπορουν να προσδιοριστουν ως φασιστες, σεξιστες, ομοφοβικοι, ξενοφοβικοι οτιδηποτε αλλο απο δημικρατικοι.. Ποιος θα εδινε τη ζωη του για να εχει το δικαιωμα ο καθε συμπολιτης του να εκφραζει ελευθερα τις σκεψεις του και τις αποψεις του οσο κι αν διαφωνει με αυτες? Ουτε με τον εαυτο σας δεν ειστε ειλικρινεις μισανθρωποι. Πραγματικα οι αρχαιοι φιλοσοφοι θα ενιωθαν ντροπη για τους σημερινους απογονους τους κι ας μην σας αρεσει.

    • Τι γραφεις ρε σουργελο. Και μη πιανεις στο στομα σου τους αρχαίους φιλοσόφους γιατι οχι μονο τους λερώνεις αλλά αν ζουσαν σήμερα θα τους αποκαλούσατε νεοναζι.

  46. Ελευθερια σε καθε μορφη τεχνης και σε οτι αντιπροσωπευει. Τουλαχιστον 9 στους 10 Ελληνες μπορουν να προσδιοριστουν ως φασιστες, σεξιστες, ομοφοβικοι, ξενοφοβικοι οτιδηποτε αλλο απο δημικρατικοι.. Ποιος θα εδινε τη ζωη του για να εχει το δικαιωμα ο καθε συμπολιτης του να εκφραζει ελευθερα τις σκεψεις και τις αποψεις του οσο κι αν διαφωνει με αυτες? Ουτε με τον εαυτο σας δεν ειστε ειλικρινεις μισανθρωποι. Πραγματικα οι αρχαιοι φιλοσοφοι θα ενιωθαν ντροπη για τους σημερινους απογονους τους κι ας μην σας αρεσει.

  47. Το κείμενο είναι η απόλυτη επιβεβαίωση των όσων λέει ο δημιουργός.
    Λιάκο, θυμάσαι τότε που κυκλοφορούσες με την εφημερίδα Στόχος;

    • Λέτε να τον δούμε και Υπουργό, σαν τον Θάν(ατ)ο? Που το παίζει και στρατόγκας? Που κυνηγούσε τους ανεμβολίαστους όπως ο Χ τους Εβρ?

  48. Ντροπή σας! Η Ελλάδα είναι πατροπαράδοτη,θρησκευόμενη και συντηρητικοί χώρα, δεν θα την αλλάξετε εσείς. Οι μασονοι πρέπει να σας πλήρωσαν πολύ ακριβά για να περάσουν την ατζέντα τους…

  49. Είναι ντροπή να χαρακτηριζετε τη Ελλάδα φασιστική. Αν είναι έτσι δεν θα μπορούσατε
    να παίρνετε επιδοτήσεις από την πολιτεία και να σας ανέχεται. Μην το ξανακάνετε μας προσβάλετε πολύ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανικός σε πτήση – Κόπηκε το ρεύμα και ούρλιαζαν οι επιβάτες

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες σε πτήση της AirAsia όταν υπήρξε διακοπή ρεύματος στο αεροσκάφος....

More Articles Like This