Η ταμπακιέρα του Σόρος

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σνομπάρει τη «δημοκρατία» και δεν απαντά για τη δωρεάν παραχώρηση για μια πενταετία ακινήτου-φιλέτου σε ΜΚΟ του Σόρος

Must Read

Ο Χάρης Δούκας προκάλεσε, δικαιολογημένα, την οργή των αστυνομικών για την αλήτικη έκφραση «μπάτσος» που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Σχετική ανακοίνωση για την αθλιότητα του δημάρχου εξέδωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Και ο Αδωνις από κοντά, ξεθηκάρωσε το πλαστικό σπαθί με το οποίο πολεμά για τις συχνά μεταβαλλόμενες ιδέες του και εστράφη κατά του κ. Δούκα, επισημαίνοντας ότι η Αθήνα επιστρέφει στην εποχή της παρακμής και της άκρας Αριστεράς (σ.σ.: λες και με Μπακογιάννη δεν είχαμε μία από τα ίδια).

Για την ταμπακιέρα, όμως, του Σόρος δεν κάνει κουβέντα ο Αδωνις. Δεν του φαίνεται ακροαριστερό ή παρακμιακό από την πλευρά του Χάρη Δούκα να παραχωρήσει δωρεάν έναν ολόκληρο όροφο του Φρουραρχείου Αθηνών και επιπλέον χώρους έκτασης άνω των 700 τ.μ. στη ΜΚΟ Solidarity Now του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος. Αυτή η υπόθεση (που έχει τεράστια… ουρά) θα κοστίσει στους δημότες. Το αθηναϊκό ταμείο, αντί να ωφεληθεί με την ενοικίαση του δημοτικού ακινήτου, δεν θα εισπράξει σεντ και οι δημότες θα ζημιωθούν και από πάνω με την υποβάθμιση των γειτονιών τους.

Για τα δωράκια στη ΜΚΟ του Σόρος δεν δείχνουν κινητικότητα τα κόμματα, οι παρατάξεις και οι εισαγγελικές Αρχές, που οφείλουν να ελέγξουν αν όλα έχουν γίνει σύννομα.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπογράφων είχε στείλει στον δήμαρχο Αθηναίων μια σειρά από ερωτήσεις σχετικές με το θέμα (την 29η Φεβρουαρίου). Ο κ. Δούκας δεν καταδέχτηκε να απαντήσει. Γι’ αυτόν τον λόγο οι ίδιες ερωτήσεις δημοσιεύτηκαν εν είδει ανοιχτής επιστολής τη 15η Μαρτίου*. Σιγή ιχθύος από τον δήμο.

Ωραία πολιτική, πάντως, ασκεί ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος. Με εξυπηρετησούλες στη ΜΚΟ του Σόρος, την αποφυγή απαντήσεων στις… τζιζ ερωτήσεις του Τύπου και τη χρήση περιφρονητικών λέξεων για τους αστυνομικούς δείχνει πώς θα πορευτεί στη συνέχεια.
Ενός κακού Μπακογιάννη, Δούκας έπεται και η παρακμή των Αθηνών συνεχίζεται.

*Τις ερωτήσεις που δημοσιεύτηκαν στη «δημοκρατία» και τις οποίες αποφεύγει να απαντήσει ο Χάρης Δούκας μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ: https://www.newsbreak.gr/apopseis/574405/apantiste-kyrie-doyka/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τι λέτε για τον βίαιο Υπ. Δικαιοσύνης και το κράτος εκβιαστή που εκπροσωπεί;

«Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Δηλαδή θα τον ισοπεδώσει,δεν...

More Articles Like This