Σχετικά με ένα πανό

Must Read

Προ ημερών, ομάδα τραβεστί ανήρτησε πανό στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που έγραφε «Καταστρέψτε την Ελλάδα» και το οποίο δεν το… είχαν αντιληφθεί ούτε οι διοργανωτές ούτε η Αστυνομία. Ομως τους 2-3 που προπηλάκισαν άλλους τραβεστί τούς άρπαξαν -ορθώς- αυθωρεί και παραχρήμα.

Προχθές Κυριακή στο γήπεδο του Παναθηναϊκού «σηκώθηκε» πανό άκρως υβριστικό για τη Θεσσαλονίκη. Από κοντά κι ένα κορεό που απεικόνιζε, χρειαζότανε μεγάλη φαντασία για να το καταλάβεις, τον Λευκό Πύργο να καίγεται!

Το πανό ήταν τεράστιο, ενώ η Αστυνομία κλασικά απούσα από τέτοια… ασήμαντα γεγονότα. Απλωνόταν από τη μία άκρη μέχρι την άλλη του δυτικού πετάλου. Επιπλέον ήταν γραμμένο από επαγγελματία. Δηλαδή, δεν νομίζω ότι υπήρξαν φίλαθλοι που διέθεσαν τόσα χρήματα για να το φτιάξουν και να το αναρτήσουν για μόνο λίγα λεπτά. Αρα;… Ποιοι ωφελούνται από τέτοιες διχαστικές ενέργειες; Οι Τούρκοι και… άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. Αρα;

Ολα αυτά χρειάζονται χρόνο και, ενδεχομένως, δοκιμές. Ουδείς τα πήρε χαμπάρι; Πότε θα καταλάβουν αυτοί που κόπτονται για την πάταξη της βίας στα γήπεδα ότι βία δεν είναι το άναμμα 2-3 καπνογόνων μακριά από το γήπεδο. Ετσι, μετά την ασυλία των «καθοδηγητών», έχουμε και την ασυλία όσων «σηκώνουν» εμετικά πανό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στη Βούλα: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζό – Ένας τραυματίας

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στη Βούλα, μόλις λίγες ώρες μετά από την παράσυρση οικογένειας στην οδό Πειραιώς.Σύμφωνα με πληροφορίες, το...

More Articles Like This