Η Κολομβία των Βαλκανίων

Must Read

Μερικοί κακόπιστοι ονομάζουν την πάλαι ποτέ όμορφη πατρίδα μας «Κολομβία των Βαλκανίων». Αφορμή παίρνουν από την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας. Φτάσαμε στο σημείο να δολοφονείται γυναίκα έξω από αστυνομικό τμήμα και ο σκοπός αστυφύλακας να μην επεμβαίνει.

Αφήνουμε τις εν ψυχρώ δολοφονίες που μένουν στο απυρόβλητο, επειδή οι «καθοδηγητές» είναι «προστατευόμενοι δολοφόνοι». Αυτά συνέβαιναν και, δυστυχώς, μάλλον θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν. Τώρα όμως έρχονται και νέα φρούτα, εισαγόμενα, κατευθείαν από την ορίτζιναλ Κολομβία. Θυμάστε την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Κολομβίας Αντρές Εσκομπάρ, που δολοφονήθηκε ύστερα από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994; Πιστεύεται πως η δολοφονία του υπήρξε εκδίκηση για την απώλεια κερδών από στοιχηματικές δραστηριότητες ισχυρών καρτέλ της χώρας, καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος, με το αυτογκόλ που σημείωσε εις βάρος της ομάδας του, για τον αποκλεισμό της Κολομβίας από τη φάση των «16».

Προ ημερών, στο παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Γεωργία ο Γιακουμάκης και ο Μπακασέτας που έχασαν από ένα πέναλτι έγιναν αποδέκτες εμετικών απειλητικών μηνυμάτων, καθώς θεωρήθηκαν και αυτοί υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό τη Εθνικής μας. Φυσικά ουδείς ασχολήθηκε με το θέμα. Αλλωστε, ουδείς μπορεί να παρακολουθήσει την ηλεκτρονική αλληλογραφία, η οποία είναι απόρρητη, εκτός αν γράφεις κάτι που δεν αρέσει στο σύστημα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τρανς προσπαθεί να αρπάξει αγοράκι μέσα από σχολείο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε Ορόρα του Κολοράντο πριν από μερικές ημέρες, όταν ένας 33χρονος τρανς εισέβαλλε σε δημοτικό σχολείο...

More Articles Like This