Διευθυντής επικοινωνίας του Πολάκη

Must Read

29 κατασκευαστές εκλογικών αποτελεσμάτων συνιστούν: Αν πολιτεύεστε οπουδήποτε, με οποιοδήποτε κόμμα, βρείτε έναν τρόπο να σας σκυλοβρίσει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Η εκλογή σας θα είναι βεβαία. Εχει ταλέντο στις πωλήσεις ο άνθρωπος. Μπορεί να μοσχοπουλήσει ακόμα και τις υποψηφιότητες υποτιθέμενων* αντιπάλων του – ακριβώς όπως πουλούσε με άκρατο ενθουσιασμό το ογκώδες βιβλίο του Κώστα Πλεύρη για τους Εβραίους. Αν ο υπουργός Υγείας (άλλο ανέκδοτο τούτο) επιτεθεί σε πολιτικό με την πρέπουσα δριμύτητα, θα δημιουργηθεί, αντανακλαστικά, σε σημαντικό τμήμα της κοινωνίας ένα κίνημα συμπαράστασης προς εκείνον.

Ο νέος υπερτυχερός που του ‘λαχε αδώνεια επίθεση είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλλον λειτούργησε σαν αλογόμυγα που τσίμπησε τα πισινά της συνειδήσεως του πρώην τηλεπωλητού βιβλίων και νανογιλέκων. Εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 με βλέμμα γυάλινο, μασουλώντας τις λέξεις του και πλαταγίζοντας τη γλώσσα του πάνω στον άφθονο σίελο, τον οποίον υπερπαράγει, φωνασκώντας σαν αϊτινή μάγισσα σε τελετή βουντού: «Τι σίχαμα είναι αυτό! Σιχαμένος! Σιχαμένος! Οταν λέει ότι ο άλλος τα ’χει πάρει από τη Νέα Δημοκρατία… αναρφ, μιαμ, αμαμάμ, σλουρπ, μούργκλε, ουρτ! Βαρέθηκα την τοξικότητα. Βαρέθηκα τη χυδαιότητα».

Ο μεγάλος κερδισμένος Παύλος Πολάκης δέχτηκε τα (μονίμως αβολίδωτα) λεκτικά πυρά του Γεωργιάδη επειδή καταφέρθηκε εναντίον του Γιώργου Κατρούγκαλου. Ο Γεωργιάδης, που δεν έχει πρόβλημα να υπερασπιστεί οποιονδήποτε, οποτεδήποτε για οποιονδήποτε λόγο, και στη συνέχεια, με την ίδια ζέση, να του επιτεθεί με πρωτόφαντη ορμή, πέρα από τους μυκηθμούς εναντίον του Πολάκη, κέρδισε τις εντυπώσεις και με το αμίμητο «Βαρέθηκα την τοξικότητα. Βαρέθηκα τη χυδαιότητα».

Τέτοιο ακούσιο χιούμορ και τόσο μεγάλη άγνοια εαυτού έχουμε να δούμε πολλά χρόνια. Ο άνθρωπος που έκανε σταδιοδρομία αλαλάζοντας, χοροπηδώντας και γρυλίζοντας σε ζωντανή μετάδοση ή σε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών δηλώνει ότι βαρέθηκε την τοξικότητα και τη χυδαιότητα!

*Οι αντίπαλοι του Αδωνη Γεωργιάδη είναι άπαντες υποτιθέμενοι διότι ο άνθρωπος είναι ιδεολογικό ανεμούριον. Μια πάει από δω και μια από κει. Οπότε, εκεί που τον βλέπεις απέναντί σου, μπορεί ξάφνου να τον δεις και δίπλα σου (αν του φανεί συμφέρουσα η επιλογή).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο….. δωνης πως τον λένε κελαηδάει εξ αιτίας και αυτός του μπόνους των ΒΟΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΏΝ. ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΓΙΑ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ Στις ερχόμενες εκλογές ΜΎΡΟ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ τη ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΆΜΕ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τασούλας θέλει να γίνει πρόεδρος!

Γλυκάθηκε φαίνεται ο πρόεδρος της Βουλής από τον τίτλο, και τώρα βάζει λυτούς και δεμένους για να πάρει «προαγωγή»…Ποια...

More Articles Like This