Για ψάξτε κι αυτά, κυρία Αδειλίνη

Must Read

Μπράβο στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Αδειλίνη, η οποία άσκησε ποινική δίωξη τους «Σπαρτιάτες» για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος. Κάτι τέτοιοι απατεώνες, που υφαρπάζουν με διάφορα τερτίπια την ψήφο του ελληνικού λαού, θα πρέπει να ξεδοντιάζονται πάραυτα και να ρίπτονται στο πυρ το εξώτερον ή να αλείφονται με πίσσα και να πασπαλίζονται με πούπουλα.

Τώρα που έγινε η αρχή, όμως, μήπως η κυρία εισαγγελέας θα πρέπει να ψάξει και άλλες παρόμοιες υποθέσεις; Επί παραδείγματι, πότε η Ν.Δ. προεκλογικώς ενημέρωσε τους φίλους της ότι θα ψηφίσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων; Ποτέ. Αρα εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Πότε η Ν.Δ. είπε προεκλογικώς ότι θα νομιμοποιήσει λαθρομετανάστες; Ποτέ. Αρα εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πει προεκλογικώς ότι θα έκανε τη Συμφωνία των Πρεσπών; Οχι. Αρα εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Να μη μιλήσουμε για το δημοψήφισμα. Πότε οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είχαν πει προεκλογικώς στους οπαδούς τους ότι θα συμπράξουν με τον ΣΥΡΙΖΑ; Ποτέ. Αρα εξαπάτησαν το εκλογικό σώμα. Τι είχε υποστηρίξει σε όλους τους τόνους προεκλογικώς ο ΓΑΠ; «Λεφτά υπάρχουν». Τι έγινε μετά; Μας έστειλε δεμένους χειροπόδαρα στο ΔΝΤ.

Αρα εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Ή μήπως όχι; Οι εκλογολόγοι κ.λπ. τι λένε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο εκάστοτε εισαγγελέας θα έπρεπε να επεμβαίνει κάθε φορά που οι Έλληνες ψηφοφόροι ξανά και ξανά ψηφίζουν τους ίδιους που πριν έβριζαν.
    Και δίνουν άφεση αμαρτιών στους φυλακισμένους ναζί.

  2. Μήπως η κυβέρνηση πριν τις εκλογές μίλησε για τεκμαρτό υπολογισμό εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών ? Όχι βέβαια. Πραγματικά πλέον είναι άσχετο αν είναι σωστός η λάθος ο νόμος . Είναι εξαπάτηση του εκλογικού σώματος . Θα ασχοληθεί με αυτό η κυρία εισαγγελέας?

  3. Από τη στιγμή που διορίζονται οι δικαστικοί από τους πολιτικάντηδες δεν υπάρχει δημοκρατία.Κεφαλαιο,ολιγαρχία και τίποτε άλλο.Οι κεφαλαιοκρατες από την μια και τα πιόνια οι πολιτικοί από την άλλη.

  4. Βρε τραχανά ,ξέρεις τι σημαίνει “εξαπάτηση του εκλογικού σωματος”? Κάθε φορά δηλαδή που δεν τηρείται μια υπόσχεση, “ψάξτε ξέρεις αυτά κα Αδειλινη”, ωραιο τι ξέπλυμα στην Χρυσή Αυγή. Άκου μάλιστα “εκλογολογοι”
    Ο κάθε αμόρφωτος έχει μια θέση κ γράφει άρθρα για άλλους αμόρφωτους

  5. Τόσα χρόνια στην Ελλάδα , ΔΕΝ έχετε καταλάβει τι μπ@δελο είναι το δικαστικό σώμα στα ανώτερα (τουλάχιστον) κλιμάκια ;;;;

  6. Τον ψήφισα αυτόν τον κύριο για να στείλει τα όπλα της Ελλάδος στην Ουκρανία? Κυρία ..πως σας λένε… εξαπάτηση εκλογικού σώματος. Σεις τι κάνετε σε αυτό? Μήπως να πάω στην εκκλησία?

  7. Είναι τουλάχιστον ντροπή μία Αρχή να μην υπολογίζει τα “θέλω” των ανθρώπων που ψήφισαν αυτό το κόμμα! Και μετά κατηγορουμε τον Κιμ!!!!

  8. Ωραια τοποθερηση ΑΛΛΑ: Οι Σπαρτιατες δεν ξεγελασαν τους ψηφοφορους τους που τους ψηφισαν κατα την ομοιοτξτα με την Χρυση Αυγη. Αντιθετα κοροιδευσαν το κοντοφθαλμο Πολιτικο συστημα που νομιζει οτι η δικαστικη καταδικη της ΧΑ θα ηταν και πολιτικη.

  9. Σωστός ο Δημοσιογράφος. Αλλά μάλλον η Δικαιοσύνη δεν θα ακούσει. Υπάρχει όμως ο Λαός, εάν το θελήσει να τους στείλει όλους αυτούς στην σύνταξη.

    • Εντελώς ανενημερωτος είναι ο δημοσιογράφος.
      Άσε δε που αν σκοτώσουμε τους δημοσιογράφους αυτός θα πάει εντελώς τζάμπα!

  10. Η δικαιοσύνη είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της δημοκρατίας………Άρα όπως είναι κατανοητό αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει και δημοκρατία ………

    • Δεν υπάρχει “δημοκρατία ‘ δεν υπάρχει δικαιοσύνη… κλειστά κλάμπ (στοές) για να ελέγχουν το”κοπάδι ” εμάς τους πολλούς

  11. Έχουμε πει τόσες φορές ότι η δικαισύνη είναι τυφλή. Περιέργως όμως τα έχει ορθάνοιχτα όταν συντρέχουν “κάποιοι λόγοι”.

  12. Αυτή δεν είναι τοποθέτηση δημοκράτη δημοσιολογου.Ειναι κέραμοι και πλίνθοι ατάκτως ερριμενοι.Ολα φυρδην,μιγδην στο μίξερ της ανοησίας.Εξεστιν,Ουν,Λακεδαιμονιοις άσχημονειν.Αλεξανδρος, ηγεμών απάντων των Ελλήνων,πλην Λακεδαιμονίων.Ετσι ,για να θυμόμαστε και τα Αρχαία Ελληνικά.

  13. Έτσι ακριβώς δικαιοσύνη αλά καρτ κρίμα για την πατρίδα μας όλα αυτά σωστά εξάλλου υπάρχει και η ομολογία τζανερικου όπου είναι ξεκάθαρο ότι έγινε πραξικόπημα κατά του συστήματος και τής Δημοκρατίας και ο λόγος απλώς φόβος και τρόμος τα ποσοστά Κασιδιάρη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άγρια συμπλοκή Πακιστανών και Παλαιστινίων στο κέντρο του Ηρακλείου

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Μ. Δευτέρας όταν στο κέντρο του Ηρακλείου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών.Συγκεκριμένα στο Πάρκο...

More Articles Like This