Λεηλασίες τάφων και ψυχών

Οταν δεν ονομάζεις το πρόβλημα, όταν δεν αποδέχεσαι τα κοινωνικά δεδομένα, πώς θα λύσεις το πρόβλημα;

Must Read

Ενα από τα μεγάλα προβλήματα που προκαλεί η φασιστοειδής επιβολή του δικαιωματισμού, με όλες τις παλαβομάρες που σέρνει αυτό το τσίρκο των σαλεμένων, είναι πως βάζει τα αληθινά προβλήματα κάτω από το χαλί. Ασχολούμαστε με ανύπαρκτα δικαιώματα, καταναλώνουμε χρόνο, θεσμούς, χρήμα σε απύθμενες ανοησίες, ορισμένες από τις οποίες είναι αρμοδιότητα της Ψυχιατρικής, και όχι με τα ουσιαστικά προβλήματα. Ετσι αυτά επιδεινώνονται ραγδαία. Θα σας δώσω το κορυφαίο παράδειγμα της εγκληματικότητας, που θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Πώς να το αντιμετωπίσουμε, όταν αρνούμαστε να δούμε κατάματα την αλήθεια; Τα συστημικά μέσα αποφεύγουν επιμελώς να αναφερθούν στην εθνικότητα των δραστών, όταν είναι απρόσκλητοι μουσαφιραίοι, στο θρήσκευμά τους ή στην ταυτότητά τους ως μέλη της γνωστής ψευτοευπαθούς ομάδας αναφομοίωτων επιδοματιών. Θα αναφερθούν στην ταυτότητά τους μόνο για να τους θυματοποιήσουν, να επιτεθούν στην Αστυνομία και στο κράτος. Υπάρχει έκθεση της Αστυνομίας για την υπερεκπροσώπησή τους στην εγκληματικότητα, αλλά την κατάπιαν οι αρμόδιοι με λίγη σόδα. Οταν δεν ονομάζεις το πρόβλημα, όταν δεν αποδέχεσαι τα κοινωνικά δεδομένα, πώς θα λύσεις το πρόβλημα;

Ακούστε λοιπόν ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει στην αληθινή κοινωνία. Εχασα πρόσφατα τον πατέρα μου. Με συντριβή τον συνοδεύσαμε στην τελευταία του κατοικία στο Νεκροταφείο του Σχιστού. Ενα κομμάτι του ηθικού μας καθήκοντος ήταν να φροντίσουμε για τον τάφο, με τη βοήθεια του γραφείου τελετών. Μας απέτρεψαν από το να βάλουμε διακοσμητικά στοιχεία, π.χ. σταυρό από χαλκό, διότι μας είπαν πως οι γνωστοί λεηλάτες μετάλλων θα τον βουτήξουν. Το ίδιο ισχύει για τα καντήλια, τυχόν μεταλλικά γράμματα κ.λπ. Μας είπαν πως ο οριζόντιος σταυρός πάνω στην πλάκα καλύτερα να είναι μαρμάρινος ή από αλουμίνιο, που είναι φτηνό και πολύ ελαφρύ και δεν καταδέχονται να τον κλέψουν οι κλεφταραίοι! Μιλάμε για κανονικές επιδρομές, όπως την εβδομάδα που πέρασε σε Νεκροταφείο του Αγρινίου, όπου κατάκλεψαν δεκάδες τάφους!

Παλιότερα είχαν κάνει και κανονική τυμβωρυχία σε μερικά χωριά. Τους αλλάξαμε όνομα αιώνων, η αριστερίλα έφτιαξε θεωρίες, προγράμματα τάχα ενσωμάτωσης και τι έγινε; Μια τρύπα στο νερό. Δεν ξέρω αν μπορούν όλοι να καταλάβουν το φοβερό συναίσθημα κάποιου συμπολίτη μας, ο οποίος, ενώ είναι βουτηγμένος στο πένθος, έχει φτιάξει με το αίμα του το μνήμα του γονιού του, του συντρόφου μιας ζωής ή ακόμη χειρότερα του παιδιού του, πάει να του ανάψει το καντήλι και το βρίσκει βεβηλωμένο και λεηλατημένο. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα ήμουν ικανός να κάνω, αν έπιανα επ’ αυτοφώρω κάποιον να προσβάλλει τόσο βάναυσα τον αξιακό μας κώδικα ως λαού και τη μνήμη του πατέρα μου.

Πόσοι νομοταγείς πολίτες έχουν νιώσει αυτό το συναίσθημα προσβολής και οργής; Η λύση προφανώς δεν είναι η αυτοδικία, όπως φυσικά δεν είναι και το να σφυρίζουμε κλέφτικα, να υποδυόμαστε πως δεν συμβαίνει τίποτα, πως δήθεν η αιτία είναι η έλλειψη «συμπεριληπτικότητας». Πρέπει να προστατεύσουμε και τους ζωντανούς και τους πεθαμένους. Το πρόβλημα είναι η βαθιά ριζωμένη υποκουλτούρα εγκλήματος, το γεγονός ότι η παραβατικότητα είναι για πολλούς από αυτούς κανονικότητα. Η λύση λοιπόν είναι το κόψιμο κάθε επιδόματος σε υγιείς ανθρώπους με ρατσιστικά, φυλετικά κριτήρια, και η ισότιμη καταστολή σε οποιουσδήποτε άλλους. Φυλακή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Είσαι γερός; Τράβα δούλεψε. Αν η υποκουλτούρα που κουβαλάς σε εμποδίζει να σεβαστείς την περιουσία των άλλων, τα δικαιώματα των παιδιών και των γυναικών, ξεφορτώσου την, μορφώσου, μόρφωσε τα παιδιά σου. Δεν θα σε επιδοτούμε γι’ αυτό που είναι το αυτονόητο.

Τα ίδια ισχύουν στη λαθρομεταναστευτική εισβολή, κυρίως σουνιτών, οι οποίοι έχουν συγκεκριμένο αξιακό κώδικα ζωής και αξιών, που έρχεται σε κόντρα όχι μόνο με τον δικό μας αλλά και με την έννομη τάξη μας, αφού ορισμένοι εκ των πελατών των διακινητών και εγχώριων ΜΚΟτζήδων θεωρούν πως οι κανόνες του Ισλάμ υπερτερούν του Συντάγματος και των Νόμων μας. Οφείλουμε να αμυνθούμε μέσω των θεσμών και οργάνων του κράτους, όχι να φορτώνουμε το πρόβλημα στους πολίτες, με τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται. Και αυτό ξεκινά με το να λες τα πράγματα με το όνομά τους.

*Δικηγόρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για το θέμα των εμπρησμών μεταβαίνει στον Άρειο Πάγο ο Βασίλης Κικίλιας

Το πρωί της Μ. Πέμπτης ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο.Ο...

More Articles Like This