Πρώτος σταυρός στον Μπελέρη

Το προεκλογικό επιτελείο του οφείλουν να είναι αυτοί και αυτές που απαρτίζουν τη λίστα υποψηφίων της Ν.Δ.

Must Read

Ο Φρέντη Μπελέρης, πέραν κάποιων συνεντεύξεων, που και αυτές εξαρτώνται από τους δεσμώτες του, δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει προεκλογική εκστρατεία. Δεν μπορεί να κάνει περιοδείες, ομιλίες, ούτε να συμμετέχει σε πάνελ. Τον εμποδίζουν τέσσερις τοίχοι, μια διπλομανταλωμένη πόρτα και ένοπλοι φρουροί του καθεστώτος Ράμα, ο οποίος, αν δεν φοβόταν τις συνέπειες, θα τον είχε αδίστακτα σκοτώσει. Ξέρει όμως πως αυτό θα ξεπερνούσε ακόμη και τις διπλόφαρδες και πολύ ελαστικές κόκκινες γραμμές που έχουν η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο Γεραπετρίτης. Θα σηκωνόταν όλο το Εθνος στο πόδι, έμπλεο οργής που δεν θα την ικανοποιούσαν λόγια.

Την προεκλογική εκστρατεία του Φρέντη οφείλουν, λοιπόν, να την κάνουν για λογαριασμό του όλοι οι συνυποψήφιοί του στη Ν.Δ. Το προεκλογικό επιτελείο του οφείλουν να είναι αυτοί και αυτές που απαρτίζουν τη λίστα υποψηφίων του κυβερνητικού κόμματος. Πριν ζητήσουν τον δεύτερο σταυρό των πολιτών, να ζητούν στα πάνελ, στις ομιλίες, στις δηλώσεις και τις αναρτήσεις τους τον πρώτο σταυρό για τον δεσμώτη συνυποψήφιό τους. Μόνο κερδισμένοι θα βγουν οι ίδιοι και η παράταξη από μια τέτοια γενναία στάση. Πρώτος το δήλωσε δημόσια ο Γιώργος Μουρούτης και σίγουρα μέτρησε στη συνείδηση πολλών ψηφοφόρων.

Γνωρίζω πως όταν το γέρας μιας τέτοιας εκλογής είναι πολλά υποσχόμενο, πολιτικά αλλά και οικονομικά, θέλει μεγάλη ψυχή, πολιτική γενναιότητα, να καλείς να ψηφίσουν πρώτα κάποιον άλλον και μετά εσένα. Αυτό όμως επιτάσσουν το εθνικό συμφέρον, η φιλοτιμία του Ελληνικού Τρόπου και ιδεολογικοί λόγοι, που τουλάχιστον σε πατριώτες δεν χρειάζονται ανάλυση από την ταπεινότητά μου, όταν ένας αγωνιστής του Εθνους είναι δεσμώτης στα κάτεργα ενός βαθιά διεφθαρμένου, αδίστακτου και φιλότουρκου καθεστώτος.

Και για να μην έχετε τη στρεβλή εικόνα που πασάρει η χυδαιότητα της μηδενιστικής αριστεράς, ο Φρέντη δεν θα είχε εκλεγεί, αν δεν τον ψήφιζαν και Αλβανοί. Θύμα της διαφθοράς και ανομίας του καθεστώτος Ράμα και της κατσαπλιάδικης δικαιοσύνης του είναι και οι Αλβανοί πολίτες μη ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους θα ήθελαν ένα σύγχρονο, ευνομούμενο ευρωπαϊκό κράτος και όχι τη δυστοπία στην οποία ζουν και οι οποίοι βλέπουν την κατάφωρη αδικία σε βάρος του Δημάρχου Χειμάρρας.

Ο Φρέντη Μπελέρης στην Ευρωβουλή θα είναι φωνή και της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας αλλά και των Αλβανών που επιθυμούν ευνομία, ευημερία και ένταξη της Αλβανίας στον ευρωπαϊκό πολιτικό πολιτισμό. Εάν λοιπόν αισθάνεστε και ολίγον καθήκον διεθνισμού, έχετε μεσαιοχωρίτικη προσέγγιση, τότε έχετε άλλον έναν ουσιαστικό λόγο να ψηφίσετε, υποστηρίξετε την εκλογή του Φρέντη, ο οποίος απέχει μακράν της συκοφαντικής εικόνας που προσπαθούν να του «ζωγραφίσουν» οι χρήσιμοι ηλίθιοι του Ράμα μέσα στους κόλπους της ελληνικής αριστεράς, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε άλλον έναν ατιμωτικό γι’ αυτούς ανθελληνικό «αγώνα», μετά τη «μικρή Μαρία του Εβρου», την υποστήριξη ανθελληνικών ψηφισμάτων και εκθέσεων, την προσπάθεια αποστέρησης κονδυλίων για τη χώρα και τη συστράτευση με τους διακινητές, τους Τούρκους και τώρα τον αλβανικό σωβινισμό.

Για δε τους ψηφοφόρους της Ν.Δ., ιδίως τον κορμό της παράταξης, τους δεξιούς, νοικοκυραίους, πατριώτες, ό,τι μισούν οι Απόστολοι του Μαρασμού, η εκλογή του, όσο ψηλότερα γίνεται, έχει και μια άλλη σημειολογία. Θα είναι ένα μήνυμα προς όσους εντός της Ν.Δ. υπονόμευσαν αυτή την εμβληματική υποψηφιότητα και ταυτόχρονα θα δώσουν και το ορθό παράγγελμα: ημίσεια κλίση επί δεξιά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μ’αρέσει που γράφετε στον Κρανιδιώτη λες και δεν ξέρετε ότι είναι τσιράκι του Μητσοτάκη και βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

    Δεν είναι βλάκας ο Φαήλος. Επαγγελματίας είναι. Επαγγελματίας πατριδοκάπηλος.

    Από τη μια μπράβο στο newsbreak και τη Δημοκρατία για την πολυφωνία από την άλλη αναρωτιέμαι μήπως το αστείο με αυτόν τον τύπο πρέπει να κάποτε να τελειώσει …. Πόσο απέχει ο πατριδοκάπηλος από τον προδότη;

    (Φαήλο, γράψε κάτι για τους κομμουνιστές στο επόμενο.)

  2. Άρθρο που στερείται οποιασδήποτε λογικής. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει με πάθος τα Αλβανικά συμφέροντα. Πρέπει κάποιος να είναι εντελώς βλάκας και να πιστεύει ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη εξυπηρετεί οτιδήποτε εθνικό (Ελληνικό).

    Κωνσταντίνος Κατσίφας: δολοφονημένος και οι πολιτικοί μας μούγκα ή “μοιράζονταν” το αφήγημα των Αλβανών ότι “τρελάθηκε και βγήκε με ένα όπλο στο δρόμο”
    Φρέντυ Μπελέρης: φυλακισμένος και η Ελλάδα δεν βάζει ένα βέτο στο ναρκωκράτος των Βαλκανίων
    Κόσοβο: οι Μπακογιάννη και ΣΙΑ εισηγούνται την ένταξη του στην Ευρώπη, ενώ δεν έχει καμία αποδοχή σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ανοίγουν την όρεξη των καρντάσηδων για την Κύπρο και τη Θράκη.

    Πρέπει κάποιος να είναι εντελώς βλάκας αν ψηφίσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που χρωστά εκατοντάδες εκατομμύρια σε χρέη.

    • Αριστοτέλης Γκούμας: Δολφονήθηκε στις 12 Αυγούστου 2010, στη Χειμάρρα, επειδή μιλούσε ελληνικά. Τον χτύπησαν με αυτοκίνητο, το οποίο στην συνέχεια πέρασε πέντε φορές πάνω από το σώμα του. Η Αλβανική Δικαιοσύνη, μετά από μήνες, απεφάνθη ότι επρόκειτο για … ατύχημα!

  3. Ο ίδιος ο Ράμα επιζητεί την εκλογή Μπελέρη ώστε να τοποθετήσει δήμαρχο-πιόνι της αρεσκείας του και να αρπάξει τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών. Ο Φ. Μπελέρης πρέπει να μείνει Δήμαρχος Χειμάρρας πάση θυσία και όχι να γίνει ευρωβουλευτής. Εθνικό συμφέρον η απελευθέρωση του και η παραμονή στη Χειμάρρα. Μην παίζετε το πονηρό παιχνίδι με τις υπόγειες συμφωνίες Ράμα – Μητσοτάκη.

  4. Φαήλο, ο Μπελέρης, ως ευρωβουλευτής τής ΝΔ, θα είναι δεσμευμένος να λέει ό,τι τού επιτρέπει το κόμμα. Ο Μητσοτάκης, για να ευαρεστήσει τούς εταίρους και δη τούς Γερμανούς, στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική τής μαφιόζικης Αλβανίας τού Ράμα, έχοντας γραμμένη την ελληνική μειονότητα και τα δεινά της στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει από την Ευρωβουλή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Deutsche Welle: Στην Χάγη συντάσσεται διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου και την κυβέρνησή του

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και κυβερνητικά στελέχη από το Διεθνές...

More Articles Like This