Αχ, και να είχαμε συχνά εκλογές…

Must Read

Επιτέλους! Κάποιοι ξύπνησαν, έστω κι έπειτα από περίπου πέντε μήνες από τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη. Κάποιοι ξύπνησαν λόγω διάφορων αντιδράσεων. Κάποιοι άλλοι σκέφτηκαν τις επερχόμενες εκλογές (λέτε να ξεδιαλύνουν και τα Τέμπη;). Κάποιοι τρίτοι σκιάχτηκαν από την ερώτηση των δύο κυριών βουλευτών.

Μπράβο! Μπράβο σε όλους, έστω και με τόση καθυστέρηση. Εστω και ετεροχρονισμένα. Ελπίζω, βέβαια, να μην είναι μια φωτοβολίδα (όχι, προς θεού, ναυτική) και μόλις κοπάσει ο θόρυβος, να αρχίσουν να αποφυλακίζονται ένας ένας, όπως οι «ύποπτοι» για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, και ότι η υπόθεση θα διατηρηθεί στο φως της δημοσιότητας έως το τέλος, γιατί τι να σας πω, φίλοι μου, φοβάμαι ότι όλα αυτά γίνονται εν όψει των ευρωεκλογών και ότι τα μηνύματα είναι ολίγον τι κάπως.

Διότι, κύριε, τόσο καιρό ψάχνατε για κάτι που το ήξερε όλη η Ελλάδα; 

Ο μέγας Χάρρρυ Κλυνν κάποτε τραγουδούσε: «Αχ, και να είχαμε κανάλια πολλά». Να το παραφράσουμε λίγο: «Αχ, και να είχαμε συχνά εκλογές»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This