Μπορεί να ‘ναι κι έτσι…

Must Read

Κάποιος για το Μάτι: «Είναι προφανές ότι οι δικαστικές αποφάσεις υπόκεινται και πρέπει να υπόκεινται σε κριτική, πλην όμως η κριτική αυτή θα πρέπει να γίνεται με νομικά και δικαιοκρατικά κριτήρια, λαμβάνοντας υπόψη το νομικό πλαίσιο, το πλήρες δημοσιευμένο σκεπτικό της απόφασης και το σύνολο του αποδεικτικού υλικού. Δηλώσεις δημοσίων προσώπων και κυβερνητικών στελεχών για εκκρεμείς υποθέσεις, όπως η προκείμενη, σύμφωνα με την πάγια νομολογία του ΕΔΔΑ, συνιστούν παρέμβαση στη λειτουργία δικαιοσύνης, παράβαση της αρχής της δίκαιης δίκης και του δικαιοκρατικού κεκτημένου».

Ο ίδιος για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου: «Η απόφαση αυτή βασίζεται σε μία εσφαλμένη εκτίμηση, ότι δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το αν έχει μεταμελήσει ο Ν. Μιχαλολιάκος. Η τυπική προϋπόθεση για να βγει είναι τα χρόνια που έχει εκτίσει, αλλά η άλλη βασική προϋπόθεση είναι η διαγωγή στη φυλακή, αν δηλαδή είναι ύποπτος να τελέσει ξανά τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε».

Δηλαδή, σύντροφοι, στην πρώτη περίπτωση απαγορεύουμε παρέμβαση από τρίτους στη λειτουργία της Δικαιοσύνης, ενώ στη δεύτερη παρεμβαίνουμε εμείς κρίνοντας ότι εσφαλμένα εξετίμησε η Δικαιοσύνη, χωρίς αυτό κατά τον «ίδιο» να αποτελεί επέμβαση στο έργο της.

Κυρίες και κύριοι, αποκαλυφτείτε. Και για να μην είμαστε άδικοι, μπορεί να παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του… Ποιανού; Ολονών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκινά αύριο η δίκη των Αιγυπτίων που κατηγορούνται για το ναυάγιο της Πύλου

Αύριο, Τρίτη 21 Μάϊου, ξεκινά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας η δίκη των εννέα Αιγυπτίων οι οποίοι κατηγορούνται για...

More Articles Like This