Εθνικός αφοπλισμός μετά πολλών επαίνων

Must Read

Υποτίθεται ότι η πολιτική τάξη της χώρας θέλει να απαντήσει στην τουρκική απειλή.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Υποτίθεται ότι η κυβέρνηση θέλει να διασφαλίσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Την ίδια στιγμή που υποτίθεται ότι υπάρχει η ανωτέρω βούληση, οι κρατούντες επιτρέπουν τον εποικισμό της χώρας μας από Aφροασιάτες ισλαμιστές – και μάλιστα, τις δαπάνες του αφανισμού μας θα τις πληρώσουμε εμείς μέσω της φορολόγησής μας!

Παρασκευή προς Σάββατο, παρά τους μετεωρολογικούς Ετεοκλήδες και τους Πολυνείκες, τα φουσκωτά του Ερντογάν με 400 μουσαφιραίους έφτασαν κανονικότατα στα ελληνικά νησιά. Και ενώ η λύση είναι απλή (η θεσμοθέτηση αυστηρών ποινών για την παράνομη είσοδο στη χώρα και η εφαρμογή τους).

Το να λένε ότι ανησυχούν για τα ελληνοτουρκικά, την ίδια στιγμή που με την αδρανή στάση τους προσκαλούν (εμμέσως πλην σαφώς) στην Ελλάδα και άλλους πιθανούς συμμάχους των Τούρκων, είναι σαν να δεσμεύεται κάποιος να κόψει το ποτό, ενώ κατεβάζει νεροπότηρα με ουίσκι. Το μόνο κέρδος μας είναι η ευαρέσκεια των επαγγελματιών του ανθρωπισμού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This