Τζιχαντιστές και χρήσιμοι ηλίθιοι

Οι ίδιοι οι ισλαμιστές γελούν με τη βλακεία και την αυτοκαταστροφική αφέλεια της δυτικής αριστεράς και των «κοινωνικών κινημάτων», που χαϊδεύουν τους ενδεχόμενους φονιάδες τους

Must Read

Εάν είσαι κάτοικος της Δύσης, του προηγμένου κόσμου, σε Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία, Χριστιανός, Εβραίος, άθεος, οτιδήποτε, και υποστηρίζεις μουλάδες, τζιχαντιστές, τη Χαμάς και τους Γαζαίους υποστηρικτές της, και στρέφεσαι κατά του Ισραήλ, είσαι αυτοκτονικά ηλίθιος ή πράκτορας του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

Ολα τα συμφέροντά μας είναι απέναντι σε όλες τις εκφάνσεις του Ισλάμ, και ιδίως απέναντι στους φιλότουρκους φονιάδες της Χαμάς. Τόσο η Χαμάς όσο και η Παλαιστινιακή Αρχή στη Δυτική Οχθη έχουν προνομιακές σχέσεις με την Τουρκία, παίρνουν βοήθεια και καθοδήγηση από τον Ερντογάν, βρίσκουν καταφύγιο και περίθαλψη στο κράτος-συμμορία. Οταν ο Ερντογάν μετέτρεψε την Αγια-Σοφία σε τζαμί, η Παλαιστινιακή Αρχή και οι χασάπηδες της Χαμάς χαιρέτισαν, όπως το ίδιο έκαναν και με το παράνομο τουρκολιβυκό Σύμφωνο. Οταν, πριν από μερικά χρόνια, ο γιαλαντζί σουλτάνος επισκέφτηκε τα μέρη τους, οι Παλαιστίνιοι τον υποδέχθηκαν με πανό που έγραφε «Καλώς ήρθες, νέε Πορθητή» – ευθεία προσβολή προς εμάς, αφού ξέρετε ποιος άλλος πήρε το προσωνύμιο «Πορθητής» και γιατί.

Στη δε χθεσινή ανακοίνωσή της για την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους, η Παλαιστινιακή Αρχή αποκαλούσε την Κυπριακή Δημοκρατία ως «Ελληνική Διοίκηση της Νότιας Κύπρου»! Οπως δηλαδή την αποκαλούν οι Τούρκοι, διότι δεν την αναγνωρίζουν! Και έχουμε εδώ, αλλά και στην Κύπρο διάφορους ηλίθιους ή πράκτορες του ριζοσπαστικού Ισλάμ που μόνο που δεν κοιμούνται με την παλαιστινιακή μαντίλα, σύμβολο πλέον τόσο δυσοίωνο και βαμμένο με αίμα αθώων που είναι ισάξιο της σβάστικας.

Οποιος ψελλίζει «μα, οι Παλαιστίνιοι δεν ταυτίζονται με τη Χαμάς», αν δεν είναι ντιπ χαζός, διαγνωσμένος με κάποιου είδους νοητική στέρηση, τότε είναι απλά αριστερός, χρήσιμος ηλίθιος των τζιχαντιστών. Διάβασα μέχρι και τη στεναχώρια μερικών που τα κακάρωσε ο Χασάπης της Τεχεράνης. Στο Ιράν, οι κομμουνιστές είχαν συμμαχήσει με τους μουλάδες για να ανατρέψουν τον Σάχη. Τα κατάφεραν και οι πρώτοι που κρέμασε, ύστερα από φριχτά βασανιστήρια, η ισλαμική Επαναστατική κυβέρνηση ήταν οι κομμουνιστές. Κυριολεκτικά, τους ξεπάτωσαν. Σε αυτό το μεσαιωνικό θεοκρατικό καθεστώς εκτελούνται στην αγχόνη εκατοντάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, γυναίκες, νέοι, άνδρες, ομοφυλόφιλοι, ενώ πολύ περισσότεροι μαστιγώνονται και υφίστανται ποικίλα βασανιστήρια.

Είναι επομένως κωμικοτραγική η υποστήριξη της αριστεράς και των ακτιβιστών ΛΟΑΤΚΙ σε αυτούς, που αν αύριο έπεφταν στη διάκρισή τους θα τους μαστίγωναν και θα τους κρέμαγαν. Οι ίδιοι οι ισλαμιστές γελούν με τη βλακεία και την αυτοκαταστροφική αφέλεια της δυτικής αριστεράς και των «κοινωνικών κινημάτων», που χαϊδεύουν τους ενδεχόμενους φονιάδες τους.

Στα καθ’ ημάς, όλος αυτός ο άπλυτος ή κατ’ εξαίρεση πλυμένος μηδενιστικός συρφετός πότε ξόδεψε λίγο ιδρώτα να διαδηλώσει για τα Δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου και την ελευθερία της Κύπρου; Ποτέ. Πάντα είχαν και έχουν έναν κακό λόγο για τα αδέρφια μας και έναν καλό λόγο για τους καταπιεστές τους, τους φονιάδες, βιαστές και γενοκτόνους τους.

Αλλη μια απόδειξη πως η αριστερίλα είναι συλλογική ψυχική νόσος μηδενιστών, που μισούν τη γη που πατάνε και το Εθνος τους, και ταυτίζονται με κάθε εχθρό του. Οσο πιο ολοκληρωτικός, αυταρχικός ο εχθρός, τόσο πιο καλά. Γιατί; Μα, γιατί οι διάφοροι χασάπηδες για τους οποίους λιγώνεται η αριστερά είναι αντιδυτικοί, αντιαμερικανοί. Προσθέστε και τον αντισημιτισμό, που πάντα υφέρπει και στην αριστερά, όχι μόνο στα μαύρα ιδεολογικά ξαδέρφια της, και τότε καταλαβαίνετε την εξήγηση. Και εξωγήινοι να εισβάλουν στη Γη, αυτοί θα συνταχθούν με τους εξωγήινους. Αυτό λέει το manual. Δεν ρουφιανεύουν μόνο το Εθνος τους, θα ρουφιανέψουν και ολόκληρο τον πλανήτη.

Γι’ αυτό μην τους χαρίζετε κάστανο, να τσαλακώνετε το υποκριτικό προσωπείο του «ανθρωπισμού» που φορούν τα κόκκινα ξαδερφάκια των ναζί. Και, πλέον, με τον συντονισμό από δυνάμεις θεσμικές και εξωθεσμικές, γνωστές για την προώθηση της λαθρομετανάστευσης, είναι ολοφάνερο πως το κίνημα συμπαράστασης στους τζιχαντιστές της Χαμάς αποτελεί πλέον στρατηγική κλιμάκωσης της επέκτασης του Ισλάμ στις δυτικές κοινωνίες.

Γι’ αυτό η λογική, ο αληθινός ανθρωπισμός και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντά μας, η υπεράσπιση των αξιών μας, της Δημοκρατίας, της ευημερίας και της ασφάλειάς μας επιβάλλουν να στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ, μέχρι την οριστική συντριβή των φιλότουρκων τζιχαντιστών και του εσμού χρήσιμων ηλιθίων που τους υποστηρίζουν μέσα στις κοινωνίες μας. Είναι εκ του αποτελέσματος προδότες, Πέμπτη Φάλαγγα του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ‘Eνα μεγάλο κομμάτι του λεγόμενου ελληνικού πατριωτικού χώρου είναι μεν αντίθετοι με τους εν Ελλάδι χρήσιμους ηλίθιους που υποστηρίζουν Χαμάς, Χούθι, μουλάδες και ότι άλλη αντιδυτική σαβούρα κυκλοφορεί στον πλανήτη αλλά ταυτόχρονα είναι και σφόδρα αντισημίτες, δηλαδή μισούν τους Εβραίους άρα και αυτοί με την σειρά τους, ίσως πιο σιωπηλά από τους πρώτους, είναι πιο κοντά με τους Παλαιστίνιους.
    Πολλοί εξ αυτών ομνύουν στην αποφασιστικότητα και στην στρατιωτική πυγμή του κράτους του Ισραήλ αλλά τους διακατέχει και δεν το ξεχνούν, ένα διαχρονικό μίσος εναντίον των Εβραίων. Οι ίδιοι συνήθως λένε ότι πρόκειται απλά για μια αντιπάθεια εναντίον των Εβραίων, διότι εκείνοι αντιπαλεύονται τους απανταχού ‘Ελλήνες ανά την Μεσόγειο, ήδη από τα χρόνια του Μ Αλεξάνδρου μέχρι και τα χρόνια της Επανάστασης του 1821. Κάποιος θα πει ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα και ότι πρόκειται για ψεκασμένες και παρανοϊκές θεωρίες. Έλα όμως που πολλοί του λεγόμενου πατριωτικού χώρου τα πιστεύουν και κυρίως άτομα που έχουν κάποιες, ας πούμε, πιο στενές σχέσεις με την Εκκλησία ή μόνο την ορθόδοξη πίστη. Το φιλοπαλαιστινιακό κίνημα που είχε καλλιεργηθεί στα 80ς από τον Α Παπανδρέου είχε σιγονταριστεί και από κύκλους της τότε Δεξιάς αλλά και της Εκκλησίας μας, εντός και εκτός Ελλάδος. Ειδικά όσοι έχουν σχέσεις με τα Ιεροσόλυμα ξέρουν ότι εκεί οι “δικοί” μας είναι σφόδρα εναντίον των Εβραίων και του κράτους του Ισραήλ και υποστηρίζουν τους Παλαιστίνιους, καθότι κομμάτι εξ αυτών απαρτίζει το ποίμνιο στους Αγίους Τόπους ενώ αποτελεί και φυτώριο του τοπικού ιερατείου. Πολλοί θα ήθελαν ακόμα και την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ διότι πιστεύουν ότι ψαλίδισε αρκετά δικαιώματα και έφαγε αρκετές περιουσίες του ελληνικού στοιχείου στους Αγίους Τόπους και τους έκανε την ζωή πολύ δύσκολη από το 1948 και μετά. Δηλαδή κάποιοι φορείς της Ελληνορθόδοξης Πίστης είναι βαμμένοι φιλοπαλαιστίνιοι λόγω κάποιου ιστορικού μίσους εναντίον των Εβραίων (δεν γνωρίζω αν όσα λένε έχουν βάση και σε ποιό βαθμό) το οποίο και έχει διαποτίσει ιστορικά την ελληνική κοινωνία. Το αριστερό της (πολιτικά μιλώντας) κομμάτι ένωσε τον διαχρονικό αντιαμερικανισμό των Ελλήνων (λόγω και της Κύπρου) με την συνεχή υποστήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ ως ακόμη μια αποικιοκρατική δύναμη επιβολής και το πιο δεξιό κομμάτι με την ιστορική διαπάλη των Εβραίων εναντίον (όπως ισχυρίζονται) των Ελλήνων.
    Φυσικά στα ανώτατα κλιμάκια της Εκκλησία της Ελλάδος και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων δεν μπορεί να διακριβωθεί κάποια εμπάθεια ή μίσος εναντίον των Εβραίων αλλά πιο κάτω, στο επίπεδο πιο κοντά στο λαό γίνεται πάρτι με τον αντιεβραισμό. Δεν γνωρίζω για τα Πατριαρχεία Κωνσταντινουπόλεως και Αλεξάνδρειας ή τι συμβαίνει στην Κύπρο (κλήρος και λαός) αλλά στην Ελλάδα παίζει αρκετός αντιεβραισμός και ειδικά στους Αγίους Τόπους αλλά και σε όσους στην Ελλάδα σχετίζονται με αυτό, ακόμα περισσότερο και πιο φανατικά. Δεν αναφέρω το Άγιο Όρος γιατί είναι μια ειδική περίπτωση κλειστής κοινότητας που δεν γνωρίζω καθόλου σε σχέση με το τι συμβαίνει την υπόλοιπη χώρα. Πάντως είναι γεγονός ότι πολλοί ‘Έλληνες ακόμα πιστεύουν σε αυτή την “διαπάλη” Εβραίων-Ελλήνων ανά τους αιώνες και η Εκκλησία/θρησκεία μας έχει παίξει κάποιο ρόλο. Μην ξεχνάμε και το “οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό” και άλλα παρόμοια που κυκλοφορούν ακόμα και σήμερα στα χείλη πολλών Ελλήνων. Με λίγα λόγια δεν είναι μόνο αυτοί που την βρίσκουν με την Χαμάς, λόγω των δικών τους (ίσως και άλυτων) ζητημάτων, υπάρχει και αλλού θέμα. Λίγο πιο κρυφό, πιο ανομολόγητο, ίσως άλλης υφής αλλά κάτι υπάρχει και εκεί.

  2. Πολυ μαχητικος στα γραπτα οπως παντα…κριμα να σε πουλαει σε ολα το καθεστως Μητσοτακη.
    Μοσο σε αυτο το θεμα συμφωνειε με Μητσοτακη…σε αυτο που ακομη και η παγκοσμια κ πρωτοπορος οπως παντα εβραικη διανοηση κατηγορει το Ισραηλ για γενοκτονια.

    • Είναι πιστά υποτελής ορτινάτσα των Μητσοτάκηδων με οφέλη φυσικά. Δημιούργησε μικρό κόμμα για να διασπάσει ψήφους από τον πατριωτικό χώρο αλλά προσκυνάει ανθελληνικά αφεντικά.

        • Δοσίλογος είσαι εσύ, που υποστηρίζεις ισλαμοναζί φιλότουρκους τζιχαντιστές, που ψήφισαν και στηρίζουν Χαμάς, που πανηγύριζαν στις 7/10 για φόνους, βασανισατήρια και βιασμούς αμάχων, που λυντσάριζαν ομήρους στους δρόμους, κρατούν ακόμη 130, που βεβήλωναν ακόμη και νεκρούς, που χαιρέτισαν την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, που παίρνουν υποστήριξη και ταυτίζονται με Ερτνογάν. Και είσαι και δειλός, γιατί γράφεις κρυπτόμενος, προσπαθώντας να με προσβάλλεις.

          • Φαήλο δεν μπορείς να νιώσεις τι είναι προσβολή, είσαι πολύ χοντρόπετσος και επιδερμικά και διανοητικά, η αναντιστοιχία λόγων και πράξεών σου το αποδεικνύουν όσα χρόνια είσαι στην πιάτσα, ως πατερίτσα των Μητσοτάκηδων και της αλλοιωμένης από αυτούς πλέον ΝΔ. Παρατηρούμε και κρίνουμε όσοι ακόμη ανησυχούμε και πονάμε για την προδομένη Ελλάδα μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

VMRO-DPMNE: Καταθέτει τη σύνθεση της κυβέρνησής του στα Σκόπια

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας και αρχηγός του δεξιού κόμματος VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να...

More Articles Like This