Παρασκευή 18/6/2021

Το δυαδικό σύστημα του ανθελληνισμού

Φρίττουν με το άκουσμα της εισβολής της ΕΛ.ΑΣ. σε κατάληψη, αλλά «παραβλέπουν» την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Το πολιτικό και επικοινωνιακό λογισμικό της ταλαίπωρης πατρίδας μας είναι βασισμένο (και αυτό) στον δυαδικό κώδικα. Ο δυαδικός κώδικας είναι η αρχική, πηγαία γλώσσα προγραμματισμού των υπολογιστών και αποτελείται από μια σειρά μηδενικών (0) και μονάδων (1). Τα παιχνίδια που παίζουμε στα κινητά και στους επιτραπέζιους υπολογιστές (όπως η αθάνατη πασιέντζα, που σαρώνει ακόμα στο Δημόσιο), οι φωτογραφίες, τα τραγούδια, όλα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ατέλειωτη σειρά από 0 και 1.

Οι σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού απλώς μεταφράζουν τις εντολές μας σε 0 και 1. Η καλή εκτέλεση των προγραμμάτων συνίσταται στην ορθή ακολουθία των μηδενικών και των άσων.

Στο μεταπολιτευτιστάν το δυαδικό σύστημα έχει ως εξής: Το μηδέν χρησιμοποιείται (από τις πάσης φύσεως ελίτ – οικονομικές, πολιτικές, μιντιακές, «πνευματικές») στη θέση των ελληνικών δικαίων. Τον άσο τον φυλάνε για να τον δώσουν σε άλλες χώρες. Στη σύγκρουση συμφερόντων Ελλάδος – Σκοπίων είναι με τους Σκοπιανούς: 0 για την Ελλάδα, 1 για τους Σκοπιανούς. Στα ελληνοαλβανικά είναι φανατικότεροι Αλβανοί κι από τους Τσάμηδες: 0 για την Ελλάδα, 1 για την Αλβανία. Στα ελληνοτουρκικά φορούν το ψυχικό φέσι τους και μηρυκάζουν όλα τα επιχειρήματα της Άγκυρας: 0 για την Ελλάδα, 1 για την Τουρκία.

Τα κίνητρά τους δεν μπορεί να τα ορίσει κάποιος με ακρίβεια, αλλά είναι εύκολο να τα υποπτευθεί. Τριάντα αργύρια ήταν αρκετά για να προδώσει τον Χριστό ένας από τους πιο έμπιστους μαθητές του. Την Ελλάδα οι ελληνόφωνοι ρουφιάνοι θα την πρόδιδαν για μικρότερα ποσά – και αυτοί (αν το σκεφτεί κάποιος με ευθυκρισία) αποδεικνύονται χειρότεροι από κάθε Ιούδα και Εφιάλτη. Οι διάσημοι προδότες της Ιστορίας πρόδωσαν άπαξ. Οι δικοί μας τώρα προδίδουν κάθε ημέρα και την πατρίδα και τον Χριστό και τον ελληνικό λαό.

Αν μπορούσαν θα έκαναν format (ολική διαγραφή) σε ό,τι έχει απομείνει από την Ελλάδα. Αυτό, όμως, δεν θα τους περάσει και το format θα το υποστούν εκείνοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ