«Θερμό επεισόδιο» σε πλήρη εξέλιξη!

Must Read

Αντί σημειώματος, προτιμώ να σας παρουσιάσω σήμερα την τελευταία εικόνα που έχει η κυβέρνηση για το Μεταναστευτικό με αριθμούς, διευθύνσεις και ονόματα, όπως μου την παρουσίασε κορυφαίος αξιωματούχος της. Καμιά φορά, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους – τα λόγια είναι περιττά.

Η τελευταία έκθεση που είχε στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση στις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διατύπωνε την εκτίμηση ότι οι μετανάστες που θα φθάσουν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας το 2019 θα ανέλθουν σε 35.000 άτομα. Αίφνης, όμως, μετά την κυβερνητική μεταβολή του Ιουλίου, η ροή άλλαξε. Το 2019 έκλεισε με 79.000 παράνομες εισόδους.

• Ο Ερντογάν έχει «εργαλειοποιήσει» πλήρως το Μεταναστευτικό. Οι ροές πραγματοποιούνται με το σύστημα «μονά – ζυγά». Τις μονές ημέρες στη Σάμο, τις ζυγές στη Λέσβο, τις μονές στη Χίο, τις ζυγές στο Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι. Λιγότερες είσοδοι γίνονται από τον Εβρο – οι έμποροι χρησιμοποιούν την Εγνατία για την πεζή μεταφορά τους στα αστικά κέντρα (μένουν τις νύχτες σε εγκαταλειμμένα αγροτικά σπίτια πέριξ αυτής, όπου υπάρχει ηλεκρική σύνδεση, για να φορτίζουν τα κινητά τους!).

Στην Κύπρο, ο Ερντογάν στέλνει Σομαλούς και Γκανέζους μουσουλμάνους, οι οποίοι αποτελούν πλέον το 3% του πληθυσμού (για την αποτροπή εισόδου, η Πράσινη Γραμμή έχει μετατραπεί πλέον σε σκληρό σύνορο από την κυπριακή κυβέρνηση, κάτι που οδηγεί όμως σε ντε φάκτο διχοτόμηση της Μεγαλονήσου).

Το 75% των ροών που μας στέλνει ο Ερντογάν από την Τουρκία είναι μουσουλμάνοι Αφγανοί από το Ιράν. Τους διώχνει το Ιράν, εγκαθίστανται για ένα διάστημα στην Τουρκία, εργάζονται, συγκεντρώνουν τα χρήματα για τους εμπόρους και να τοι. Πρόκειται, σύμφωνα με τον Ελληνα αξιωματούχο που μου μίλησε, για άτομα ούτε καν τριτοκοσμικά, αλλά «εξωκοσμικά», που αγνοούν τον τρόπο λειτουργίας μιας οργανωμένης δυτικής κοινωνίας ακόμη και στις βασικές της λεπτομέρειες.

• Από τους Αφγανούς του Ιράν που στέλνει ο Ερντογάν στα νησιά του Αιγαίου, το 30% είναι γυναίκες, το 20% είναι ανήλικα τέκνα, το 25% ασυνόδευτα και το 25% άνδρες. Πρόκειται για κατανομή μεταξύ τους και για ποσόστωση που οδηγεί κατευθείαν στην εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

• Οι ελληνικές υπηρεσίες υπολογίζουν ότι, εφόσον συνεχιστεί η ροή με αυτόν τον ρυθμό, η Ελληνική Δημοκρατία θα δέχεται σε ετήσια βάση 70.000 παράνομους μετανάστες.
Ο αριθμός αυτός θα σταθεροποιηθεί εναντίον ημών, καθώς όλες οι χώρες που βρίσκονται στα βόρεια σύνορά μας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ερντογάν και ο βαλκανικός διάδρομος είναι κλειστός.

Ο Βούλγαρος Μπορίσοφ, από εκεί που κάποτε αναφερόταν σε ημερήσια βάση στη Μέρκελ και στον Αμερικανό πρεσβευτή στη Σόφια, τώρα, σύμφωνα με τον αξιωματούχο, «τηλεφωνεί κάθε πρωί στον Πούτιν, στον Ερντογάν και στη Μέρκελ». Με αυτή τη σειρά. Με αποτέλεσμα, ροές μηδέν. Ο Αλβανός Ράμα είναι κάθε τρεις και λίγο στην Αττάλεια για διακοπές. Ροές μηδέν και προς τα εκεί.

Για τον Σέρβο Βούτσιτς δεν συζητάμε. Ακόμη συζητούν στις δυτικές πρεσβείες ότι έστρωσε πενήντα μέτρα χαλί στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου για να υποδεχθεί τον Τούρκο πρόεδρο. Στην ίδια κατηγορία και οι Αυστριακοί, που, λόγω Ιστορίας, θα έπρεπε να λαμβάνουν αποστάσεις από τους Τούρκους: τεμενάδες!

• Πέραν αυτών των δεδομένων, έχουμε όμως και άλλα. Στην Ελλάδα σήμερα ζουν και εργάζονται, πέραν των νέων μεταναστευτικών ροών, 60.000 παράνομοι μετανάστες. Από τις παλαιές φουρνιές.

Οι περισσότεροι απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες στην Πελοπόννησο. Τρεις χιλιάδες εξ αυτών, όμως, πρωταγωνιστούν σε παράνομες δραστηριότητες: μπραβιλίκια, κλοπές, ναρκωτικά, εξαγορά επιχειρήσεων για ξέπλυμα χρήματος, συμβόλαια θανάτου σε συνεργασία με το ελληνικό κοινό έγκλημα, τα πάντα. Δύο εθνότητες κυριαρχούν μεταξύ των εγκληματιών: Αλγερινοί και Αλβανοί. Οι αρμόδιες Αρχές θεωρούν αυτούς τους εγκληματίες «μάστιγα». Για τον σκοπό αυτόν έχει τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο απέλασής τους από τη χώρα.

Ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει δώσει εντολή, όπως μου ανέφερε ο κορυφαίος αξιωματούχος, να εξετάζεται το θέμα χορήγησης ασύλου των εγκληματιών κατά προτεραιότητα, να απορρίπτεται και να προετοιμάζεται η απέλασή τους στις χώρες τους.

Πρώτο βήμα είναι η μετάβασή τους σε προαναχωρησιακά κέντρα και όχι στις φυλακές. Η έρευνα που έκαναν οι αρμόδιες υπηρεσίες έδειξε ότι η καταδίκη τους από τη Δικαιοσύνη είναι δώρον άδωρον. Και λόγω του νομικού μας συστήματος (η κλοπή στην ουσία δεν τιμωρείται) και λόγω της απροθυμίας των δικαστών να τους δικάσουν, καθώς και αυτοί διαπιστώνουν ότι, παρά τις ποινές, οι εγκληματίες βρίσκουν ανοιχτά «παράθυρα» και αφήνονται ελεύθεροι. Διαπιστώθηκε προσφάτως ότι Αλγερινοί που συνελήφθησαν να κατακλέβουν τον κόσμο είχαν συλληφθεί, είχαν καταδικαστεί και είχαν αφεθεί ελεύθεροι εκατό φορές! Δώρον άδωρον, λοιπόν, η ποινική καταδίκη τους, προσφορότερο μέσο η απέλασή τους.

Όλα αυτά μάς κάνουν ένα ταμείο που μπορεί άνετα να οδηγήσει σε προβολές για το μέλλον. Αντίστοιχες με αυτές που έκαναν οι Βρετανοί για το Μεταναστευτικό, όταν αποφάσισαν το Βrexit. Aν σταθεροποιηθεί η ροή σε επίπεδα «70.000 μετανάστες από την Τουρκία κάθε χρόνο», το 2030, μαζί με τους παλαιούς παρανόμους και τις έκτακτες συμμετοχές, ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που θα έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα θα ανέρχεται κοντά στο 1.000.000.

Και, μαζί με τους νόμιμους που πολιτογραφήθηκαν τη δεκαετία του 1990, θα φτάνει τα 2.000.000. Βάλτε κάτω μετά ταύτα τα τεφτέρια, υπολογίστε πόσοι μας λείπουν από τον πληθυσμό εξαιτίας των 500.000 Ελλήνων επιστημόνων που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης, προσθέστε την υστέρηση του δημογραφικού, αναλογιστείτε με τι ρυθμούς γεννούν οι γυναίκες των μεταναστών (στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης γεννήθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οκτώ μουσουλμάνοι και ένας χριστιανός) και έχετε όλη την εικόνα.

Η Ελλάς, το 2030, θα έχει μετεξελιχθεί σε χώρα ημιχριστιανική, ημιμουσουλμανική. Και αυτός -η δημογραφική αλλοίωση- είναι ο μακροπρόθεσμος κίνδυνος. Η εθνική ασφάλεια στα νησιά του Αιγαίου, η έκρηξη της εγκληματικότητας και η απειλή στην εθνική και την πολιτιστική ταυτότητα είναι ο άμεσος κίνδυνος. Άριστα πράττει το υπουργείο Πολιτισμού και ανακατασκευάζει τα παλαιά οθωμανικά τζαμιά σε διάφορες περιοχές της χώρας (στη Δράμα το τελευταίο), για να δείξουμε ότι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με το παρελθόν μας.

Ωστόσο, δεδομένης της αυξημένης παρουσίας μουσουλμάνων στην Ελλάδα (έχουμε και αναγνωρισμένη μειονότητα), σύντομα θα εγερθεί το ζήτημα λειτουργίας τους ως κανονικών λατρευτικών χώρων και όχι ως μουσείων. Με επικεφαλής ιμάμη, ο οποίος ένας Θεός ξέρει από πού θα κρατά η σκούφια του. Σε νησί του Αιγαίου εστάλη, όπως έμαθα, ιμάμης που διατηρεί σχέσεις με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Και, βεβαίως, μην ξεχνάμε την Κύπρο μας και την έμμεση επίθεση που έχει εξαπολύσει ο Ερντογάν εναντίον της με μοχλό τους μετανάστες.

Καταλήγω, μετά την παρουσίαση, σε τρία βασικά συμπεράσματα.

1 Το Μεταναστευτικό μπορεί ανά πάσα στιγμή να οδηγήσει σε εθνική κρίση και εσωτερικό διχασμό.

2 Το Μεταναστευτικό απειλεί την εθνική ασφάλεια, τη δημόσια ασφάλεια και την εθνική ταυτότητα.

3 Το Μεταναστευτικό είναι θερμό επεισόδιο σε εξέλιξη.

Ακριβέστερα: Πολλά μικρά επεισόδια διεξάγονται καθημερινά στην επικράτειά μας, στο τόξο ΈβροςνησιάΚύπρος, όπου η Τουρκία στέλνει συνεχώς παράνομους μετανάστες. Οι ανέστιοι του κόσμου δεν είναι, βεβαίως, εισβολείς. Καλύτερη ζωή ψάχνουν. Αλλά η Άγκυρα ως τέτοιους τους αξιοποιεί. Η εισβολή, κατά συνέπεια, είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Ας μη μας πάρει ο ύπνος, επειδή είναι αθόρυβη και άοπλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις 23 Απριλίου 2005 το πρώτο βίντεο στο YouTube – Δείτε το

Πριν από 19 χρόνια ακριβώς, ο Jawed Karim ανήρτησε στο YouTube το πρώτο βίντεο με τίτλο «Me at the...

More Articles Like This