Τζάμπα είναι το δόλωμα στο Αγκίστρι

Must Read

Οι πλούσιοι ξένοι μάς εξουσιάζουν με τα δάνεια και οι φτωχοί με τον τσαμπουκά και το πλήθος τους

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Φως φανάρι. Η Ελλάδα έπαψε να ανήκει στους Έλληνες από τη στιγμή που οι κυβερνήσεις διαβεβαιώνουν (με διάφορα λεκτικά σχήματα, γουστόζικα κεκοσμημένα με απίθανες, πλουμιστές λεκτικές γαρνιτούρες) τους πολίτες, τους οποίους φορολογούν αγρίως, ότι είναι από αδύνατον έως παράνομο να φυλαχτούν τα σύνορα και από ανέφικτο έως φασιστικό να τιμωρείται η παράνομη είσοδος στη χώρα.

Πανάρχαιο το κόλπο: Όταν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να φέρεις απτά αποτελέσματα, επινοείς ευφάνταστες δικαιολογίες. Όμως, οι δικαιολογίες δεν μπορούν να σώσουν τα σπίτια των Ελλήνων που λεηλατούνται, τις εκκλησίες που βεβηλώνονται, τα κοπάδια που κατασφάζονται και κατασπαράσσονται από τους… ταλαιπωρημένους.

Και τα τάλαρα τα λιγοστά των ιθαγενών συνεχίζουν να πίπτουν με ήχους «ντράγκα-ντρούγκα» στα ταμεία του ελληνόφωνου κράτους, το οποίο σπεύδει να πάρει κάμψεις και να κάνει τροχάδην και μεταβολή, όποτε δώσουν το ανάλογο παράγγελμα οι ΜΚΟ. Με λίγα λόγια, πληρώνουμε κράτος για ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και για να λειτουργεί εχθρικά προς τον γηγενή πληθυσμό. Όποιος αμφιβάλλει δεν έχει παρά να δει τα χάλια της Λέσβου (αλλά και της Μυτιλήνης, του γειτονικού… νησιού, που ανακάλυψε ο Τσίπρας), των νήσων του βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς και των περισσότερων κέντρων των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.

Τώρα, όμως, επειδή άρχισε να βρομάει (κυριολεκτικά) μπαρούτι και η κοινωνία πλησιάζει το σημείο… βρασμού, η κυβέρνηση υποσχέθηκε να ελέγξει τους ύπατους αρμοστές της χώρας˙ τις ΜΚΟ, δηλαδή. Εκείνοι των ΜΚΟ, που κουμαντάρουν τμήματα της χώρας, τύποις, είναι ανθρωπιστές που δουλεύουν τζάμπα για να βοηθήσουν συνανθρώπους που κινδυνεύουν. Στην πραγματικότητα, το μόνο «τζάμπα» προϊόν που παρέχεται στον πλανήτη Γη είναι το δόλωμα που ταΐζουν οι ψαράδες στα ψάρια.

Οι ΜΚΟ υποκαθιστούν λειτουργίες του κράτους ακριβώς επειδή το κράτος τούς τις έχει δώσει, αφαιρώντας εξουσίες από τον ίδιο τον εαυτό του! Η υπόσχεση να ελεγχθούν «σε βάθος» οι ΜΚΟ πείθει όσο ένα από τα μεγαλύτερα συνήθη ψέματα, το περίφημο «δεν είναι αυτό που νομίζεις». Ε, όχι, ρε παιδιά. Είναι ακριβώς αυτό που νομίζουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι κουμανταδόροι και ο «φτωχός συγγενής»: Να ποιοι έκριναν τις τύχες της ΕΕ την τελευταία πενταετία

Η πενταετής θητεία αυτού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος της, ξεκίνησε με 751 εκλεγμένους Ευρωβουλευτές από...

More Articles Like This