Κυριακή 9/5/2021

Προσφυγικό, εποικιστικό, εισβολικό

Οι «μωρομάνες» με τις μαντίλες είναι το ορεκτικό των εντυπώσεων. Το κυρίως πιάτο είναι ο ισλαμικός στρατός του Ερντογάν

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Eίναι καλό ότι άπαντες έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας. Είναι ακόμα καλύτερο ότι όσοι κατάλαβαν τι γίνεται κατανόησαν και τι ρόλο παίζουν οι τύποι και οι τύπισσες, οι οποίοι επιμένουν ακόμα ότι ο γάιδαρος πετάει, ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση, ο κομμουνισμός απέτυχε στην ΕΣΣΔ επειδή δεν ήταν ο «γνήσιος» (μα, καλά, ιμιτασιόν ιδέες εφάρμοσαν οι Λένιν – Στάλιν;), ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από την Τουρκία, ετσετερά, ετσετερά. Όσοι έλεγαν τρέλες έκαναν τους λογικούς και άνοιγαν για λογαριασμό μας, χωρίς να μας ρωτήσουν, τα ελληνικά σύνορα και τις πύλες της κολάσεως.

Και, ξάφνου, όλη η καλολαδωμένη και χρυσοπληρωμένη μηχανή της προπαγάνδας, που άλεθε μυαλά επί δεκαετίες, χάλασε επειδή σφηνώθηκε ανάμεσα στα γρανάζια της ένα τόσο δα χαλικάκι της πραγματικότητας. Η αλήθεια ήρθε να χτυπήσει τις θύρες των Ελλήνων, καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί.

Ο ήχος του χτυπήματος της πόρτας δεν ήταν «τοκ, τοκ, τοκ», αλλά ισλαμικοί αλαλαγμοί, τουρκικές ιαχές και βαρβαρικές υλακές. Στίφη φέροντα πέτρες, ξύλα, μούσια δυο πήχες, βλέμματα πύρινα και τις χειρότερες των προθέσεων έφτασαν στα σύνορα και αξίωναν (και αξιώνουν ακόμα) να καταλύσουμε το κράτος που έχουμε φτιάξει με τόσους κόπους και θυσίες και να παραδοθούμε αμαχητί.

Στόμωσε, όμως, το καλοακονισμένο όπλο της εκβίασης προδοτικής συμπεριφοράς, η οποία επιτυγχάνεται αν το θύμα ναρκωθεί με την παραμύθα του ψευδοανθρωπισμού. Το κόλπο δεν πιάνει πια, διότι χρησιμοποιήθηκε πολύ και εφθάρη. Οι τρύπες στον φερετζέ της κερδοφόρας «ψυχοπονιάς» των ΜΚΟ ήταν μεγάλες και εφάνησαν και ο πισινός κάθε μαϊμούς και οι προθέσεις της.

Το τάχα «προσφυγικό» πρόβλημα, το οποίο η «δημοκρατία» εξαρχής χαρακτήρισε επιχείρηση ισλαμικού εποικισμού της πατρίδας, είναι εισβολικό. Ο Ερντογάν στέλνει τους πληθυσμούς που ελέγχει με πούλμαν, ιδιωτικά αυτοκίνητα, τρένα, λέμβους, ακόμα και ταξί. Αν χρειαστεί, θα ντυθεί κι ο ίδιος ταξιτζής και θα κουβαλήσει όσους μπορεί και προλαβαίνει – αν προλαβαίνει.

Του χρωστάμε και μια χάρη του νεοσουλτάνου: Αφύπνισε τους κοιμώμενους με το στανιό, με το άγριο. Και, τώρα που ξύπνησαν, ας δράσουν επιτέλους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ