Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Πολίτες οπλίτες

Η πολιτική ενασχόληση μου έχει εμπειρικά δείξει πως, όταν δημιουργεί ένα «μείζον» θέμα η Αριστερά, τότε πρέπει να στεκόμαστε εμείς οι πατριώτες πολύ επιφυλακτικά και σκεπτικιστικά απέναντί του.

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Έτσι, λοιπόν, όταν διάβασα την τελευταία εβδομάδα αριστερά και φιλελεύθερα μέσα μαζικής ενημέρωσης του συστήματος να χαρακτηρίζουν «τάγματα εφόδου», «Κου Κλουξ Κλαν», «νεοναζιστές» -και με λοιπές ad absurdum και γεμάτες υπερβολή υπερδραματοποιημένες εκφράσεις- τους συμπατριώτες μας στον Έβρο, που ως απλοί πολίτες πήραν τα όπλα τους και αυθόρμητα βοήθησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας στη φύλαξη των συνόρων μας, κατάλαβα ότι δεν έχουμε μπροστά μας μια «Νύχτα των Κρυστάλλων», όπως αστεία γράφανε οι υστερικοί δημοσιογράφοι της Αριστεράς, αλλά ότι εξελίσσεται κάτι αγνά πατριωτικό και βαθύτατα ελληνικό.

Βλέπετε, η Αριστερά και η νέα σέκτα της, οι φιλελεύθεροι, πάντα κακοβλέπανε το δικαίωμα να φέρει ελεύθερα όπλα ένας πολίτης. Η διάσημη δεύτερη τροπολογία (second amendment) του Συντάγματος των ΗΠΑ, που επιτρέπει την ελεύθερη οπλοφορία στους απλούς πολίτες, είναι στο στόχαστρο της Αριστεράς εδώ και πολλές δεκαετίες.

Οι ΗΠΑ, με την εφαρμογή αυτού του άκρως αντιτυραννικού και πατριωτικού μέτρου για ελεύθερη οπλοφορία, αφενός προστατεύονται από εξωτερικούς εχθρούς, αφού έχουν δυνάμει 393 εκατομμύρια όπλα, τα οποία έχουν κατανεμηθεί σε 327 εκατομμύρια πολίτες της (ναι, έχουν κατά αναλογία παραπάνω όπλα από πληθυσμό!), πράγμα που σημαίνει ότι η εθνοφυλακή τους είναι πανίσχυρη, αφετέρου αποτρέπουν την εφαρμογή τυραννικών και δικτατορικών καθεστώτων, αφού το Σύνταγμα των ΗΠΑ το κάνει σαφές: Τα όπλα τα έχουν για να υπερασπίζονται τις αξίες τους απέναντι σε εξωτερικούς, αλλά και εσωτερικούς εχθρούς. Αυτό είναι που φοβάται η Αριστερά: Με πολίτες οπλίτες, οι οποίοι μπορούν να προστατεύσουν ακαριαία την εθνική μας ελευθερία, δεν μπορεί να εφαρμόσει τα απολυταρχικά της σχέδια καθυπόταξής τους.

Αυτές τις μέρες είναι σε διαβούλευση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη ο νόμος 2168 για την κατοχή όπλων. Ο υπουργός, αν και προέρχεται από το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, είναι από τα πιο δεξιά στελέχη της κυβέρνησης, αφού έχει επιδείξει αποφασιστικότητα για ενίσχυση της τάξης και της ασφάλειάς μας. Επιθυμεί να αλλάξει για πάντα το τοπίο στην Ελλάδα, δίνοντας βαθμούς ελευθερίας στην οπλοφορία (οι οποίοι μετά δύσκολα ακυρώνονται από άλλη κυβέρνηση); Ας πάρει παράδειγμα τότε από χώρες με ελεύθερη οπλοκατοχή και εθνοφυλακή πανίσχυρη. Στηρίζω ολόψυχα τους οπλισμένους συμπατριώτες μου στον Εβρο και εύχομαι να έχουν καλή δύναμη.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ