Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Ανοιχτή επιστολή προς εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Κύριε εισαγγελεύ,

Εδώ και χρόνια, ειδικά από το 2015, όταν η κυβέρνηση της Ελλάδας άνοιξε τα σύνορα, συντελείται ένα εθνικό και διεθνές έγκλημα.

  • Από τον Σάββα Καλεντερίδη

Με βάση σχέδιο στο οποίο συμμετέχουν ντόπιοι και ξένοι, επιχειρείται η βίαιη δημογραφική αλλοίωση της Ελλάδας χωρίς τη συναίνεση των Ελλήνων πολιτών.

Με την κατάσταση αυτή, αν συνεχιστεί, η Ελλάδα που γνωρίζουμε θα εξαφανιστεί και σε λίγα χρόνια η πατρίδα μας θα κατοικείται από ένα συνονθύλευμα εθνών και φυλών, στην συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνων το θρήσκευμα και φίλα προσκείμενων προς την Τουρκία.

Με άλλα λόγια, 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση επιχειρείται η ακύρωσή της στην πράξη με αυτή την επιδρομή φυλών, που διοργανώνεται από την Τουρκία και το Ιράν, όπως περιγράφει με στοιχεία ο Τούρκος ακαδημαϊκός Ali Ağcakulu σε πρόσφατο άρθρο του.

Όμως, εκτός από τα κράτη και τις κυβερνήσεις της Τουρκίας και του Ιράν, σε αυτήν την ιδιότυπη διεθνή εγκληματική συμμορία συμμετέχουν πολλοί ξένοι, ανάμεσά τους και στελέχη μυστικών υπηρεσιών ξένων κρατών, και, φυσικά, Ελληνες πολίτες και οργανώσεις.

Κύριε εισαγγελεύ,

Όλοι αυτοί έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα άσκησης παρακρατικής εξουσίας και αποδείχτηκαν πιο ισχυροί από τις κυβερνήσεις ακόμα και από το ίδιο το ελληνικό κράτος. Η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία, για προφανείς λόγους, έχουν σχετική αδυναμία να εξουδετερώσουν αυτό το διεθνές και εθνικό παρακρατικό κύκλωμα.

Η μόνη εξουσία που μπορεί να το χαρτογραφήσει και να το εξουδετερώσει, με βάση το εθνικό μας δίκαιο, είναι η δικαστική εξουσία. Το ποιοι συμμετέχουν σε αυτή τη συμμορία αποτελεί αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας και να είστε σίγουρος ότι είναι πολλοί οι Ελληνες που είναι πρόθυμοι να συμβάλουν στην έρευνα, για να απαλλαγεί η πατρίδας μας από αυτήν τη μείζονα απειλή.

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την επίθεση υβριδικού πολέμου που δέχτηκε η πατρίδα μας τις 28 Φεβρουαρίου, στη συνοριακή διάβαση των Καστανιών Έβρου, που είχε στόχο όχι μόνο το σπάσιμο και την κατάλυση, αλλά και την κατάληψη των συνόρων, με σκοπό να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εισβολή των αλλοδαπών στην Ελλάδα και εκείθεν στην Ευρώπη.

Τι ακριβώς ήθελαν και πού αποσκοπούσαν οι Τούρκοι θα αφήσω να το πει στο τέλος της παρούσης ο ίδιος ο «εμπνευστής» του σχεδίου, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Απλά θα ήθελα να αναφέρω ότι σε μια περίοδο που:

Πρώτον, η ελληνική κυβέρνηση, που είδε ότι στόχος ήταν και η ίδια, άλλαξε το νομικό και διοικητικό πλαίσιο που αφορά την εξέταση και την παροχή ασύλου σε αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα στη χώρα,

Δεύτερον, η επιχείρηση υβριδικού πολέμου της Τουρκίας στις Καστανιές δεν πήγαινε καλά και σε συνδυασμό με τον έλεγχο των συνόρων στον Έβρο και στα θαλάσσια σύνορα δυσκόλεψε η εισβολή αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια,

Τρίτον, η ελληνική κοινή γνώμη αντιλήφθηκε το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της Ελλάδας και άλλαξε στάση στο θέμα της παράνομης εισόδου στην ελληνική επικράτεια αλλοδαπών, βάλλοντας και εναντίον των ΜΚΟ. Σε μια περίοδο που κινδύνευαν ο Ερντογάν, οι ΜΚΟ και τα άλλα μέλη της συμμορίας να χάσουν το «προσφυγικό-μεταναστευτικό χαρτί», τότε μπήκε η φωτιά σε μια δομή της Μυτιλήνης, με στόχο να ανατραπεί το εις βάρος τους κλίμα.

Το ποιοι και γιατί έβαλαν την πυρκαγιά το ερευνά εισαγγελέας. Πάντως, μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά, η εθνική και διεθνής συμμορία επιτέθηκε συντονισμένα εναντίον της Ελλάδας και άσκησε πιέσεις στην κυβέρνηση να αλλάξει το καθεστώς που δυσκόλευε την εισβολή και τη χορήγηση ασύλου σε αλλοδαπούς που η Τουρκία χρησιμοποιεί, όπως αποδείχτηκε περίτρανα, σαν «άοπλο στρατό εισβολής» στην Ελλάδα, για στόχους που θα δείτε παρακάτω.

Κύριε εισαγγελεύ,

Χωρίς αυτό να θεωρηθεί ανάμειξη στο έργο σας, απλά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δει κανείς τα κίνητρα όλων αυτών που επιτέθηκαν συντονισμένα στην Ελλάδα μετά την πυρπόληση από τρεις αλλοδαπούς της δομής στη Μυτιλήνη.

Όπως, επίσης, θα έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τα κίνητρα, τις επαφές με ξένες πρεσβείες και κυβερνήσεις, αλλά και το πόθεν έσχες του εθνικού μας μηνυτή, εκ των πρωταγωνιστών του εγκλήματος που συντελείται εναντίον της Ελλάδας… Κλείνοντας, θα ήθελα να επαναλάβω ότι η Τουρκία έχει στόχο να εισβάλουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη εκατομμύρια αλλοδαποί, για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα μας, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη.

Αυτό ήταν το σχέδιο του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, το οποίο υιοθέτησε ο Ερντογάν και προσπάθησαν να θέσουν σε εφαρμογή στις 28 Φεβρουαρίου 2020.
Παραθέτω ακολούθως ακριβή μετάφραση αυτών που είπε στην τουρκική τηλεόραση ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού στις 7 Μαρτίου 2020, όσο πίστευε ακόμα ότι θα σπάσει και θα καταλάβει διά των αλλοδαπών επιδρομέων τα σύνορα στις Καστανιές:

«…ό,τι και να κάνουν αυτοί οι καημένοι (οι Ευρωπαίοι, σ.τ.μ.), σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αυτοί που θα περάσουν τα σύνορα προς την Ευρώπη θα φθάσουν το ένα εκατομμύριο. Η Ευρώπη αυτό δεν μπορεί να το αντέξει. Δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Αυτό εγώ δεν το λέω σήμερα. Το έχω πει εδώ και καιρό. Θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Κοιτάξτε, θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, θα αποσταθεροποιηθούν οι οικονομίες τους, τα πάντα θα έλθουν πάνω κάτω. Δεν ξέρουν, δεν έχουν συναίσθηση του τι θα πάθουν…» Με την ελπίδα ότι διά της παρούσης συνέβαλα στο έργο και την αποστολή σας.

Διατελών μετά τιμής Σάββας Καλεντερίδης, ανώτερος αξιωματικός ε.α.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ