Φιλελεύθερη Αφρικαν-Ελλάς

Must Read

Κλειστοί οι ιεροί ναοί της Ορθοδοξίας, ορθάνοιχτα τα σύνορα για τους μουσαφιραίους, τρύπιες οι τσέπες των φορολογουμένων

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Οι αριθμοί μαρτυρούν αυτά που θέλουν να κρύψουν οι άνθρωποι. Αρκεί να τους γνωρίζουμε όλους και να μπορούμε να τους αναλύσουμε. Οι 150 περιπτώσεις προσβεβλημένων από κορονοϊό, οι οποίες εντοπίστηκαν στο Κρανίδι Αργολίδος, δεν αφορούν «επίδοξους εκδρομείς», όπως σημείωναν εμφατικά, χαιρέκακα και με εχθρική διάθεση οι ενσωματωμένοι στο σύστημα δημοσιογράφοι σε διάφορα τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

Τα 150 κρούσματα κορωνοϊού δεν έχουν σχέση με… προσκυνητές που προμηθεύτηκαν Άγιο Φως από ιερό ναό που έκλεισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, κόντρα στις οδηγίες του Ν. Χαρδαλιά. Πρόκειται για νοσούντες οι οποίοι ανήκουν σε μια προνομιούχο τάξη του ελληνόφωνου κράτους. Αυτή η τάξη χαρακτηρίζεται «ευπαθής», αλλά αντιμετωπίζεται με βάση άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά από τους κοινούς θνητούς – αυτό τουλάχιστον επιβάλλουν οι εκλεγμένοι άρχοντες, πολλοί εκ των οποίων υπόσχονται να σώσουν την πατρίδα και τελικά την καταστρέφουν.

Η πρώτη εντοπισθείσα ασθενής από κορωνοϊό είναι μια Σομαλή έγκυος που ήρθε στην Ελλάδα. Μια από τις πάγιες δικαιολογίες της μετανάστευσης είναι ο πόλεμος στη Συρία (που μας τελείωσε, αλλά ακόμα τον προφασίζονται). Για έναν Σομαλό αυτό το σενάριο είναι εξίσου πειστικό με το να πάει Εσκιμώος πρόσφυγας στη Βόρειο Κορέα επειδή το 1973 έγινε δικτατορία στη Χιλή. Ο πόλεμος στη Συρία, φυσικά, δεν αποτελεί κίνητρο για κάποιον Σομαλό να έρθει στην Ελλάδα. Κίνητρο είναι το γεγονός ότι εδώ βρίσκουν τον μήνα που τρέφει τους 11 και ότι οι κυβερνήσεις (όπως αυτή του Μητσοτάκη) τους δίνουν επιδόματα, δωρεάν στέγη και σίτιση και προνόμια.

Τις πρώτες ημέρες που ο Χαρδαλιάς έκανε επίδειξη ισχύος και δίπλα του ο κύριος Τσιόδρας έδειχνε το ευσυγκίνητον του χαρακτήρος του, κυκλοφορούσαν ΦΕΚ τα οποία δεν προέβλεπαν κυρώσεις και ποινές για παράβαση των νόμων για τον περιορισμό των μετακινήσεων. Μόνο συστάσεις προέβλεπαν και… συμβουλές.

Εδώ που τα λέμε, θα φάνταζε παράξενο στους ανθρώπους που τους έχουμε συνηθίσει να παίρνουν επιδόματα να ζητούσαμε ξαφνικά να εφαρμόζουν τους νόμους. Οι νόμοι, οι περιορισμοί, οι απαγορεύσεις προορίζονται μόνο για τους νομοταγείς ιθαγενείς που πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτούν τον αφανισμό τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιωαννίδης: Θα στραφώ στην Δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου

Εξοργισμένος ο Φώτης Ιωαννίδης με σενάρια που τον ήθελαν να είναι θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ σε αγώνα της Εθνικής....

More Articles Like This