Βρόμικα παιχνίδια από Π.Ο.Υ., ΕΛΙΤ, ΜΜΕ!

Must Read

Το απόλυτο όπλο της μεταφοράς του παγκόσμιου πλούτου στα χέρια των ελίτ ήταν, είναι και θα είναι ο έλεγχος της συμπεριφοράς του πληθυσμού.

  • Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά

Αυτός επιτυγχάνεται μέσω της προπαγάνδας, της εμπέδωσης του φόβου και της ανασφάλειας, καθώς και της καλλιέργειας της συλλογικής ενοχής στη συνείδηση του λαού. Το σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα έχει να επιδείξει αξιοθαύμαστες πρακτικές στην εμπέδωση του αισθήματος της ενοχής. «Μαζί τα φάγαμε» δήλωσε ο πολιτικός της καταστροφής των Ιμίων, που αυτός και το κόμμα του είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι της μελλοντικής απώλειας του Αιγαίου. «Η ατομική συμπεριφορά είναι υπεύθυνη για το αποτέλεσμα της καταπολέμησης της πανδημίας» δηλώνει η κυβέρνηση της Ν.Δ., παραγνωρίζοντας τις πολιτικές ευθύνες της διάλυσης του συστήματος υγείας. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επίσης, με πρόσχημα την πανδημία, τον φόβο και τον εγκλεισμό των πολιτών, αποκρύπτει τα σημαντικά γεγονότα.

Οι πολίτες αγνοούν ότι ένας μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων εποίκων μεταφέρεται καθημερινά στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση και επιδόματα, καθώς και ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να ιδρύσει δεκάδες νέες δομές ανά την επικράτεια. Αγνοεί επίσης ότι η κυβέρνηση προέβη σε νομοθετική ρύθμιση για την εγκατάσταση του συστήματος 5G. Ουδείς επίσης ενημερώθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό συμπολίτη μας από αστυνομικό του Μαξίμου στην άδεια Αθήνα.

Η καλλιέργεια, λοιπόν, του συνεχούς φόβου με πρόσχημα την πανδημία, η αποσιώπηση των σημαντικών γεγονότων και η διάλυση του οικονομικού ιστού που θα ακολουθήσει είναι τα απόλυτα όπλα στα χέρια των ελίτ για την αρπαγή των ιδιωτικών και κρατικών περιουσιακών στοιχείων που ακόμα δεν έχουν βάλει στο χέρι. Η πανδημία αποτέλεσε την αφορμή εξαγωγής συμπερασμάτων για την αντίδραση και τη συμπεριφορά των μαζών στον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας. Ενώ μέχρι σήμερα στις πανδημίες ετίθεντο σε καραντίνα οι ασθενείς και οι πιθανοί φορείς των ιών, για πρώτη φορά το σύνολο του υγιούς πληθυσμού απομονώθηκε σε μαζική κλίμακα με πολιτικές αποφάσεις, άνευ ουδεμίας συλλογικής αντίστασης από τους πολίτες. Ελάχιστοι εκ των πολιτών αμφισβητούν πλέον την ορθότητα των πολιτικών αποφάσεων της κυβέρνησης, η οποία μονομερώς επικαλείται μόνο ένα μικρό μέρος των επιστημονικών απόψεων ώστε να δημιουργήσει «βεβαιότητες», παρότι σε προηγούμενες περιπτώσεις πανδημίας οι επιστήμονες που σήμερα επικαλείται ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν.

Το 2006 ο καθηγητής Νιλ Φέργκιουσον έπεισε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ να θανατώσει 6.000.000 αγελάδες, με κόστος 10 δισεκατομμυρίων λιρών για τη βρετανική οικονομία, ισχυριζόμενος ότι η ασθένεια των τρελών αγελάδων θα σκότωνε 200.000 Βρετανούς. Τα θύματα όμως στη Βρετανία ποτέ δεν ξεπέρασαν τα 176. Ο ίδιος καθηγητής το 2005 προέβλεψε ότι η γρίπη των πτηνών θα σκότωνε 65.000 ανθρώπους. Και σε αυτή την περίπτωση τα θύματα δεν ξεπέρασαν τα 457. Ο ίδιος άνθρωπος ώθησε τον Μακρόν να μιλάει για 500.000 θανάτους στη Γαλλία, 560.000 στη Βρετανία και 1.200.000 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον καθηγητή Φέργκιουσον βρίσκεται και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), του οποίου η αξιοπιστία είναι τόσο σοβαρή, ώστε πρόσφατα εξέδωσε μία οδηγία με την οποία προτρέπει τους γονείς να αποθαρρύνουν το σεξουαλικό φύλο και τις προτιμήσεις των παιδιών τους και, αντιθέτως, να προωθούν την κατάσταση της «ουδέτερης σεξουαλικότητας».

Δηλαδή ο ΠΟΥ ισχυρίζεται ότι δεν είναι πολιτικώς ορθό να είμαστε «ο Κώστας ή η Μαρία» αλλά «το Κώστα και το Μαρία». Επίσης, ο ΠΟΥ έχει παραποιήσει, ή στην καλύτερη περίπτωση έχει αγνοήσει, τις δεκάδες χιλιάδες των επιστημονικών δεδομένων για την επικινδυνότητα του συστήματος 5G στην ανθρώπινη υγεία. Πράγματι, ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Ερεμπρο στη Σουηδία Λέναρντ Χάρντελ σε άρθρο του στο επιστημονικό περιοδικό «International Journal of Oncology» (51: 405-413, 2017) αναφέρεται στη στρατηγική συμμαχία μεταξύ του ΠΟΥ και του παγκόσμιου οργανισμού IGNIP, του οποίου οι οδηγίες κατευθύνουν το παγκόσμιο τηλεπικοινωνιακό και στρατιωτικό βιομηχανικό κατεστημένο, για να παραποιηθούν τα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με την επικινδυνότητα του συστήματος 5G.

Συνεπώς, όπως στο σύστημα 5G, έτσι και στην περίπτωση της πανδημίας δεν τίθεται θέμα επιστημονικής ορθότητας, αντιθέτως τίθεται ένα μείζον θέμα πολιτικής αξιοπιστίας που αφορά τις λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις, οι οποίες με διάφορες προφάσεις, όπως αυτή του Covid-19, εξυπηρετούν τις παγκόσμιες ελίτ, παραβιάζοντας το σύνταγμα και τις δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών.

Στην Ελλάδα, όπως βεβαίως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τα εκατομμύρια των ευρώ έχουν «μπολιάσει» με τον ιό του χρήματος τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε να παρουσιάζονται μονομερώς τα γεγονότα και να αποκρύπτεται η αλήθεια.

*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε δύσκολη θέση έφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Ελεονώρα Μελέτη

Αδιάβαστη και απροετοίμαστη έπιασε την υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελεονώρα Μελέτη, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, κατά την διάρκεια...

More Articles Like This