Τέλος για φέτος η Euroleague – Συμφώνησαν οι ομάδες με την πρόταση Μπερτομέου για οριστικό λουκέτο

Must Read

Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η Euroleague. Ο κορωνοϊός… επιβλήθηκε του μπάσκετ και μόνο η τυπική ανακοίνωση απομένει για να επικυρωθεί το λουκέτο. Ο ισχυρός άνδρας του μπάσκετ Τζόρντι Μπερτομέου πρότεινε να μην συνεχιστούν οι διοργανώσεις και οι ομάδες συμφώνησαν να κατέβουν πρόωρα τα… ρολά της σεζόν 2019/20

Για φέτος δεν θα υπάρξει ανάδειξη νικητή της διοργάνωσης, ενώ είναι πιθανό το σενάριο να παραμείνουν και στην επόμενη σεζόν οι ίδιες 18 ομάδες με φέτος. Το πρωί έγινε τηλεδιάσκεψη στην οποία ο Μπερτομέου πρότεινε στις έντεκα ομάδες-μέλη με «κλειστά» συμβόλαια το τέλος της διοργάνωσης, λόγω κορωνοϊού και επιμονής των παικτών ότι οι κίνδυνοι θα ήταν μεγαλύτεροι από τα κέρδη αν γύριζαν στο παρκέ.

Οι ομάδες ακόμα και αυτές που ήθελαν να συνεχιστεί το μπάσκετ πείστηκαν και συμφώνησαν στο «λουκέτο». Η απόφαση εκτός από την Ευρωλίγκα, όπου συμμετέχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό, αφορά και το Eurocup όπου ο Προμηθέας είχε φτάσει στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This